Produkter / Plastre / Interview med David Schmidt

Interview med David Schmidt

Her er et meget spændende interview med opfinderene af de magiske energi plastre David Schmidt om plastrene, hvorfor de virker og om vores sundhed.
 
David Schmidt er videnskabsmand og opfinderen af LifeWave teknologien og af LifeWave nanoteknologiplastrene. På grund af det arbejde han har udført for General Dynamics og den amerikanske flåde, hvor han fremstillede systemer til nødiltsanlæg, blev han bedt om at deltage i udformningen af flådens næste generation af miniubåde.
Han har modtaget en æresdoktorgrad fra International Hall of Fame. Han er uddannet fra Pace University i Pleasantville, New York, i informationssystemer og biologi. Han fortsatte med at specialisere sig i teknologien om energiproduktion beregnet både til militæret og kommercielt brug.
Han udviklede nye metoder til at producere brint og ilt og konstruerede raketter. Med andre ord er David en rigtig dygtig mand. I dette interview forklarer han i et forståeligt sprog videnskaben bag hans bemærkelsesværdige LifeWave nanoteknologiske plastre.

SS: Tak fordi du vil bruge din tid her. Jeg er sikker på, at du meget hellere ville fremstille rumskibe eller noget i den stil. Du er trods alt manden, der var i stand til at fremstille en ny type cement baseret på havvand. Efter at have kendt dig de sidste par år står det mig klart, at din hjerne i sandhed arbejder anderledes end gennemsnittets. Hvad fik dig til at udvikle nanoteknologi-plastrene?
DS: En entreprenør i regeringen bad mig om at finde nye måder til, hvordan vi kunne holde ubådsmandskab i live i længere tid i tilfælde af en ulykke. Og det er for eksempel ikke usædvanligt for en helikopterpilot at skulle flyve 30 timer i træk. Der har endda været B-2 bombemissioner, hvor piloterne skulle kunne holde sig vågne i 60 timer. For at have energi til at kunne det, har de været nødt til at indtage amfetamin og koffein. Jeg tænkte, at det var en god lejlighed til at se, om det kunne være muligt at forbedre mandskabets energi og udholdenhed, så de ikke var afhængige af skadelige stoffer. Dette er baggrunden for min rejse til det, der blev til mine LifeWave nanoteknologiske energiplastre.

SS: Disse plastre går godt i spænd med naturmedicin, da vi alle prøver at mindske vores afhængighed af ordinær medicin. Du kalder disse plastre for software til kroppen - kan du forklare, hvad du mener?
DS: De fleste mennesker tror fuldt og fast på, at ordinær medicin vil skabe en eller anden reaktion inde i vores krop. For at forstå vores teknologi (plastrene) bliver vi nødt til at vide, at kroppen både har et kemisk system og et bio-elektrisk system. Når vi går ud i solen, ved vi godt, at en frekvens af lyset vil få vores krop til at fremstille vitamin D. Dette er et perfekt eksempel på, hvordan en energifrekvens - i dette tilfælde lys - kan sætte gang i en meget gavnlig kemisk ændring inde i vores krop. Et andet eksempel er at vi lægger os ud i solen for at blive brune. Dette er et eksempel på, hvordan en lysfrekvens får vores krop til at producere melanin, som er en antioxidant og vores krops reaktion på at blive ramt af lys med en kraftig energi. Vores krop gør dette for at beskytte sig selv, men de fleste mennesker ser det kun som noget æstetisk. For at vores krop er i stand til dette (for at kunne reagere overfor lyset) har vores celler i kroppen nogle såkaldte fotomodtagere. Den medicinske metode arbejder med, at nogle former for medicin eller næringsstoffer skal producere en kemisk reaktion, men vi ved, at vores celler har fotomodtagere, hvilket betyder, at de kan modtage fotoner af lys og selv producere kemiske ændringer, når der er forskellige lysfrekvenser til stede, der bruges til healing.

