Nye indlæg

 

Antioxidanten Carnosine til dine muskler og hjerne

14-04-2016
Sådan forlænger du livet med den vigtigt antioxidant Carnosine. Carnosine forøger livslængden af dine celler fra 300% til 400%.

Carnosine er den antioxidant, der reparerer ødelæggelserne, der sker pga. aldringen.
Når der ledes Carnosine ind i cellerne, fjernes affald, og man kan se, at de ældre celler kommer til at ligne nye celler med 90%.
Carnosine-plastre får vores celler til at opføre sig og fungere som unge, raske celler.

En anti-oxidantCarnosine antioxidant
Carnosine er en byggesten som findes naturligt I kroppen, og består af to aminosyrer, beta-alanin og L-histidin. Det er koncentreret i musklerne,i hjernen og mange andre steder i kroppen.
Carnosine er vigtigt for mange kropsfunktioner udvikling af bl.a. hjerte, lever, nyrer, hjerne og det udskyder ældningen og forebygger bl.a diabetes, nerveskader, øjenproblemer og nyreproblemer.

Vi danner selv Carnosine i kroppen, men det falder med alderen, pga vores stress og levevis. Det betyder betyder at vores immunforsvar falder og vores celler nedbrydes sammen med vores dna.

Sportsfolk
Meget træning kan forårsage, at du mindsker din produktion af Carnosine og Glutathion, og dermed ophober giftstoffer i kroppen, hvilket for det første mindsker immunforsvaret, men også gør din sportspræstation dårligere.

Reparation af skader
Carnosine hjælper kroppen med at fjerne skadelige giftstoffer, så det er super vigtigt at sportsfolk sørger for at fjerne giftstoffer og booster skelettet, musklerne og organerne.
 
Sportsfolk har glæde af carnosine

Mælkesyre
Carnosine har også vist sig at forbedre stofskiftet under træning og det hindrer ophobningen af mælkesyre. Mælkesyre i musklerne giver smerter og kramper, så det kan være svært at præstere sit yderste, og mange sportsfolk må stoppe, når først syren raser i kroppen. Carnosine har vist sig at hjælpe med at mindske syren og dermed sænke surhedsgraden i musklen, som betyder, at du er i stand til at præstere bedre i længere tid.

Sportsfolk der bruger Carnosine under træningen, kan simpelthen yde mere, fordi produktionen af mælkesyre kommer langt senere end normal. Udover det, er der også en fordel ved at Carnosine reparerer skader lynhurtigt. Den første gevinst er bl.a. den hurtige reparation af væv skader i forbindelse med skader på hud, skelet og muskler.
 
Carnosine forbedrer udholdenheden
Carnosine forbedrer udholdenheden.
Mange sportsfolk har fundet ud af, hvor meget Carnosine plastret hjælper dem med at holde deres krop optimal og sammen med Glutathion og Energy Enhancer kan de yde meget mere end deres sportsvenner eller konkurrenter.

Øjne
Carnosin findes også i høj mængde i øjets linse, og det har vist sig ikke alene at kunne forebygge grå stær, men også at kunne opløse de protein fibriller, der dannes ved grå stær.

Hud
Efterhånden som vi ældes, danner vi flere rynker og tab af elasticitet i huden. Huden forbedres i farve og tekstur, og den bliver hele tiden blødere, ved at bruge Carnosine plaster, fordi du er ved at rense din krop indefra og ud. Det er den ultimative afgiftning.
 
Sår
Vi kender alle til situationen, hvor vi kommer til skade med f.eks. et åbent sår og kort tid efter er såret healet/ lukket. Men når man er kommet op i alderen er det sværere, at få sår til at heale igen. Ofte hører vi om ældre mennesker der ligger med åbne sår flere i måneder. Dette skyldes mangel på Carnosine.

Hjerte-kar fordele
Oxidativt stress sidst forkorter vores levetid ved at øge risikoen for åreforkalkning med konsekvenser, såsom hjerteanfald og slagtilfælde. Carnosines kraftfulde antioxiderende virkning, kombineret med dens evne til at udrense frie radikaler og beskadigede proteinprodukter, giver det unikke beskyttende egenskaber, der har potentiale til at forlænge livet.

