fedttab, muskelopbygning, muskemasse, kost, træning, HIIT, isometisk, vægttab, vejledning, startpakke, instruktion, spiseperiode, sund, kalorietælling
 / Sådan bruges WinFit systemet

Sådan bruges WinFit systemet

Sådan bruges WinFit


WinFit startpakkeDet er let at bruge WinFit systemet med det enkle program. 
WinFit programmet er en helt ny tilgang til fedttab og muskelopbygning end det vi har lært tidligere. I din WinFit pakke medfølger der en detaljeret vejledning og instruktion til programmet om, hvordan du kommer igang.


For de bedste resultater skal du følge vejledningen.

 
 
 

 1. HYDRERING
Begynd med at drikke vand om morgenen, som det første du gør. Undersøgelser har vist, at det at indtage en halv liter vand, kan øge dit stofskifte med 30 procent.*

2. MOTIONSPERIODE
Undersøgelser viser, at lidt motion giver meget. Motioner minimum to dage om ugen, i 10 minutter hver dag (en dag med HIIT/Tabata træning og en dag med isometrisk træning). For at øge dine resultater, kan du fordoble din motion (to dage med HIIT/Tabata træning og to dage med isometrisk træning om ugen).

3. WINFIT PLASTER
Skal anvendes om dagen, det fremmer en reducering af kropsfedt, som hjælper med at forbedre dit stofskifte og opbygge nye muskler. Anvend det om dagen, og fjern det om aftenen, før du påsætter Y-Age Carnosine plastret.

4. SPISEPERIODE
Du er, hvad du spiser. Du skal blot holde dig inden for et dagligt otte timers spiseperiode, for at holde din krop i en fedtforbrændende tilstand, samtidig med du maksimerer muskelvækst. Dette hjælper også med at holde din krop i en stabil tilstand af anabolsk forbrænding, samt giver din lever og dine nyrer mulighed for at slappe af, afgifte og gendanne sig.

5. THETA NUTRITION
Prisvindende kosttilskud til brug om natten, hvilket hjælper med at opbygge slanke muskler og forbrænde fedt. Omkring 60 – 90 minutter før du går i seng om aftenen, skal du blande to sticks Theta One og to dråbepipetter med Theta Activate i knap en halv liter vand og derefter drikke det.

6. Y-AGE CARNOSINE PATCH
Anvendes om natten, og det forbedrer styrke og fleksibilitet samt øger ens udholdenhed. Hav det på om natten, og fjern det om morgenen, før du sætter WinFit plastret på.

*Berlin’s Franz-Volhard Klinisk forskningscenter.

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin, eller har en medicinsk lidelse, bedes du tale med din læge, før du anvender systemet. Før du begynder en ny fitness rutine, skal du konsultere din læge for at kontrollere, om det er noget for dig.

WinFit sådan bruges systemet


Træningen
HIIT og Isometrisk træning er veldokumenterede former for træning, som giver dig mulighed for at blive stærkere og mere fit på kort tid. Når du køber WinFit, får du adgang til træningsvideoer, som du kan downloade. 
Du må gerne træne om eftermiddagen/aftenen, men den største effekt opnår du om morgenen. 

Hvad er Isometisk træning?
Isometisk træning handler om modstand, dvs at musklerne skal belastes og des større belastning, des kortere træning. Du kan komme hele kroppen igennem med isometisk træning på 10 min.

Hvad er HIIT træning?
HIIT står for High Intensity Interval Træning, dvs. du skal træne i 30 sekunder, derefter hvile i 30 sekunder og gøre det i sæt á 4 gange. Gør du dette vil du ”tvinge” kroppen til at øge mængden af vækthormon, som er med til at danne muskler.
Studier viser at det kan være lige så effektivt som at gå i 45 minutter. Du kan f.eks. løbe i 30 sek. hvile i 30 sek og derefter løbe igen.

Du kan skifte mellem disse 2 træningsformer i 2 - 4 dage om ugen.
Hvis du vil træne yderligere så kan du sagtens træne mere, hvis du er vant til det. Du kan også vælge at løbe op og ned af trapper, danse, hoppe, lave gymnastik, hulahop ring og meget mere. Hvis du ikke er vant til træning kan en gåtur på 10-30 minutter oveni træningen også gøre godt.
Men vær´ obs på ikke at træne for meget, da for meget motion faktisk kan have modsatte effekt. Kroppen kan blive stresset, hvilket frigiver stresshormonet kortisol, som modvirker vægttab og muskelopbygning.

Mere end 15 kg vægttab?
Skal du tabe dig mere end 15 kg, og ikke er vant til at træne, skal du kun starte med at gå en tur på ca. 30 min. 2 x om ugen, for netop ikke at give kroppen en stress chok, for derved opnår du ikke det ønskede resultat. Når du starter på WinFit, så husk at du kun skal gå i de første 2-3 uger og derefter kan du gå videre med motionsprogrammet.

Når du køber et WinFit sæt får du adgang til træningsvideoer på hjemmesiden.


WinFit træning

Kosten
.
WinFit programmet er IKKE en diæt, tværtimod, du skal spise nok af mad, nogle kan faktisk spise mere og stadig tabe sig. Så du skal IKKE tænke, at du skal spise mindre, fordi du tror at det kan gå hurtigere med fedttabet. Det gør det ikke! Vi skal have nok af proteiner, kulhydrater og sundt fedt, for at vi kan øge forbrændingen. Så sæt i gang.

8 timers spiseperiode.
Hvornår du spiser er vigtigere end hvad du spiser. Dvs. du kan godt tillade dig at ”holde fri” i weekenden, eller spise en flødeskumskage eller pizza i det 8 timers vindue. Men klart, hvis du vil have det optimale fedttab og mest effektive muskelopbygning samt leve sundt, anbefales det, at du følger programmet og spiser sundt indenfor de 8 timer. Du bestemmer selv, hvornår du vil lægge de 8 timer, f.eks. fra kl 11:00-19:00 eller fra kl 12:00-20:00

Spis hver dag:

  • Spis grøntsager

  • Spis protein til alle måltider

  • Spis gerne (brune) ris, pasta, og brød

  • Undgå alle former for sukker

  • Undgå industrifremstillet mad

  • Drik rigeligt med vand, ca 2 l for en voksen person

  • Sørg for at få sundt fedt, f.eks. kokosolie og olivenolie

  • Drik kun kaffe (koffein) FØR træningen og ikke efter, da det vil ødelægge muskelopbygningen

  • I fasteperioden på de 16 timer, må du kun indtage ting uden kalorier, f.eks vand med citron, urteté og Theta One om aftenen.


WinFit kosten


Eksempel på en dag med WinFit.
Kl. 7:00 Start med at drikke vand ½ - 1 l.
Kl. 7:15 Motionér i 10 min.
Kl 8:00 tager du dit WinFit plaster på
Kl. 11:00 Spiser du dit første måltid
Kl. 12:00 Spiser du dit andet måltid
Kl 16:00 Lidt snacks
Kl: 18:00 spiser du din aftensmad
1½ time før du skal sove, drikker du Theta Nutrition
Lige før sengetid tager du Y-age Carnosine plastret på.

 

Se indhold af Winfit

Bestil en startpakke WinFit  

For mere info om WinFit programmet, sms/ring på tlf 5176 3270 eller skriv en besked

www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270