SS: Hvordan det?
DS: Lad os se på noget af det mest raffinerede den menneskelige teknologi har skabt, den menneskeskabte rumfærge, som består af over fem millioner dele. Til sammenligning består det menneskelige øje af over en milliard dele. Vi ved alle, at det menneskelige øje er specifikt designet til at forarbejde lys. Lyset kommer ind i vores øje og rejser gennem synsnerven rundt om hjernens centrum ind i pinealkirtlen, hvor det bliver filtreret, og derefter rejser det gennem resten af vores krop. Det er blevet bevist, at DNA’et i vores celler faktisk udsender specifikke bølgefrekvenser af lys, der sætter gang i alle de reaktioner, der sker inde i vores celler i kroppen. Hvis vi ved, og forstår, at lys er involveret i cellernes kommunikation, ville det så ikke give mening, at hvis vi for eksempel ønskede at forbedre måden vores krop forbrænder fedt på, så kunne vi bruge lysfrekvensen i vores celler til at sætte gang i fedtforbrændingen? Og hvis vi kender lysfrekvensen, som vores krop bruger til at reparere væv, kan vi ganske enkelt lade denne lysfrekvens stråle på vores krop og derved accelerere reparationen af vævet. Så med vores nanoteknologiske plastre kan vi bruge lysterapien på en meget raffineret måde, som den medicinske metode ikke er i stand til.

SS: Kommer dette lys fra vores egen kropsvarme, og hvordan kommer det i forbindelse med plastrene?
DS: Ja. Vi bruger vores kropsvarme til at få adgang til lyset. Jeg brugte organiske materialer (stereoisomer) til at reflektere specifikke bølgelængder af lys og fandt frem til en enestående kombination af aminosyrer, sukker, vand og ilt og forarbejdede disse materialer på en måde, så de kunne reflektere den bølgelængde af lys, som vil sætte forskellige reaktioner i gang i kroppen.

SS: Og gør plastrene det, når vi sætter dem på kroppens meridianer?
DS: Vi sætter dem på meridianerne for at stimulere akupunkturpunkterne, for videnskaben har fundet ud af, at meridianerne i vores krop leder lys ekstremt effektivt. Vi behøver ikke sætte plastrene direkte på akupunkturpunkterne for at få dem til at fungere.

SS: Hvad består meridianer af?
DS: Den vestlige videnskab har haft et problem med hele konceptet om akupunktur, fordi de ikke kan se meridianerne. Meridianer er ikke lavet af hverken kollagen eller muskelvæv, de er faktisk lavet af vand; det er kæder af ladede vanddråber, som består af vandmolekyler med ladede ioner som calcium og magnesium. Disse kæder stiller sig op på rad og række som små, fine tråde, ladede med elektriske partikler (elektrolytter). Dette er meridianer, og de blafrer ligesom en snor i vinden. Hver meridian er forbundet til et organ og vibrerer på sin egen specifikke frekvens. Tænk på et musikinstrument, en violin eller en guitar, hver streng med dens bestemte længde vil producere sin egen lyd og, selvfølgelig, have sin egen frekvens. Hvis vi kunne forstå meridiansystemet, kunne vi kraftigt optimere og forbedre vores helbred.

SS: Okay, jeg tror, jeg er ved at se lyset. Meridianerne er deres eget system, og de leder lys.
DS: Ja, og de leder specielt infrarødt lys. LifeWave plastrene virker ved hjælp af dette energifelt, de er en form for infrarød energi. Dette energifelt vil sætte plastrene i gang med at reflektere bølgelængden af lys til at gøre, hvad det nu er, de skal gøre.

SS: Altså, i stedet for at gå til lægen og få en indsprøjtning af glutathion for at blive afgiftet, tager man ganske enkelt et plaster, der forhøjer blodets glutathion-niveau (som jeg ved, du har fremstillet), og sætter på kroppen, som vi har fået at vide, og vores kropsvarme aktiverer nu den bølgelængde af lys, som får cellerne i kroppen til at producere glutathion. Har jeg forstået det rigtigt?
DS: Lige præcis. Du får topkarakter.

SS: Det glutathion-plaster er en enorm interessant måde at afgifte kroppen på, det er faktisk helt ufattelig spændende. Det er et gennembrud!
DS: Ja. For en indsprøjtning med glutathion har en halveringstid på omkring 7 til 10 minutter, og en time efter, er glutathion- niveauet i blodet tilbage på dets normale niveau. Med hensyn til at få renset tungmetaller ud af blodet er dette godt. Det er ekstremt sikkert at bruge, og det redder liv. Hvis vi kun er interesserede i at rense kroppen for tungmetaller, er det godt med et glutathion-skud. Men hvis vi er interesserede i at bevare et højt glutathion-niveau for at modvirke alderens virkning, er vores plastre de eneste, der kan gøre dette. Når vi analyserer blodprøver, efter at man har brugt vores plastre, er resultaterne så ekstraordinære, at de fleste læger og videnskabsfolk har meget svært ved at tro på, at resultaterne kan være rigtige. Vi er i stand til at bevise, at vi kan hæve glutathion-niveauet med over 300% i gennemsnit indenfor bare 24 timer. Det sammenholder vi med de 60-70.000 kliniske undersøgelser, der er udført verden over om glutathion, og det vi ser, er, at ved traditionelt brug (indsprøjtning) får man kun ca. 15% forhøjelse af glutathion-niveauet over en periode på 30 dage. Ved LifeWave plastrene forhøjes glutathion-niveauet meget, meget hurtigt over en kort tidsperiode, og niveauet forbliver højt.

