Produkter / Sådan bruges plastrene / Sådan kommer du igang

Sådan kommer du igang

Plastrene virker med det samme, så alle kan have glæde af at sætte et hvilket som helst plaster på kroppen og den vil straks begynde at fjerne blokeringer og genroprette sig selv. Har man smerter, er det klart at man gerne vil have dem fjernet hurtigtst muligt, og så er det bare at gå igang med smerteplastrene IceWave. Jeg anbefaler alligevel også at begynde at åbne op for flowet i kroppen samt at booste sit immunforsvar.

Så jeg anbefaler dig, der har smerter, at starte med smerteplastrene og så tage en udrensningskur i 1-2-3 uger, når du er klar til det. Og gentag den hvert halve år.

Ligeledes hvis du har søvnproblemer, begynd at bruge Silent Nignt og efter et par uger kan du tage en  5 elements- og udrensningskur. Du kan også vælge at tage en udrensningskur, hvor der er Silent Nights med. Se nedenfor.

For alle er det en god idé at starte stille og roligt op, både af hensyn til at lære de forskellige plastre at kende, men også så kroppen kan begynde at åbne sine energier.
 
Start gerne med de fem elementer i 5 dage og tag så derefter den store eller lille udrensnings- og genopbygningskur på 5 eller 7 dage.

Husk at det altid er en god idé, at få personlig hjælp til at komme igang med at sætte plastre på, det er jo en ny måde at hjælpe sin krop på. 
 
Smerter - lokale smerter.

Vurdér din smerte. Hvor sidder den præcist? Hvor heftig er den?
  • Drik 2 glas vand. Nakkepunktet
  • Sæt et Aeon fast i nakken.
  • Hold en Glutathion i højre hånd i ca. 5-10 min. 
    Læg mærke til om smerten er mindsket eller måske endda forsvundet helt. Er den mindsket meget kan det være nok med et Aeon og en Glutathion.
  • Sæt så Glutathion fast 3 fingre under navlen.

    Vent nogle timer og læg mærke til om smerten er forsvundet helt. Hvis ikke så fortsæt med smerteplastrene.
  • Sæt det brune Icewave direkte på smerten og derefter det hvide et sted rundt om det brune, ca. 5 cm fra. Det kalder vi urmetoden. Prøv i alle retninger, og læg mærke til, hvor smerten er mindst. Er det "kl 12, kl 15, kl 18 eller kl 21"?
  • Sæt det hvide plaster der, hvor smerten er lavest.

    Se mere i den medfølgende brochure under urmetoden eller helkropssmerter.
Plastrene supplerer hinanden rigtigt godt, og specielt ved smerter kan det være nødvendigt at supplere med nogle af de andre plastre sammen med Icewave. Det er fordi vores immunforsvar kan være så lavt på Glutathion og Carnosine, organerne fungerer måske ikke ordentligt og der kan være flere musker, nervebaner osv., der først skal åbnes op for. Så derfor anbefaler jeg, at man har alle plastrene i huset.
 
Tips ved smerter.
  • Aeon anti-stress plaster, kan også tage smerter og betændelsestilstande. Nogen gange kan det væer nok med et Aeon i nakke. Når man har smerter i kroppen, er kroppen meget stresset, så derfor kan mange smerter lindres ved at få muskler og nerver til at slappe af.
  • De fleste mangler antioxydanten Glutathion, så i visse tilfælde kan Glutathionsplastret bruges alene ved smerter eller det kan supplere Icewave.
  • Glutathion er med til at udrense kroppen for tungmetaller og giftstoffer, som jo bekendt kan være med til at give smerter.
  • Ved kroniske smerter kan det være godt at supplere med et sæt Energy Enhancer under fødderne.
  • Ved mange muskelspændinger og smerter derfra, kan det være mere effektivt at bruge Energy Enhancer end Icewave.
  • Carnnosine er ligeledes godt til muskelsmerter.
  • SP6 plastret er godt til at øge organfunktioner og til syreophobninger i kroppen, hvilket kan være med til at mindske smerter.
 

De fem elementer.

Sæt Energi Enhancer plastre på i 5 dage efte følgende program. Energy Enhancer (den røde pakke) består i sæt af 2 plastre, et hvidt og et brunt.
Det hvide plaster skal sidde på højre side og det brune plaster skal sidde på venstre side af kroppen.
Husk at drikke masser af vand, ca. 2-3 liter om dagen.

De 5 elementer
 
 
 

Den store udrensningskur.

Følg anvisninger og sæt plastrene på i 5 dage. Glutathion, Aeon, SP6 og Energy Enhancer sættes på om dagen i 12 timer og om aftenen tager du dem af og sætter så en Carnosine på.
Husk at drik masser af vand om dagen ca. 2-3 l.

Den store udrensningskur

 

Den store udrensningskur med SIlent Nights.
 
Følg anvisninger og sæt plastrene på i 5 dage. Glutathion, SP6 og Energy Enhancer sættes på om dagen i 12 timer og om aftenen tager du dem af og sætter i stedet Carnosine, SIlent Nights og Aeon på.
Husk at drik masser af vand om dagen ca. 2-3 l. 
Den store udrensningskur med Silent Nights og BB
 
 
 
 
Genopbygningskur.

Denne protokol er god til at booste immunforsvaret. Må gerne tages i flere uger. Hvis du vil forebygge, anbefaler jeg at bruge den 2 gange om året.

Sæt Aeon og Gutathion på om dagen, og skift Glutathion ud med Carnosine om aftenen f.eks. kl 20.
Husk at drikke masser af vand.

Anti aging genopbygninskur

www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270