Fototerapiiplastre, kan forbedre dit helbred og styrke din energi ved at .....
Produkter / Plastre / Hvordan virker plastrene?

Hvordan virker plastrene?

Plastrene klassificeres som fototerapi.

Hvad er fototerapi?

Fototerapi anvender lys til at forbedre din krops sundhed. Det har eksisteret i mere end 100 år, og de ældgamle grækere og egyptere anvendte og studerede fototerapi, hvor de analyserede effekterne det havde på kroppen, ved at anvende forskellig farvet lys og glas på bestemte områder af kroppen.
LifeWave produkterne er helt NATURLIGE. De virker ved at hjælpe kroppens eget system med at blive genoprettet på naturlig vis ligesom akupunktur eller akupressur.
Plastrene symptombehandler ikke, de HJÆLPER kroppens eget energisystem med at blive genoprettet. dvs. de arbejder med at løse selve årsagen dybt inde i energisystemet.

Hvad er energi terapi?

I energiterapien opfattes alle helbredsmæssige ufordringer, herunder smerter, som ubalancer eller blokeringer i kroppens energiflow. Kan dette flow normaliseres, mindskes/fjernes problemerne. Energiterapien/plastrene normaliserer dette flow.

Energiterapien har sin oprindelse i Asien og har eksisteret i tusinder år, og omfatter akupressur, akupunktur og forskellige elektroterapier.
Akupunktur er klinisk dokumenteret, og udøves af professionelle behandlere, herunder hver tredje praktiserende læge i Danmark.
I energiterapi opfattes helbredsmæssige problemer og smerter, som ubalancer og blokeringer af energiflowet i kroppens energibaner, de såkaldte meridianer.


Hvordan virker plastrene?

LifeWave plastrene er en ny sundhedsteknologi kaldet nanoteknologi, der sender SKÅNSOMME energifrekvenser, som stimulerer NATURLIGE processer i kroppen. Det hedder fototerapi og fungerer på samme måde som, når sollyset rammer din hud, så danner kroppen D-vitamin om sommeren.

Det er kroppens VARME, der aktivere plastrene, når du sætter dem på kroppen.


Hvad indeholder fototerapiplastrene? 

Fototerapiplastrene indeholder kun organisk materiale, aminosyrer, vand og ilt, der er indkapslet: Ingen medicin eller kemikalier trænger ind i kroppen.


Plastrene er klassificeret som medicinsk udstyr og er godkendt af EU.
 


Kliniske undersøgelser

Alle LifeWave plastre har en klinisk dokumenteret virkning, og du kan læse om de kliniske undersøgelser her.
 
-Ingen skadelige stoffer eller stimulanser
-Stimulerer kroppens naturlige processer
-Reducerer behovet for medicin og piller
-Klinisk dokumenterede virkninger
-Hurtige resultatter, virker på få minutter
-Ingen bivirkninger
-Virker på 9 ud af 10 mennesker
-Virker også på heste og andre dyr.

Hvordan startede det?

Lifewave udviklede i 2002 oprindeligt energiplastrene til den amerikanske elitehær Navy Seals. I 2004 blev plastrene testet af en amerikansk OL coach Richard Quick på hans amerikanske kvindelige svømmehold ved OL i Athen. Med plastrene på slog 6 af de 8 deltagere straks deres egne rekorder. Plastrene vakte opsyn, og blev testet på alle leder og kanter og blev godkendt af anti doping komiteen i hele verden.
Siden har Lifewave udviklet en serie på 7 forskellige plastre som kan afhjælpe alverdens slags smerter og gener i kroppen samt nogle unikke kosttilskud.

Har du yderligere spørgsmål ring/sms til tlf. 51763270 eller skriv en mail

Læs mere her

Platrene

Plastrene er på størrelse med en 5 krone. Det aktive materiale er hermetisk indkapslet, så intet trænger ind i kroppen.


Energi udladning

Her ses den energi udladning som plastrene udsender, når de bliver aktiveret af kroppens infrarøde varme.

Lifewave

Der findes 12 hoved-meridianbaner og 8 bi-meridianer i kroppen, og de består af små vandkrystaller.
Plastrene virker ved at fjerne blokeringer og ubalancer i disse meridianbaner.

 
Lifewave
 
Billedet her over viser med et varmefølsomt fotokamera, hvordan smerten hurtigt forsvinder i løbet af 10 min. Des rødere farve des mere smerte er der. 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270