SS: Hvad betyder dét? Forbliver det forhøjet i resten af vores liv, og hvorfor vil vi gerne have det?
DS: Det afhænger af dit mål. Hvis dit mål er at leve så længe som muligt og være så rask som mulig, så er svaret ja. En af de ting lægerne har dokumenteret er, at hvor længe du lever er direkte proportionalt med, hvor højt du kan holde dit glutathion-niveau.

SS: Det er noget af en udtalelse. Jeg ved, at glutathion er en kraftig, styrende antioxidant.
DS: Ja. Antioxidanterne beskytter væsken i det inderste af cellerne og cellernes omgivelser mod ødelæggelsen fra frie radikaler. Og hvis vi ønsker at holde aldringens ødelæggelse på afstand, burde vi alle interessere os for vores blods indhold af glutathion.

SS: Er det fordi, vi bliver bombarderet med så mange giftstoffer i denne moderne verden?
DS: Ja. Og som et resultat heraf er vores glutathion-niveau i dag lille i forhold til, hvad det var for mange år siden. Så med nutidens giftige miljø, bliver vi nødt til at gøre noget dagligt for at beskytte os mod disse skadelige giftstoffer.

SS: Det er så spændende. Du har simpelthen erkendt den eksisterende trussel af de ødelæggende og skadelige virkninger af giftstofferne og kemikalierne på kroppen, og dette er dit svar: det magiske plaster.
DS: Ja. Vi bliver nødt til at gøre et eller andet. Ordinær medicin er ikke løsningen på alle problemer. Vi får hundredvis af giftstoffer ind i vores krop fra den mad, vi spiser og luften vi indånder, og nogle af disse er i form af tungmetaller, plastik og pesticider. Det er ikke længere nok bare at tage en vitaminpille for at forøge vores antioxidanter. Vi bliver nødt til at koncentrere os om at beskytte vores krop mod ødelæggelsen fra de frie radikaler, holde vores lever ren, og sørge for at holde tungmetallerne ude af vores krop.

SS: Og det kan dit glutathion-plaster gøre, holde leveren ren og dræbe frie radikaler?
DS: Ja. Leveren er en stor del af det, og vi ved, at der findes store mængder glutathion i leveren. Vi ved også, at leveren har mange måder at holde blodet rent på, og at glutathion er en af de bedste måder. Og vi ved, at glutathionens fordel er at det kan fjerne tungmetaller og beskytte kroppen mod frie radikaler, så svaret er ja til dit spørgsmål.

SS: Man skulle tro, at alt dette kunne være interessant teknologi for vores militær.
DS: Ja. Militæret har været usædvanligt interesseret i at forhøje troppernes glutathion-niveau af mange grunde. Glutathion holder muskeltræthed på afstand, og ens træning forbedres derfor væsentligt. Det kunne betyde, at vores tropper kunne klare sig bedre, fordi de ville have bedre udholdenhed og stærkere muskler. Det største problem i militæret er, at man mister hørelsen pga. våbenskud, og glutathion er den vigtigste antioxidant, der beskytter os imod at miste hørelsen.

SS: Hvis jeg bruger disse plastre, kan jeg altså forvente bedre effekt af min træning, mine muskler vil blive stærkere, min hørelse vil være beskyttet, jeg dræber de frie radikaler og afgifter min krop fra det kemiske angreb? Det lyder for godt til at være sandt. Det er virkelig et gennembrud for at beskytte sig selv og forebygge.
DS: Ja, glutathion har alle disse fordele. Dog, hvis man allerede har mistet hørelsen helt eller delvist pga. ødelagte nerver, vil glutathion ikke hjælpe. Forsvars- og Sikkerhedsministeriet er optaget af risikoen for bio-terrorisme - at en eller anden kunne finde på at smide en giftig bombe eller anthrax (miltbrand-bakterie) eller smallpox (koppe-virus), og de har fundet ud af, at hvis man kan hæve glutathion-niveauet hurtigt nok i personers blod, som har været udsat for sådanne bioangreb, kan man faktisk redde deres liv. Det man i virkeligheden ville dø af her er de frie radikaler, men glutathion går ind og giver sin beskyttelse. Det vil ikke dræbe kopper eller miltbrand, men det vil holde en i live, indtil man kan få antivirus eller antibakteriel medicin.

