Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant, som findes i...
Produkter / Plastre / Glutathione

Glutathione

 
 Glutathione antioxidant plaster

Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant

  • Forbedrer dit immunforsvar radikalt 

  • Hæver glutathions niveauet med op til 300 % på 24 timer 

  • Fjerner tungmetaller i kroppen 

  • Hæver niveauet på alle andre antioxidanter i kroppen 

  • Forbedrer din generelle sundhed


Den vigtigste antioxidant
Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant som findes i alle vores celler og består af 3 aminosyre, cystein, glutaminsyre and glycin. Glutathione har den egenskab at den hæver niveauet på alle andre antioxidanter i kroppen. Dens funktion i kroppen er mange men en af de vigtigste er at nedbryde frie redikaler. Hvad er frie radikaler? Frie radikaler er kemisk ustabile molekyler. Frie radikaler dannes i store mængder når kroppen modtager cigaretrøg, smog, ozon, radioaktiv bestråling og forurenet luft. De påvirkes også af stress og fed kost.


Frie radikaler
Frie radikaler nedbryder cellerne i vores krop, men heldigvis har vi vores antioxidanter som kan følge dem til dørs. Problemet med antioxidanter er at kroppen selv producerer dem og jo ældre vi bliver jo mindre producerer vi. Det betyder at de frie radikaler får mere magt i kroppen og derfor ældes vi og bliver syge. Mangel på glutathione i kroppen sættes i forbindelse med de værste sygdomme vi har som kræft og andre dødelige sygdomme. Havde vores produktion af glutathione i kroppen være optimal gennem hele livet ville der være en meget stor sandsynlighed for at vi ikke fik disse dødelige sygdomme. Søg information på nettet ved at skrive ‘glutathione’ i eks. Google.

 

Niveauet falder
Når du fylder 20 år falder niveauet af glutathione 10-15 procent pr 10. år. Vi kender alle sammen mennesker der bliver alvorlig syge af kræft og andre dødelige sygdomme. Disse sygdomme indtræffer som regel når vi runder de 40-50 år. Hvorfor mon?. Der er lavet nogle undersøgelser der viser at mennesker med disse meget farlige sygdomme alle havde et til fælles nemlig for lidt glutathione kroppen. Forsker mener at dette kan være årsagen til at kroppen ikke selv kan håndterer kampen mod disse sygdomme.


Blod Glutathione
Blod glutathione er en af de vigtigste indikationer for vores generelle sundhed. Blod glutathione findes i store mængter i leveren og er en meget stor faktor for vores bekæmpelse af frie radikaler i kroppen. Uden glutathione i blodet ville vi dø inde for ganske få timer.

 
Glutathion antioxidant plaster
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | 3650 - Ølstykke - Denmark | Tlf.: 51763270