X39 stamcelleplaster testimonials

FIBROMYALGI
Jeg har selv "haft" fibromyalgi siden 1995. Siden 2000 har jeg prøvet alt for at afhjælpe symptomerne. Har god erfaring med glutenfri, mælkefri, sukkerfri kost, og undlader i dag mælk og Hvidt brød og hvedemel.
Da plastrene kom ind i mit liv oplevede jeg totalt smertefri krop og signede mig øjeblikkelig op. Siden har jeg patchet mig selv med glut/Car/aeon/EE/Sp6 - Annelise

 

HØFEBER
Ihhh altså. Min mand fik et voldsomt anfald af høfeber. Uendelige nys, snot og sved bragede løs, og voldsom kløe i næse, svælg og øjne. Han havde det virkelig skidt. Han sagde: "Jeg holder det simpelthen ikke ud, det her", hvorefter han tog plastre og satte dem i ansigtet. Ikke fordi han kendte til, at de skulle sidde der, men simpelthen bare for at gøre NOGET. I samme øjeblik som plastrene kom på ophørte nysene. Ikke et eneste kom derefter. Snot og sved blev normalt og kløen i næse og svælg forsvandt og efter ganske kort tid (og her snakker vi minutter) kunne han fungere normalt igen. Kløen i øjnene fortsatte i ca 5 minutter, men derefter var han på toppen igen. Jamen hurra siger jeg bare. Jeg ville sådan ønske, at jeg havde taget det på video, for det var helt surrealistisk at være vidne til. Selvom jeg har kendt til plastrene i halvandet år og har været vidne til MASSER af succesfulde plastringer, lader jeg mig fortsat henrykke af begejstring. Jeg ELSKER bare denne plasterverden.

 

Dreng fik reddet sin finger trods lægerne ikke troede på det.
Denne danske 6 årige dreng fik reddet sin finger til trods for at lægerne sagde at finger spidsen ikke kunne reddes og de ville ikke sy den på. Forældrene plagede lægerne om at sy den på igen, hvilket de så gjorde. De sagde samtidigt ,at det ville tage mindst 1 år, før fingeren ville blive god igen. Efter kun 2 mdr var fingeren som ny igen, vha plastrene.  Drengen har ingen smerter haft og lægerne var forbavset over den hurtige heling. 
Der blev brugt X39, Energy Enhancer og Carnosine.
 

          

Kvinde fik brændt sin arm kraftigt af en brændmand under en svømmetur.

X39 hjalp med helingen på kun 2 uger.
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270