SS: Jeg håber aldrig vi får brug for denne anekdote. Lad os tale om noget andet i stedet for. For mange år siden var jeg plaget af allergier. Jeg brugte altid håndkøbsmedicin for at holde det nede. På et tidspunkt gik jeg til en akupunktør, som sagde, at han kunne få mine allergier til at gå væk, hvis jeg havde stor tålmodighed, og at det altså ikke var vestlig medicin. Jeg havde tillid til ham, og i et års tid gik jeg til akupunktur en gang om ugen og i dag, 10 år senere, har jeg ingen allergi uanset årstiden. Da jeg ved, at du arbejder med akupunkturpunkter, kunne jeg tænke mig, at glutathion ville kunne reducere eller fjerne allergier.
DS: Uanset hvor du sætter glutathion-plastret på din krop vil det hæve glutathion-niveauet. Det du her henviser til, er hvordan vi kan få energi til at cirkulere normalt gennem kroppen. Det er vigtigt at forstå, at meridiansystemet i kroppen er et elektrisk kommunikationssystem. Når det elektriske system bryder ned, vil biokemien i kroppen ikke fungere ordentligt. Allergier opstår, fordi nyrernes og binyrernes funktion bliver forringet. Hos folk med alvorlige allergier er binyrernes funktion altid forringet, så vi kan gøre os modstandsdygtige overfor allergier ved at sætte nåle i akupunkturpunktet, BL 23, og det vil stimulere strømmen af energi gennem nyrerne og binyrerne. Når man genopretter energistrømmen, genopretter man kommunikationssystemet. Nu kan binyrerne producere de nødvendige hormoner som kortisol, som fungerer som en naturlig antihistamin, og så er vi fri for allergi. Det ser ud som om, at det er det, der er sket for dig.

SS: Lad os tale om carnosine-plastret.
DS: Carnosine-plastret er fremstillet til at reflektere bølgelængder af lys, som vil hæve kroppens lager af carnosine.

SS: Hvorfor skal vi bekymre os om carnosine?
DS: Der er ligheder mellem glutathion og carnosine. De er begge antioxidanter, og de findes begge inde i vores celler. Glutathion består af tre aminosyrer, og carnosine består af to aminosyrer. Dog er carnosine lidt forskellig, idet det også findes i skelettet og i vores hjerte. Glutathion er den mekanisme eller det materiale, som beskytter vores krop mod aldringen, og carnosine er den antioxidant, der reparerer ødelæggelserne, der allerede er sket pga. aldringen.

SS: Jeg forstår. Det er interessant. Så selv om man har skader, vil carnosine gå ind og genoprette?
DS: Nemlig. Det er virkelig bemærkelsesværdigt. Carnosine giver også en drastisk forbedring af ens udholdenhed. For øjeblikket arbejder jeg med atleter til OL, hvor jeg giver dem en blanding af glutathion og carnosine, og jeg har fået at vide, at nogle af disse atleter forventes at bryde verdensrekorden ved det kommende OL i Beijing.

SS: Jeg kan huske Merv Griffins hest, der vandt Breeder’s Cup - den havde dine energiplastre på. Det var fantastisk. Du må have nydt det.
DS: Ja det gjorde jeg, men jeg var ikke overrasket. Carnosine har en bemærkelsesværdig effekt på at forbedre udholdenhed fordi, som jeg nævnte, det er det antioxidant, der findes i hjertet og i skelettet, og set fra et anti-aldrende synspunkt, er det et næringsstof, der forhindrer dannelsen af kulstof.

SS: Som betyder, at vore celler ældes pga. mangel på energi og hydrering?
DS: Ja, vores celler er fremstillet til at producere energi, og som følge af at producere energi, vil der opstå affald som et biprodukt, der kommer ud af centrum fra mitokondrierne. Når cellerne fungerer normalt, er der en transportmekanisme, der leder affaldet væk og fjerner det fra lymfesystemet og fra vores krop. Efterhånden som vi ældes, ophober vores celler molekyler af kulstof (lidt ligesom når vores bil ruster, og der bygges kulstof op). Under et mikroskop kan man se, at cellerne begynder at fordrejes og krymper. Når der ledes carnosine ind i cellerne, fjernes alt dette affald, og man kan se, at de ældre celler kommer til at ligne nye celler med 90%. Så carnosine-plastre får vores celler til at opføre sig og fungere som unge, raske celler. Og det bliver bedre endnu. Ud fra et aldringsmæssigt synspunkt, vil carnosine forøge livslængden af dine celler fra 300% til 400%.

