Nye indlæg

 

Vi har vokseværk

21-02-2016
distributør
Kan du lide at hjælpe andre mennesker til selvhjælp?

Går du op i sundhed?

Og kunne du tænke dig en ekstra indtægt hver måned?
 
 
Vores team vokser stærkt lige nu og det vil være en fornøjelse at have dig med i teamet.
Det hedder sig, at den der altid går i andres fodspor, aldrig kommer foran. Og et langt stykke af vejen er jeg enig. Men her i vores Lifewave team må du godt gå i vores andres fodspor, det er her du lærer. Og det er en fantastisk let måde at komme i gang med Lifewave på.

Du skal ikke tænke så meget over, hvordan du kommer i gang, men du skal tænke over følgende:
Hvem kender du der går rundt og har smerter?
Hvem kender du, der sover dårligt om natten?
Hvem kender du, der er stresset?
Hvem kender du, der dyrker sport?
Hvem kender du, der godt kunne bruge lidt flere penge?
Hvem kender du der slås med hudproblemer?
Jeg er sikker på, at du hurtigt, faktisk lige nu, kan give mig 10 navne. Har jeg ret?

Skal vi ikke se, at få hjulpet dem, så de kan få de samme positive oplevelser, som jeg har fået og som du også snart kan få? Ring eller skriv her, så får vi dig startet op med det samme.
Da jeg startede for 3½ år siden vidste jeg ikke helt, hvilket fantastisk redskab jeg stod med. Men jeg tænkte, at jeg kunne hjælpe mine klienter, min familie, venner og kollegaer.
Det førte mere og mere med sig. Jeg fik kontakt til flere mennesker, som havde hørt om produktet og ville prøve dem samt bestille dem. Jeg fik også kontakt med fremmede mennesker, når jeg var i byen, mennesker som havde en eller anden fysisk udfordring eller bare ville passe på sit helbred. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at spørge dem, om jeg måtte prøve et produkt på dem, som måske kunne hjælpe dem af med deres smerter mm. Og det kan jeg naturligvis stadig ikke lade være med.

Vi har nemlig et fantastisk produkt, der virker indenfor få minutter. Jeg kunne og kan stadig ikke bare gå forbi folk, som har smerter uden at tilbyde at hjælpe dem, når jeg ved, hvor effektivt det er. Nogen takker naturligvis nej, og det er helt ok.
Men dem som er nysgerrige og åbne til at prøve noget nyt, de er evigt taknemmelige for det.

Og jeg bliver selv SÅ GLAD hver eneste gang. At gøre andre glade, gør nemlig dig selv glad og det er sundt i sig selv, ren WIN WIN.

Der kom efterhånden flere til teamet, som også ville arbejde med produkterne og denne forretningsmodel. Vi er alle selvstændige, men vi samarbejder om det, hjælper hinanden og udveksler erfaringer. Jeg elsker det, og har fået mange nye og positive venner. Her er ingen sure og negative mennesker, og desuden kan vi selv vælge, hvem vi vil samarbejde med. På hvilken normal arbejdsplads kan du selv vælge, hvem du vil samarbejde med?

investeringen er lille, du kan starte med 1000 kr og derefter bruger du ca. 1000 - 1500 kr om måneden, da du skal have produkter, som du skal bruge selv samt til at markedsføre dem. Du kan dårligt nok få en annonce i en lokalavis for de penge, så 1000 kr er ingen penge. Forresten behøver vi heller ikke at annoncere.

Samtidigt får du også indtægter, selvfølgelig alt efter din indsats, og husk at du ikke er alene, vi er mange, som vil støtte op om dig.
Du skal dog have viljen til at gøre et stykke arbejde, intet kommer af sig selv.
Èn anden ting, som jeg holder meget af i dette arbejde er al den super fede undervisning, som vi får undervejs. Det k er som udgangspunkt gratis, men ofte betaler vi ca. 25 kr til nogle af aftenenerne for kaffe og lokaleleje. Det er jo ingenting.
Da jeg hurtigt fandt denne måde, at arbejde på meget attraktiv, arbejdede jeg meget i starten ved siden af mit job som stresscoach samt mit lille ekstra løn job. Det lønnede sig, indtægterne steg stille og roligt og efter 2 år kunne jeg leve af det.

Behøver jeg at sig, hvor meget frihed det har givet mig? Frihed til selv at bestemme, hvornår jeg skal stå op om morgenen, hvornår jeg skal spise min frokost osv. Sammenholdt med også at kunne hjælpe mennesker til et bedre helbred og livskvalitet samt selv at have fået nye venner, så er dette mit drømmejob, hvor vi samtidigt har det sjovt med hinanden.

Måske drømmer du om det samme??

Nu har du heldigvis muligheden. Vi vil også gerne have dig med i teamet. Ring eller skriv til mig nu, så vi kan få dig i gang med det samme.
Og GLÆD DIG VILDT til at hilse på teamet, dine nye kollegaer samt til at modtage dine produkter!


Har du passionen og hjertet til at hjælpe andre mennesker?
Er du positiv og imødekommende?
Har du selvdisciplin og lyst til at lære mere?
Har du lysten til at få mere frihed ind i dit liv?

 
Så skriv straks en besked til mig

Kategori: Distributør

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270