Corsentials er patentanmeldt med følgende fordele: Næsten hver eneste person på planeten...
 / Corsentials

Corsentials

Corsentials
Corsentials er et koncept, der består af 3 dele: 

Theta One kosttolskud, Theta Activator og Aeon antistress plastre.
  • Resultater allerede på første dag
  • Til en stærkere og slankere krop
  • Til en blødere og mere ungdommelig hud
  • Styrker immunforsvaret
  • Reducerer stress, som er forbundet med tidlig ældning
  • Genopivet sexlyst og præstation

Corsentials er patentanmeldt med følgende fordele:
Næsten hver eneste person på planeten stræber efter en slankere og stærkere krop.

Theta One indeholder:

40% IgG fraktioneret råmælk, som indeholder et stort indhold af immunoglobuliner, peptider, vækstfaktorer, sialsyre, nukleotider, nitrogenoxid forstadie , SOD og kalium, som alle bidrager til at styrke kroppens naturlige forsvar. 2 former for L -Arginin som er væksthormon og nitrogenoxid forstadie. Samt B6 og B12 vitamin og silica der styrker hud, hår og negle. Denne synergistisk skabte blanding findes ikke i noget andet produkt på markedet i dag .

Ungdommelig, strålende hud.
Virkelig smuk og sund hud skal komme indefra, og er afhængig af de næringsstoffer du giver din krop. Theta One anvender nitrogenoxid aktivitet, vækstfaktorer og silica for at hjælpe din hud så den ser ungdommelig og strålende ud.

Forstærker Immunsystemet
Naturen har aldrig tiltænkt os at blive udsat for den unaturlige stress vi står over for i dag, men nu er der en måde at undgå det på. Kernesystemet er fyldt med næringsstoffer, som hjælper og optimere immunsystemet.
Reducerer stress forbundet med aldring.
Forskerne ved nu, at stress er den største årsag til aldring. Theta One giver dig en effektiv løsning på stress dilemmaet. Lifewaves patenterede plaster teknologi Aeon, reducerer stress i din krop inden for minutter efter påsætning. Kombineret med imnunstøttende indholdsstoffer , forhøjet antioxidant aktivitet (SOD) og goji bær ekstrakt ( superfrugt - rost for dens anti-oxidant fordele ), leverer Corsentials et nyt middel i den ældgamle kamp mod tiden.


Genopliver sexlyst og ydeevne.
Både mænd og kvinder kan drage fordel af de effektive effekter der leveres af Theta One. Theta One leverer to forskellige former af L-Arginin, fordi begge er nødvendige for at have en virkning på seksuelle præstationer. Brug af kun én form af L-Arginin vil ikke skabe den samme effekt. L-Arginin bruges til at fremme nitrogenoxid aktivitet. Nitrogenoxid er kendt for at bidrage til at styrke og forstærke den seksuelle reaktions mekanisme i kroppen, hvilket giver en forbedring af den seksuelle energi. (Nitrogenoxid er det virkningsfulde middel i Viagra)

Corsentials Theta One

Køb Corsentials

Hvordan bruges Corsentials sættet?

Det bedste er at drikke Corsentialt om morgenen på tom mave og spis først efter ca. 1 times tid.

- Start med at sætte et Aeon i nakken
- Hæld 1/2 liter vand i et glas eller en flaske
- Tilsæt 23 dråber Theta Activate i vandet
- Drys et brev med Theta One i vandet
- Rør godt rund eller ryst drikken godt
- Drik det hele indenfor ca. 15 minutter.

 

Herunder er der en video med Nobelpris vinderen i medicin – Louis J. Ignarro, PhD – for opdagelsen af hvad Nitrogen Oxid gør ved kroppen.

www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270