SS: Det lyder til at være ungdommens kilde, og alt sammen er muligt uden brug af skadelige stoffer. Det er utroligt spændende. Jeg har faktisk et carnosine-plaster på i dag, og i går havde jeg et glutathion-plaster på. Jeg har skiftet mellem de to plastre i en måned, og jeg har lagt mærke til, at min hud er blevet meget blødere, og mine rynker synes mindre end i sidste måned. Er det bare indbildning?
DS: Nej, det er virkninger, du må forvente, udover alle de andre gode fordele. Den gode nyhed er, at din hud vil blive ved med at forbedres i farve og tekstur, og den bliver hele tiden blødere, fordi du er ved at rense din krop indefra og ud. Det er den ultimative afgiftning.

SS: Kunne dette gælde for alle de millioner af voksne i dette land der tager statins? (medicin imod for højt kolestorol) Vi ved, at statins dræber mitokondrierne, energicellerne i midten af hver celle.
DS: Ja, når vi oplever at mitokondrierne ikke fungerer ordentligt, er der mange ting, vi kan gøre for at få dem til at fungere normalt igen. Hvis vi ønsker at genoprette produktionen af energi, hvilket er så ekstremt vigtigt, eftersom det er her, det hele begynder og slutter, og vores celler ikke er hydrerede, og energiproduktionen er standset, så vil alt andet kollapse. Hvis vores celler ikke er hydrerede, og vores energiproduktion ikke er høj, hvordan skulle vi så kunne lave hormoner eller være i stand til at udnytte dem? Hvordan skulle vi kunne lave nye proteiner? Den bedste måde at imødegå ældning på er at finde en måde at hydrere kroppen, men også at øge mitokondriernes funktion. Statins ødelægger cellernes mitokondriske energicentrum, så de modarbejder energi. Vi kom med lysterapien i form af vores plastre for at øge energiproduktionen ved at hæve fedtforbrændingen. Uden hydrering vil vores cellers energicentrum ødelægges af statins, og så vil du få problemer. Alt det vi gør for at forøge vores energi og helbred, som for eksempel ved at tage væksthormoner, vitamintilskud, dyrke træning, vil ikke have den rigtige effekt, hvis ikke vi kan holde kroppen hydreret. Så vil vi ikke være i stand til at have nogen energiproduktion.

SS: Lad os tale om hydrering. Hvor meget vand bør vi drikke dagligt?
DS: Undskyld, jeg kan ikke lade være med at grine lidt, for det handler også om, hvilken slags vand vi drikker.

SS: Åh nej, skal man nu også tænke på dét...
DS: Du tager din kropsvægt og dividerer med 453 x 1000. Det dividerer du med 2 og ganger med 28,35. Så meget vand skal du drikke dagligt.

SS: Jeg vejer 58 kg, så for mig ville det betyde, at jeg skal drikke 1,8 liter vand? Det er ca. 7 glas vand om dagen. Det kan jeg godt klare.
DS: Korrekt. Men hvis du virkelig ønsker at vide, hvordan vi hydrerer det inderste af vores celler, bliver du nødt til at forstå, at det ikke er nok bare at drikke vand, det skal være struktureret vand.

SS: Jeg vidste, du ville sige sådan et eller andet mærkeligt. Skal det være noget i stil med penta-vand?
DS: Penta-vand er et meget godt eksempel. Det er vand, som har en lav overfladespænding, og jo lavere overfladespændingen er, jo lettere er det at dirigere vandet ind i cellerne, hvor der er brug for det. Ellers kan man drikke alt det vand man vil, og man vil stadig være dehydreret.

SS: Har det noget at gøre med, at vi har meget fluor i vandet i det meste af USA?
DS: Fluor er meget kræftfremkaldende, ligesom klor.

SS: Er det ikke utroligt! (hun sukker dybt). Nå, men lad os komme tilbage til vandet og hydreringen.
DS: Vi bliver nødt til at holde vores krop godt hydreret, så vi kan få giftstofferne ledt ud af kroppen. Det kan vi gøre ved at spise god, økologisk mad, der er pesticid- og hormon fri, og derudover bliver vi nødt til at få sat gang i energiproduktionen i vores krop og holde den fri for frie radikaler. Hvis vi gør alt dette, bliver det meget svært for sygdomme at trænge ind i vores system.