Carnosine kan hæmme det sympatiske nervesystems aktivitet, der ellers fremmer hypertension og dermed formindske fedme-associerede forhøjet blodtryk.
Dens antioxidant egenskaber beskytter hjertemusklen direkte mod toksiner, selv kraftige kemoterapeutiske stoffer, som ellers ville udgøre en alvorlig risiko for hjertet.
Det hjælper med at forhindre skadelige modifikationer af LDL kolesterol, der -bidrager til plak-dannelse i arterierne.
Men selv efter en alvorlig skade er sket, og arterier er tilstoppede, kan Carnosin giver potentielt livreddende fordele. Når blodgennemstrømningen er blokeret, er vævet udsultet af ilt og næringsstoffer. Selvom begrænsningen af blodgennemstrømningen frembringer umiddelbar skade, er der risiko for mere skade (hjerteanfald, slagtilfælde eller traumatisk skade), når blodgennemstrømningen genoprettes, og iltet blod oversvømmelser området.!
Det beskytter hjerneceller efter et slagtilfælde ved at reducere toksiciteten.
Det er super interessant at behandling med Carnosine reducerede mængden af hjernevæv involveret i eksperimentelt fremstillede slagtilfælde i mus.

Carnosine fortjener bestemt en plads i en hjerte-kar-forebyggelsesprogram.

• Carnosine sænker blodsukker og forbedrer insulinfølsomheden.
• Forskning på forsøgsdyr har vist, at Carnosine dramatisk kan forlænge levetiden.
• Carnosine udvider også levetiden af menneskelige celler, der er kultureret.
• Carnosine er en naturlig antioxidant og antiglycation stof findes overvejende i hjernen og hjertet.
• Carnosine blokerer de centrale ændringer i celler og væv, der resulterer i aldring og aldersrelaterede sygdomme, som Alzheimer og Parkinson
• Carnosine hjælper med at forhindre hjerte-kar skader og hjerneskader gennem et væld af mekanismer tæt knyttet til samspillet mellem glykering, oxidation, og
inflammation.

Den beskytter hjernen mod plaque som er årsag til og derfor spiller carnosine en vigtig rolle for vores generelle sundhed.

Carnosine er en vigtig del af vores anti-aging tilskud

Kilde: http://www.lifeextension.com/magazine/2011/1/Carnosine-Exceeding-Scientific-Expectations/Page-01
 
Testosteron
Testosteron øger dannelsen af Carnosine, men da de fleste mænd over 50 år har for lidt testosteron, vil det være godt at få målt indholdet af frit testosteron i blodet og ved nedsat mængde af testosteron, booste det med f.eks. kosttilskuddet Maveric.

Hvad kan Carnosine plastret?
Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen beskriver Lifewave plastrene på denne måde. Det er en helt ny teknik på kvantemedicinsk grundlag, som kan programmere kroppen til at danne mere carnosin og det kraftige antioxidant glutathion (Y-age plaster).
 
Carnosine plaster Lifewave
 
Carnosine plastret:

- Forbedrer immunforsvaret
- Hurtigere sårheling
- Hjælper på ømme muskler
- Hjælper mod blå mærker
- Hjælper mod ømme muskler
- Fjerner plaque i hjernen
- Forbedrer det bioelektriske i dine organer
- Hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker
- Forbedre din generelle sundhed

Plastret begynder at virke med det samme, du sætter det på kroppen (ligesom vores andre plastre) plastret, hjælper kroppen til selv at prducere den livsvigtige carnosine helt naturligt i din krop.
Plastret kan bruges alene og Lifewave anbefaler ca. 3 -5 gange om ugen eller som en super anti-aging kur sammen med Glutathion og Aeon.
 
Skal Carnosine være en del af dit forsvar mod aldringen? Så skriv med det samme til mig her.
 
At bruge LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem men et godt alternativ/supplement.

Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge.


Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270