Nye indlæg

 

8 NEMME råd til vægttab

07-04-2016
Synes du at det er uoverskueligt at skulle følge en slankekur til punkt og prikke? Så er du ikke alene.

Jeg er én af de typer, som hele tiden synes, at jeg skal tabe mig 4-5 kg, og det har da også været rimeligt nemt for mig før i tiden. Jeg skulle bare nøjes med at spise mindre til måltiderne, undgå kager og slik og generelt spise fornuftigt, så tabte jeg mig. Men de sidste par år, har det ikke været så let, som det plejer. Der skal lidt mere til.
Jeg er slet ikke tilhænger af slankekure af hverken den ene eller anden slags. At skulle måle kalorier eller købe ind efter en bestemt plan, vil kun gå op i hat og briller for mig. Jeg elsker de lette metoder, og én af de letteste er nu engang at spise mindre til måltiderne, spise sundt og være lidt fysisk aktiv. Meeen, jeg ved godt at det også kræver en god disciplin, når første portion af den varme aftensmad smagte fuldstændig fantastisk og man har lyst til anden portion, fordi man stadig føler sig lidt sulten efter mere. Eller når sukkertrangen melder sig og tænderne løber i vand efter den lækre flødekage i bagerens vindue og man synes, at man har fortjent den kage, fordi det er regnvejr, eller at man har arbejdet meget hele dagen. SÅ er det virkelig op af bakke.
 
Her er nogle råd, som jeg selv følger:
 
1. Dine tanker.
Prøv at vende dine tanker til at acceptere at du skal undvære sukker, et mellem måltid eller mere aftensmad. Når jeg oplever en trang, siger jeg til mig selv ”det er ok, at være sulten”, så eller ”jeg føler mig mæt og glad”. Vores tanker påvirker os meget mere end vi tror.
 
 
2. Citronvand.
Hvis du ikke allerede har prøvet det, så kan du godt finde de gule citroner og det varme vand frem, for det er fyldt med gode vitaminer og styrker din sundhed. Citron indeholder masser af antioxidanter og vitaminer Din forbrænding sættes i vejret, når du starter dagen med et glas vand med citron i. Citronvand booster dit stofskifte. Desuden stabiliserer det også dit blodsukker, så dit behov for sukker bliver reguleret, hvilket er med til at bekæmpe trangen til at småspise. Forbedret fordøjelse. Citronsaften virker hæmmende på de dårlige bakterier og fremmende på de gode og hjælper dermed fordøjelsessystemet. Citronsaft har ligeledes en super god effekt på forstoppelse.
C-vitamin er med til at udskille affaldsstoffer. Du udrenser kroppen og dine organer med citronsaft. Undersøgelser viser faktisk at citroner (og dens skræl) har en udrensende effekt på toksiner, der har ophobet sig i kroppen. Ved at drikke citronvand, kan du hjælpe din krop med at sænke mængden af giftstoffer der bliver ophobet. Og så er der en del andre fordele ved at drikke vand med citron: Styrket immunforsvar, pænere hud, friske ånde, hæmmer betændelse og giver mere energi. Du hjælper også din krop med at regulere syre/base-balance, så du får et mere basisk miljø i kroppen. Vi indtager generelt for meget syredannende mad - for meget kød, brød, sukker, mælkeprodukter. Også kaffe, rygning, medicin, stres skaber forurening og for meget syre i kroppen, hvilket kan medføre symptomer og sygdomme)
 
Drik citron om morgenen i vand, gerne varmt vand, fordi du har brug for ny energi oven på en lang nat, vi absorberer nemlig vand bedre, når det har den lune temperatur. Jeg starter gerne selv dagen med 1-2 glas varmt vand med ½-1 citron.
Husk at købe økologiske citroner.
 
Citronvand vægttab
 
3. Fysisk detox
Formålet med en detox kur, er at udrense kroppen for giftstoffer og tungmetaller, som kan være årsag til mange symptomer og sygdomme. Selvom man ikke lige føler at man har nogle symptomer, så kan jeg også godt lide tanken om at kroppen komme af med al det skidt, som vi mere eller mindre får ind i kroppen dagligt. Så tag en udrensingskur! Der er mange valgmuligheder for det; Du kan tage en juice kur, en grøntsagskur, en pulverkur, faste eller som jeg selv gør, en plasterkur.
Jeg tager en plasterkur minimum 2 gange om året á 1 uge først og fremmest for at få alle mine giftstoffer og tungmetaller ud af kroppen. Se længere nede. Hvis jeg skal være hardcore, tager jeg en kur i 1 uge, hvor jeg udelukkende spiser sund og grøn mad og ingen kaffe, alkohol mm. Resten af året bruger jeg glutathion plaster 3-4 gange om ugen, fordi vi konstant bliver udsat for forurening og giftstoffer hver eneste dag pga vores omgivelser og mad.
 
4. Mental detox
En anden men lige så vigtig form for udrensning er en udrensning af dine tanker. Tanker og stress kan også ophobe giftstoffer, inflammation og oxidativ stress i kroppen. Hvis du vil udrense dit sind, så er der mange forskellige slags terapier, som du kan bruge. Jeg vil anbefale, yoga, meditation, åndedrætsterapi, tankefelt-terapi samt en metasundhedsanalyse. Jeg er selv tankefelt terapeut og stresscoach, og har været igennem mange ting, og bruger jævlingt metoderne. Vælg den form, som du føler mest for. Søg på nettet, der findes masser af den slags lækre og indsigtsulde kurser.
 
