Nye indlæg

 

Mega Blast!

15-03-2016
Wow for en event, vi havde i teamet. En hel dag med indslag til både inspiration, læring samt masser til lattermusklerne.

Værterne for dagen var Mette Bloch og Jesper Petersen og sikken et program de havde arrangeret.
Vi var 450 netværkere og produktbrugere, der lo og sugede til os af al det, som foregik på scenen.

450 glade deltagere til eventen mega blast
Der var flere på scenen, dygtige kolleger, som fortalte om, hvordan de udbredte kendskabet til firmaet og vores produkter. Vi har jo alle hver vores måde, så det var meget inspirerende at høre dem. Selvom vi har hver vores måde, så er der alligevel nogle faste ting, man gør og siger.

Først på scenen var 2 unge mennesker på 25 og 22 år, som delte ud af deres erfaringer. Den ene er studerende og den anden tømrer, og som de sagde, er det en uddannelse i sig selv, at arbejde med Lifewave, men med en bedre løn end SU. 2 meget sympatiske og dygtige unge mennesker.

Når vi arbejder med Lifewave og vil hjælpe flere mennesker til en bedre livskvalitet med vores produkter, udvikler vi os undervejs til at blive endnu bedre mennesker. Hvor skønt er det lige? Både at kunne hjælpe andre mennesker og samtidigt selv få personlig udvikling!


Hesteeksperten Annette.
Vi lærte om de 6 faser, som vi alle skal igennem i branchen – fra den skrøbelige til ejerskab, til den blomstrende for at ende som den bundsolide netværker. De fleste distributører kommer ikke igennem alle faser, og giver op på vejen.
Vores kære hesteekspert Annette, fortalte om, hvordan vi skal forholde os til dyrene i forhold til at sætte plastre på. Èn af de ting jeg vil fremhæve er, at vi skal bruge så få plastre på dyrene, da de er meget sensitive og ikke selv kan sige til og fra. Vi skal ikke lege behandlere, men vide, hvad vi har med at gøre INDEN vi sætter plastre på. Så derfor, hvis man ikke ved, hvad dyret fejler, så spørg dyrlægen først inden plasterpåsætning, da de ellers kan sløre for symptomer. Men ved man, hvad man har med at gøre, kan man godt spare et par dyrlægebesøg og medicin.
 
hestekspert plastre til dyr


Nye og bedre liv.testimonial - ny livskvalitet

Og så et par skønne mennesker på scenen, som i den grad har fået ændret deres livskvalitet. Dejlige Rene, fortalte om hans nye liv uden smerter og andre gener. For 15 år siden fik han en alvorlig skuldersmerter og fik derefter meget medicin, som tog toppen af smerterne. Da han for første gang fik de her klistermærker på, gik hans smerte for første gang i 15 år i nul. Det tog omkring 6 mdr, så var han ude af medicinen. Han var arbejdsløs på det tidspunkt, så der var ikke mange penge til at købe plastre for. Men så kiggede han konen i øjnene og så blev de enige om at gå på loftet og finde ting til loppemarkedet, så de kunne få råd til at købe plastre. Det tog 3 weekender, så havde de råd til en guldpakke. Efter et halvt års tid, ville han gerne videre med sit helbred og begyndte at drikke Corsentials hver dag. Han tabte sig omkring 30 kg på 6 uger!!! - ikke fordi han var på slankekur, det var bare én af de gode ”bivirkninger” ved Corsentials. Corsentials balancerer hormonerne og gør muskler faste igen, så han undgik også at få en slap og hængende hud på maven. René bruger stadig produkterne med stor glæde, og han anbefaler dem også til andre, så han nu kan finansiere sit eget plaster forbrug. Den mulighed har vi alle. Hans testimonial ligger under succeshistorier - brugerne siger. Bravo, tak for den historie.
En anden kvinde fortalte om, hvordan hun var sluppet for at spise 140g morfin hver dag til ikke at tage morfin mere overhovedet. Nu bruger hun kun plastre som smertestillende og til at booste sit immunforsvar igen

Interviews på scenen.
Og så var der 3 skønne mennesker, der blev interviewet, 3 almindelige mennesker som dig og mig, fortalte, hvad de havde gjort for at få succes med at hjælpe andre mennesker med vores produkter. Og summa summarum kan man sige, bare gør det! Spring ud i det, og gør det, som branchen anbefaler. Og vær´ dig selv, tro på det og giv ikke op. Det var Mette, der interviewede og hun er bare den mest morsomme og skarpeste til at interviewe. Hold da op, hvor vi grinede af den måde hun kan vende tingene, og i al respekt for den, der interviewes. Hun formår virkelig at få personen til at føle sig tryg og til at få det bedste frem i dem.


En glad dag.
Et sjovt indlæg om, hvordan vi kan motivere os selv og blive glad med vilje af mine 2 kolleger Anne og Michael. Vi skal selv tage ansvar for vores eget humør, hvilket er vigtigt for vores egen dagligdag og motivation, men også vigtigt i forhold til vores relationer, de mennesker vi møder samt ikke mindst til at få succes. Vi hujede, klappede, grinte og lavede power pose. Dejlig energi at få ind midt på dagen :)


En glad dag
Vi hørte charmedrengen Andreas fortælle om, hvordan han gjorde i forhold til at invitere og få nye distributører i gang og få et succesfuldt team. Man bliver bare glad af al den fede inspiration.

Direktør og CEO.
Arrangørerne havde også sørget for at vores CEO og salgs og marketings direktør kom på skærmen ”direkte” fra USA.


CEO David Schmidt
Altid spændende nyheder, når man hører fra disse 2 skønne herrer, og hele salen klappede og lyttede meget intenst. Der vil ske store ting vedr. produkterne på et Amerikansk TV program, der bliver set af millioner. Sikken en reklame vi kan få på den måde, er helt sikker på at det vil smitte af på Europa og vores danske team, som selvfølgelig har spredt sig til flere lande.

Vi vil få et nyt og mere effektiv backoffice og det bedste? Ta daaa….vi får et nyt produkt med et et nyt koncept, som bliver lanceret senere på året til september. Jeg kan næsten IKKE VENTE, det måtte gerne have været nu inden sommerferien, men jeg må vente i tålmodighed og nyde de andre fantastiske produkter, som jeg bruger hver eneste dag.

Konkurrencer.
Dagen sluttede af med SJOV! Quiz konkurrencer, hvor de heldige kom op på scenen, skulle svare på spørgsmål som i millionær, (med publikums hjælp) og der var super fede præmier.


Sikken en fantastisk spændende, lærerig og sjov dag. Den afsluttede vi så med at flere fra teamet gik ud og spise en god middag sammen.
 
Glade teammedlemmer

Vil du også have det sjovt og være med i vores fantastisk og energi givende team eller er du bare nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi gør? Så skriv en besked til mig med det samme.

Kategori: Distributør

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270