Produkter / Nirvana

Nirvana

Nirvana glæde

NIRVANA

Hvad hvis du var gladere hele tiden?

Livet er udfordrende for alle, og vi kan alle bruge et følelsesmæssigt løft, når vi er i dårligt humør. Men hvad nu, hvis du kunne være gladere hele tiden? Ikke overraskende er svaret på dette spørgsmål direkte relateret til kropskemi.

Naturlig frigivelse af endorfiner
Kender du den varme, euforiske følelse, du får, når du flirter med en person, du er tiltrukket af? Denne følelse frembringes faktisk af kroppens naturlige frigivelse af endorfiner. Men som vi alle ved, varer det ikke længe, og det er lige dér, Nirvana gør noget, intet andet produkt kan.

Nirvana består af plastre og et kosttilskud (2 små tabletter), som man skal tage hver dag. 
 
Nirvana Supplement
Ikke alene øger dette naturlige tangekstrakt endorfinproduktionen – den patenterede stabiliseringsproces producerer også vedvarende resultater. Og i modsætning til dets farmaceutiske modparter, der kan være ni eller flere måneder om at opbygges i dit system, gør vores produkt det i løbet af få uger.
 
Nirvana plaster
Nirvana plasteret stimulerer punkter på huden, som er kendt for at forbedre humøret uden stoffer, kemikalier eller stimulanser. Så for første gang har LifeWave kombineret vores patenterede plasterteknologi med et naturligt kosttilskud for at opnå en dobbeltvirkende løsning uden sidestykke. Sammen arbejder Nirvana Supplement og Nirvana Patch i synergi om at skabe en langvarig følelse af glæde og velvære uden bivirkninger.
 
Dobbeltvirkende humørløfter
 
Nirvana Supplement
-Stimulerer endorfinproduktionen, så dit humør bliver bedre

-Patenteret stabiliseringsproces for vedvarende resultater
-Naturlig tangekstrakt
-Ingen kunstige stoffer eller stimulanser
 
Nirvana glæde
 
 

Detail pris for et sæt Nirvans bestående af 1 pakke plastre og 1 pakke tabletter er 139,95$ + moms - ca. 1530 dkr
Se yderligere priser her

Kontakt mig for yderligere info eller bestilling - på mail eller tlf/sms 51763270

www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270