 
5. Minus sukker og stivelse.
Ja, det ved vi jo godt, men ikke desto mindre vigtigt at nævne for et vægttab. Sukker og stivelse stimulerer frigørelsen af insulin, som er kroppens vigtigste FEDTLAGRENDE hormon. Ups ekstra fedt i cellerne! Tænk på det, hver gang du får lyst til sukker. Når du ikke spiser kulhydrater reducerer du altså mængden af insulin, og du vil automatisk begynde at spise færre kalorier uden at være sulten hele tiden.
Så undgå slik, kager, rundstykker, pasta o.lign. des flere dage, du holder dig fra det des bedre. Sukker forstærker sulten og lysten til sukker, hver gang du spiser sukker eller stivelse, og så kommer du hurtigt ind i en dårlig cirkel.
Sig til dig selv, at du skal have 1-2 eller 4 dage, hvor du IKKE må spise hverken sukker eller stivelse, det vil gøre underværker for dig.
 
Sund mad vægttab
 
6. Krydderier.
Krydderier gør maden ekstra lækker, øger forbrændingen og mindsker din lyst til søde sager. Hvidløg, chili, ingefær og andre stærke krydderier sætter skub i dit stofskifte, sænker insulin og øger forbrændingen. Og masser af grønne krydderier gør at du også har mindre behov for søde sager efter et måltid. Det er virkelig effektivt, og så er de også super sunde, den rene medicin.
 
 
7. Kokosolie
Og det sidste nye – Kokosolie! Det øger forbrændingen og sænker din sult, fordi det har en appetitregulerende effekt, så du spiser mindre. Spis min. 2 spiseskefulde kokosolie om dagen, så vil du forbrænde flere kalorier end dem, der spiser mindre af det. Kokosolie letter også fordøjelse og beskytter kroppen mod insulinresistens. Olie understøtter immunsystemet og kan sænke dit kolesterol. Kokosolie er super godt og sundt for vores helbred, så brug det hver dag. Ikke kun til at mindske din sult og styrke din forbrænding, men også til madlavning og f.eks. tandpasta.
 
Kokosolie vægttab
 
8. Energiplastre.
Og så er der mine elskede plastre. Jeg bruger SP6 3-4 gange om ugen til at tage min sukkertrang. Sukkertrang gør én mere sulten, så man også spiser mere mad. Men plastret gør mig hurtigere mæt, ja nogen gange skal jeg lige minde mig selv om at spise frokost. Det er ikke et slankeplaster, så man skal stadig selv tænke og spise fornuftigt og sundt. Men hold op, hvor er det bare lettere at sige nej tak til kagen eller undlade at købe slik på tanken og så kører vi ind i den sunde cirkel; ingen sukkertrang –> spiser ikke sukker – >får ikke lyst til mere sukker –> yes!
 
sukkertrang vægttabJeg bruger også Energy Enhancer til at øge forbrændingen. Den øges med op til 22% uden at lave noget! Men det er svært at være doven med disse plastre på, for humøret stiger og man får lavet mere, man bliver fysisk stærkere, mere fleksibel og udholdenheden bliver større.
 
Her er et uddrag fra interviewet med David Schmidt ang fedtforbrændingen ved brug af Energy Enhancer
"En række kliniske undersøgelser viser, at efterhånden som vi bliver ældre, mister vi ikke alene mitokondriernes funktion, fordi energioutput’et falder, men cellen producerer mindre energi, og mindre af den energi kommer fra fedt. Fedt har to gange så meget energi som sukker, men det er også sværere at omsætte. Som en overlevelsesmekanisme siger de små celler - hey, vent lige lidt, cellerne krymper, vi bliver nødt til at producere energi for at overleve. Hvor skal vi dog få den energi fra? Hvad med at tage det fra sukkeret, det er lettere at håndtere, selv om vi får mindre energi fra det? Det er selvfølgelig forfærdeligt, for vi bliver nødt til at gøre noget ved fedtet, og derfor oplagrer vi det. Derved bliver det en nedadgående spiral, fordi vi nu forbrænder mindre fedt, og vores stofskifte falder, og det er uheldigt."
øget forbrænding vægttab
Og så bruger jeg selvfølgelig også Glutathion for at udskille alle de giftstoffer og tungmetaller, som vi får ind i kroppen hver eneste dag. Det kan desværre ikke undgås, det er overalt, i luften fra biler, i maden, i medicin, fra røg, fra stråler (mobil bl.a.) og meget mere. Tungmetaller og giftstoffer i kroppen kan gøre det sværere at tabe sig. Derfor vil jeg aldrig nogensinde undvære min Glutathions plaster, - ud med skidtet!
detox vægttab
 
Er du klar til at blive bikiniklar med mine lette og sunde råd? Har du brug for hjælp eller mere info så skriv glad til mig :)
 

Kategori: Sundhed

Kommentarer

  • #1
  • Shaima
    15-03-2017 14:27
    Jeg vil meget gerne at tab sig


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270