Nye indlæg

 

Nu kan jeg....

29-03-2016
....bedre klare min 14 timers vagt.
 

Det er tirsdag lige efter påske og jeg har lige sat Energy Enhancer på mine arme, fordi det giver mig god følelse og energi hele dagen. De fleste mennesker ville faktisk have glæde af dem i en travl og krævende hverdag.
Og da jeg også har spist liiidt for meget mad i påsken, er det skønt at plastrene også øger forbrændingen med op til 22%. Det er lige, hvad jeg kan bruge nu.

Jeg synes lige du skal læse en historie af en LifeWave Forhandler, som også er læge, om hvordan Energy Enhancer har hjulpet hende med at forbedre sin udholdenhed.
Dr. Quila energi plaster
“Jeg arbejdede omkring 90 timer om ugen på et hospital, og ville være meget træt når jeg kom hjem om aftenen. Jeg ville normalt falde i søvn på sofaen, fordi jeg ikke havde nok energi til at komme ind i seng. Der var så nogen som sendte mig to sæt af Energy Enhancer plastrene, som de sagde ikke indeholdt stoffer, men de var virkelig gode.
 
Jeg placerede plastrene på mine ankler, og begyndte på min 14 timer vagt. Det første jeg bemærkede var, at jeg ikke gik ned i cafeteriet sidst på eftermiddagen efter en kop kaffe og noget sødt. Jeg fik ikke blot fysisk energi, men jeg oplevede også en bedre mental skarphed og klarhed.

Jeg var overbevist om at plastrene virkede, og købte med det samme hvad der svarede til syv måneder. Jeg troede de ville holde så lang tid, men jeg løb tør efter to uger, fordi jeg begyndte at dele plastrene med mine kollegaer, som alle var udmattede og stressede.

Det at være del af LifeWave, at have det privilegium at kende folk over hele verden, samt have en forretning hvor jeg kan hjælpe andre, uden stoffer eller kirurgi, er en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort!”
– Dr. Quila R., LifeWave Forhandler
 
Energi Enhancer sundhedsteknologi
 
Wee....eeelsker dem....nu kan dagen bare komme an..... :)

Ps. jeg supplerer lige dagene her med SP6, som tager min sukkertrang og gør mig hurtigere mæt ved måltiderne.
 
Vil du også have mere energi. styrke og udholdenhed i krop og sind i hverdagen, så skriv til mig med det samme!

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270