Nye indlæg

 

Hvilken uge i teamet!

18-04-2016
Vi laver naturligvis mange ting, og hver uge er forskellig, ligesom den er forkellig for hver person i teamet.

Min uge
Jeg elsker selv, at bestemme, hvornår jeg vil gøre hvad. Jeg elsker også at være sammen med mine kolleger og mit team, så jeg går til al den træning jeg kan udover den træning jeg selv giver.

Tirsdag aften var jeg til undervisning sammen med 70 kolleger. Det er så skønt, at konstatere, hvor stor interesse der er til at lære mere og udvikle sig. Vi fik en reminder i, hvor vigtig tiden er for os, hvad er vores mål og drømme, som kan hjælpe os til at arbejde mere strategisk og målrettet. Tiden er vigtig for alle eller er den? Er den vigtig for dig? Den er i høj grad vigtig for mig og for de fleste mennesker. Det er bare ikke alle, der tænker over den, for de kører bare videre i dagens trummerum, de kører på autopilot.

PassionstestenPassionstesten
I løbet af aftenen lavede vi en øvelse på, at finde ind til sin ægte passion efter passionstesten fra Janet Attwoods bog Passionstesten. Den er super god, fordi man finder ind til det, man ønsker allermest at få ud af livet med sig selv med sin familie, børn og ægtefælle. Det de fleste drømmer om, og som BETYDER RIGTIGT meget for dem er, at være mere sammen med sine børn og at kunne rejse mere.
 

Personlig coaching
Lørdag havde jeg en coaching session med en ny og distributør, sygeplejerske og en super skøn og empatisk kvinde. Hendes ønske er at få mere frihed i sit liv, og vil gå ned i tid på sit nuværende job og samtidigt har hun hjertet med og vil gerne hjælpe folk til en bedre livskvalitet med vores produkter. Jeg hjalp hende med at finde ind til hendes passion og vejledte hende i, hvordan hun bedst kommer i gang med sin selvstændige bibeskæftigelse i samarbejde med mig, sådan at det passer ind i hendes nuværende liv. Vi havde nogle rigtige gode timer sammen, hvor vi også fik lidt til ganen.

Mødelederkursus
 
 

MødelederkursusSucces, mål

Søndag var jeg så på mødelederkursus, sammen med 39 andre kolleger. Freddy ledte os trygt igennem dagen med hans rolige facon og behagelige væsen med plads til humor og latter. Vi havde mange gode øvelser og selvom jeg har hørt det meste af det før, så er det godt at holde sig opdateret, lære noget nyt af en anden underviser, og ikke mindst det, der er indimellem.
 
 
 
Lækker forplejning
Vi netværker og hygger os i pausen og forplejningen var til UG. Lækker morgenmad, frokost og eftermiddags kaffe med kage.
 
 
 
Resten af ugen, brugte jeg på nogle telefon opringninger og emails til mit team.
 
 
Ser frem til endnu en god uge. At arbejde i det her firma, giver mig så meget energi og glæde, så hvordan kan det blive bedre end det?
 
 
 
Vil du også have mere ud af livet? Så skriv straks til mig

Kategori: Distributør

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270