Nye indlæg

 

Slip din eksamensskræk på få minutter og få bedre karakterer.

20-04-2016

På få minutter? Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre.

Slip din eksamensskrækEKSAMENSTID!
Er du eller din datter/søn nervøs for eksamen. Så er der hjælp i det lille plaster AEON! Det tager nervøsiteten, skuldrene kommer ned, og så øger det endda fokus og koncentration. Det bedste er at det virker indenfor få minutter.
Tag det på om morgenen, drik masser af vand og få en god eksamen UDEN NERVØSITET! Supplér evt. med et soveplaster, så du får en god nats søvn inden. Hvordan kan det blive bedre end det?

Det hjælper klart på din nervøsitet, det tager toppen af den, kroppen slapper mere af, og du kan ligefrem opleve glæde ved at have det på.
Meen en lille smule sommerfugle i maven skal der være, for det vil hjælpe med, at du skærper dine sanser og dit fokus.
Det er først, når der kommer så mange sommerfugle, at du ryster og bliver nervøs ved tanken om at klappen går ned. Det lille runde plaster Aeon balancerer nervesystem og får kroppen til at slappe af, og det kan ofte mærkes inden for få minutter, hvilket giver mere overskud og øger den faglige præsentation.

Læs her om Lone Jespersens eksamensskræk, som forsvandt.
"Så blev jeg lærer i dag. Jeg var til min sidste eksamen i biologi og fik et flot 7'tal. Da jeg lider så frygtelig af eksamensangst, havde jeg rullet mig i et par Aeon og et sæt EE - med rigtig god effekt. Havde endda overskud til at lave lidt sjov med min lærer og censor. Generelt er jeg meget taknemlig for at havde fået de små klistermærker og One ind i mit liv. Var det ikke sket, så havde jeg nok været nød til at droppe mit studie... Jeg fik en stressudløst depression og havde faktisk fået lykkepiller. Spiste en 5-6 stykker og så kom min redning via Ulla Borup og One. Jeg blev frarådet at skrive min bachelor af min læge, men jeg gjorde det alligevel takket være disse fantastiske produkter. Det var en god fornemmelse at aflevere 45 sider og siden forsvare den og få et 4'tal. holdt hårdt da det stod på, men nu er jeg igennem. Tak, Lifewave.
PS: Har lige fået denne historie: "mor, jeg var så nervøs for tyskeksamen, så jeg tog lige et Aeon i nakken". Godt, min pige. Hun fik et 10'tal i mundtlig tysk på B niveau på 2. årgang på STX. Lifewave styre for vildt her i huset."

Et Aeon i nakken og du kan slippe for kemi i kroppen og få en bedre eksamen uden eksamensskræk.
 
Slip din eksamensskræk

Et par andre tips til eksamensskræk

1. Vær forberedt. Selvfølgelig skal du have læst på stoffet. Men du skal også forberede dig dagen før og om morgenen: Pak din taske aftenen inden, så du husker at få alt dit materiale med. På selv dagen, skal du sørge for at gøre dig i godt humør. Løb en tur, spis sund morgenmad, hør noget musik, der gør dig glad og grin. Latter får også din krop til at slappe af, og samtidigt danner du dopaminer og klarer din hjerne, så du kan få mere fokus på dit eksamensstof.

2. Tænk ikke på, at du skal være perfekt, for så begynder du automatisk at tænke på alt det, der kan gå galt. Vores tanker har det med at blive til sandhed. Så tænk på, at HVIS du siger noget sludder, så er det ok. Du er kun et menneske.

Succes uden eksamensskræk

Skal du til eksamen? Vil du have hjælp af Aeon, så skriv straks til mig.


Kategori: Lykke og succes

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Bedste hilsner

  Plasterakupunktur 
   
   
  www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270