SS: Det er jo det hele værd! Jeg havde ikke hørt om, at man skulle drikke det rigtige vand. Jeg vidste ikke, at almindeligt flaskevand har svært ved at trænge ind i cellerne. Jeg var faktisk ikke klar over, at vandet skal ind i cellerne.
DS: Nu skal jeg forklare hvorfor: Jo yngre vi er, jo større er vores celler. Efterhånden som vi bliver ældre, bliver vores celler mindre. Derfor bliver det sværere at få energi eller ilt ind i dem. Fra vi er ca. 18 år gamle begynder vores celler at krympe gradvist, hvilket er ekstremt ødelæggende set fra to synspunkter: For det første, når cellen bliver mindre, bliver det sværere at få næringsstoffer og vand ind i cellen, og det bliver også sværere at få affald ud af cellen. Vand har en positiv ladning om hydrogenet og en negativ ladning om ilt.

SS: Er det ligesom en magnet, der trækker det negative og positive sammen?
DS: Ja, det er nærmest ligesom en magnet, eller som den statiske elektricitet du får, når du går over et gulvtæppe. Når disse vandmolekyler samles, danner de en lang klynge, som man ikke kan se. Forestil dig, at disse klynger af vand er så store, at de er større end cellemembranens porer. Så har du vand inde i din krop, men ikke inde i din celle, hvor du har brug for det. Vandet ligger så udenpå cellen, hvor det ikke vil gøre nær så meget godt, som det ville, hvis det havde været inde i cellen.

SS: Men penta-vand er jo på plastikflasker. Hvor godt er det?
DS: Plastikflasker er meget skidt for os. Ja, det er et dilemma. (Note: I Danmark kan vandet effektivt vitaliseres med Grander!)

SS: Ok - altså vi har glutathion-plastret til afgiftning, vi har carnosine-plastret til at reparere skelettet og dræbe de frie radikaler, og begge plastrene forskønner huden og fjerner rynker ved at rense vores krop indefra. Vi skal drikke det rigtige vand med den korrekte overfladespænding for at hydrere vores celler, og du har altid sagt, at det vi i virkeligheden dør af, er dehydrering. Så alt i alt er det ret vigtig information det her. Hvad kan vi ellers gøre?
DS: Enkle ting som at sætte et filter på alle vores vandhaner, også i badet. Vi får flere frie radikaler fra vores morgenbad end noget andet, vi gør. Et filter kan fjerne klor og flour, så det ikke kommer i kontakt med vores hud.

SS: Taler vi her om omvendt osmose?
DS: Ja. Skift over til glasflasker i stedet for plastikflasker. Vi køber polypropylen eller polyethylene-flasker, som pentavand og alt andet kildevand leveres i, og det plastik bliver optaget af vandet.

SS: Lad os tale om dine andre plastre - energiplastret, for eksempel, som jeg har brugt de sidste to år. Vil du forklare, hvad de gør, og hvorfor vi gerne vil bruge dem.
DS: Energiplastret var min første LifeWave opfindelse. En række kliniske undersøgelser viser, at efterhånden som vi bliver ældre, mister vi ikke alene mitokondriernes funktion, fordi energioutput’et falder, men cellen producerer mindre energi, og mindre af den energi kommer fra fedt. Fedt har to gange så meget energi som sukker, men det er også sværere at omsætte. Som en overlevelsesmekanisme siger de små celler - hey, vent lige lidt, cellerne krymper, vi bliver nødt til at producere energi for at overleve. Hvor skal vi dog få den energi fra? Hvad med at tage det fra sukkeret, det er lettere at håndtere, selv om vi får mindre energi fra det? Det er selvfølgelig forfærdeligt, for vi bliver nødt til at gøre noget ved fedtet, og derfor oplagrer vi det. Derved bliver det en nedadgående spiral, fordi vi nu forbrænder mindre fedt, og vores stofskifte falder, og det er uheldigt.

SS: Så hvis vi ønskede at forbedre vores energi på en naturlig måde, hvor ville det være bedst at få det fra, og hvordan kan vi forbrænde mere fedt?
DS: Godt spørgsmål. Når vi bliver ældre, får vi mindre af vores energi fra fedtforbrænding, så jeg tænkte, at hvis vi havde en teknologi, der kunne forøge den energimængde vi får fra at forbrænde fedt, ville vi ikke kun kunne forøge vores generelle energiniveau, men vi ville også kunne holde os unge.

SS: Kan man gøre det med dine plastre?
DS: Det kan man. Der er et positivt og et negativt plaster, et hvidt og et farvet, og det har en betydning, hvor på kroppen vi sætter dem. Ved at sætte dem de korrekte steder på kroppen, kan man forbrænde over 20% mere fedt allerede første gang man bruger det.

SS: Det forudsætter vel, at man spiser korrekt?
DS: Ja selvfølgelig.

SS: Ideen med at bruge disse enkle plastre i stedet for at tage dødelige, forfærdelige stoffer for at mindske appetitten, vil være af stor interesse for mine læsere.
DS: Overvægt og fedme i dette land er alarmerende. Vi har en stillesiddende livsstil med enorme mængder sukker i vores kost. Når vi indtager disse sukre, nedsætter det fedtforbrændingen og udløser fedtophobning, og læg så alle de giftstoffer til vi er udsat for i vores hverdag, så vil det gå op for dig, hvorfor vi oplever denne fedmeepidemi.

SS: Og meget få mennesker spiser reel mad.
DS: Ja. Vi anbefaler, at man bærer glutathion-plastret i ca. en måned, før man starter et slankeprogram, for vi har fundet ud af, at resultaterne bliver meget bedre. Afgiftning er meget vigtig for folk, der ønsker at tabe sig. Vi har kunstige ingredienser i vores mad. To af disse er Nutrasweet og MSG (en meget skadelig smagsforstærker). De skaber begge læsioner i hypothalamus’en. Det er derfor, de fleste får hovedpine efter at have spist kinesisk mad. Det er meget enkelt: MSG giver os hjerneskade!

SS: Wow!
DS: Hvis vi kiggede under et mikroskop, ville vi kunne se, at MSG skaber ardannelse i det område i hypothalamus, som hæmmer hypofysen i at gøre, hvad den er fremstillet til at gøre, og en af de funktioner er appetitkontrol.

SS: Det var noget af en udtalelse om kemikalier. Skræmmende!
DS: Det er såmænd kun begyndelsen. MSG skaber andre skader i vores krop end bare at påvirke appetitten. Det er derfor, man stadig er sulten efter at have spist slankemad.

SS: Så de kemikalier dræber hjernen?
DS: De dræber hjernen. Det er derfor glutathion-plastret er så spændende. Hvis vi dropper dette skadelige såkaldte mad og afgifter og ændrer vores kost, er det ikke usædvanligt at folk taber mellem ca. 2 og 8 kg den første måned de bruger glutathion-plastret.

SS: Sidste måned tog jeg ca. 2 kg på, fordi min skjoldbruskkirtel holdt fri, men siden jeg har haft plastret på, har jeg hurtigt tabt de 2 kg igen. Lad os gå over til at tale om dine søvnplastre. Som mester i kvinders helbred ved jeg, at et af de vanskeligste aspekter ved hormontabet, ældningen, og overgangsalderen, er den manglende evne til at sove. Men jeg hører også fra yngre mennesker (i 30’erne og 40’erne), at de heller ikke sover godt. Jeg er meget fascineret af søvnplastrene og mener, de er det bedste middel mod overgangsalderen, der nogensinde er blevet lavet. Og jeg er vild med, at de er sikre at bruge og fri for skadelige stoffer. Aminosyrerne trænger ikke ind i huden, og de arbejder ved læselys i kroppen, som du har forklaret.
DS: Det er en epidemi ikke at kunne sove. Faktisk har omkring 75% - 80%, eller måske endda endnu flere, kroniske søvnproblemer i Japan. Hvis du har været i Japan, vil du kunne forstå hvorfor. De har en enorm stressende livsstil. Det er et alvorligt problem. Generelt overbelaster vi vores binyrer, og det gælder også den yngre generation, hvilket er grunden til at de også begynder at have søvnproblemer. Jeg besluttede at gøre noget ved dette ved at hæve produktionen af melatonin.

SS: Lad mig høre hvordan.
DS: Når vi sover, får vi et indledende skud serotonin. Derved producerer vores krop melatonin. Før vi vågner, producerer vores krop DMT, som virker opkvikkende. Det er ofte melatonin folk mangler, fordi de går sent i seng, eller fordi de spiser sent. Så vi fremstillede disse plastre, således at de hæver folks melatonin-niveau. Vi udførte en klinisk undersøgelse på en søvnklinik og så konsekvent, at folk med søvnproblemer producerede hjernebølger under 85%. Efter at have brugt søvnplastrene i en uge sov hver og en af deltagerne bedre.

SS: Går der kortere tid, før melatoninen træder ind?
DS: Helt korrekt. Men hvis folk spiser sent, eller hvis man ikke har protein i sin kost, kan resultatet blive påvirket. Søvnplastret er ligesom at indtage den rette mængde melatonin, som fremkalder en dyb, naturlig søvn.

SS: Har dette plaster noget at gøre med at berolige binyrerne?
DS: Det mener jeg, det har. Der er nok af viden om, at når man forhøjer melatonin-niveauet, så reducerer man binyrernes stress.

SS: Som jeg sagde - det er et fantastisk produkt til kvinder i overgangsalderen, og til unge udbrændte mennesker, som jeg selv var en af. Lad os til sidst tale om smerteplastret, som jeg også er meget fascineret af. Her er der igen et plaster, der er fri for skadelige stoffer, det trænger ikke ind i huden, og det fjerner smerter.
DS: De er bemærkelsesværdige, og er en af mine favoritter, fordi de er de letteste at demonstrere. Jeg har selv brugt smerteplastrene og har også brugt dem på over 5000 mennesker, og folk bliver altid meget forbavsede. Når plastrene bliver sat rigtigt på, kan vi på mindre end et minut få 50%’s smertelindring eller mere. Smerte er et bioelektrisk fænomen. Vi har lavet nogle eksperimenter, hvor vi kan se den elektriske ledeevne i væv stige i ca. et minut fra plastret bliver sat på. Dette betyder, at vi genopretter den naturlige elektriske egenskab i kroppen ved at sætte et plaster ovenpå smerten, hvor vævet er ødelagt; betændelsen aftager, og resultatet er at smerten også mindskes kraftigt.

SS: Bruger atleter smerteplastrene?
DS: Så absolut. Den første læge der udførte en klinisk undersøgelse af smerteplastrene var Dr. Dean Clark, fra Portland, Oregon (han var læge for USA’s OL-hold). Han testede 200 personer i en dobbeltblind placebo-kontrolleret test ved at tage infrarøde billeder af kroppen. Han beviste at ved at bruge smerteplastret i bare fem minutter, var der en betydelig nedgang i betændelserne.

SS: Hvorfor trænger disse materialer, aminosyrerne, ikke ind i huden? Og hvad ville der ske, hvis de gjorde?
DS: Først og fremmest er alle materialerne naturlige og godkendt af FDA (Sundhedsministeriet i USA) som værende sikre at bruge, og alle materialerne i plastrene er ingredienser, som du kan fortære. Disse aminosyrer har meget specifikke egenskaber, for udover at reflektere lyset, kan vi også skabe såkaldt polarisering. Når du sætter plastret på kroppen, opfører de sig som positive og negative poler. Det eneste vi gør, er at frembringe en strøm af energi i vores krop uden brug af elektrisk udstyr.

SS: Det har været fantastisk. Så ekstraordinære præstationer du har ydet i dit unge liv, og du er stadig så fuld af ideer. Det bliver spændende, hvad du finder på næste gang.
DS: Suzanne, Albert Einstein beviste for os, at alt omkring os består af lys. I kvantefysikken i dag begynder vi at forstå og værdsætte dette, men i dag kan vi gå et skridt videre og sige, at alt omkring os består af lys og information. Mange læger og videnskabsmænd omtaler nu dette nye og spirende område som informationsmedicin, som betyder at i stedet for at bruge skadelige stoffer og vitaminer, kan vi nu bruge information til at forbedre vores krops funktion. Vi sender specifikke lysfrekvenser ind i vores krop, der skaber gavnlige, kemiske ændringer. I alle vores dobbeltblind placebokontrollerede undersøgelser har vi bevist, at denne metode i høj grad virker.

SS: Dine plastre er et sandt gennembrud. De fremmer folks sundhed i stedet for at nedbryde det, som (i det fleste tilfælde) den nuværende symptombehandling. Jeg er vild med konceptet, jeg forstår det, jeg bruger det, og jeg tager min hat af for dig, for at du bruger dine utrolige talenter og intelligens til at skabe noget så positivt.
DS: Mange tak. Dette er virkelig anti-aldrende og mere end det. Det giver os livskvalitet.
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270