Nye indlæg

 

6 grunde til at flere og flere kvinder arbejder i Network Marketing

17-05-2016

Vidste du, at over 60 % af kvinder i USA tjener en 6 cifret indkomst og har gjort det ved at arbejde i Network Marketing? Og ikke kun i USA, men over hele verden og i Danmark er der flere og flere kvinder der lever af og tjener gode penge i network Marketing. Interessant, ikke sandt?

De sidste 10 år er der flere og flere kvinder, som har forladt deres 9-16 job for at starte deres egen business. Der er flere kvinder end mænd, som starter en business! Det er en trend som spreder sig til Canada England, Australien og hele verden. Professionelle kvinder har mange muligheder for at skabe en business, men flere og flere seriøse tager et kig på network marketing. Hvorfor?

kvinder network marketing

Det, er der mange grunde til at kvinder vælger Network Marketing:

1. Mere work-life balance.
Mange kvinder ofrer sig dagligt i en konkurrende arbejdsliv, de stresser rundt for at gøre det hele, være en super mor, superdygtig på jobbet, en super hustru osv. Størstedelen ender med, at være stressede og udbrændt. At få mere kontrol over deres planlægning og tid og mere tid til dem selv og deres familie er en af de stærkeste faktorer for at starte en anden business. De elsker idéen om, at kunne gå med barnet til fodbold, gå til yoga eller holde en pause, når de har lyst og brug for det. NM er en af disse sjældne muligheder, hvor kvinder virkelig kan få det hele. Både en god indkomst og et kvalitetsliv.


2. At være uafhængig og samtidig være en del af team.
Det kan være svært for mange kvinder at starte som selvstændig, fordi man er helt alene. NM er perfekt, fordi kvinder har total kontrol over, hvordan de bygger deres business samtidig med at de har mulighed for at samarbejde og få vedvarende support fra andre.


3. Lave startomkostninger og et lille månedligt beløb.
Det kan være svært for mange kvinder, at starte en forretning på grund af de store omkostninger, der følger med. Der skal lejes lokale, købes inventar, annonceres, osv. og du risikerer en masse økonomisk, hvis det ikke går som planlagt. I NM er startomkostningen minimale og man skal betale et meget lille beløb hver måned. Der er slet ikke behov for at bruge penge på, at fylde din garage op med varer. Kunder kan købe direkte fra firmaet ved at bruge deres hjemmeside og du tjener en kommission, så du behøver ikke at bruge dine penge på at købe varer hjem eller at sende dem til kunder. Det er meget let.

4. Anerkendelse og belønninger.
Til forskel fra det almene arbejdsmarked gør NM firmaer en kæmpe indsatsfor at anerkende og belønne deres distributører. De værdsætter dig og de er ikke bange for at vise det. Og hvem vil ikke være begejstret for en ekstra bonus eller andet belønning, bare for at gøre dit arbejde og samtidig skabe en god indkomst i processen.

5. Farvel usynlige loft.
Det er trist men sandt, at kvinder i de fleste jobs stadigvæk bliver betalt mindre end de mandlige kolleger. Selv om der sker fremskridt området, er der er stadigvæk et usynligt loft på forskellen i lønningerne. I NM betyder dit køn ikke noget for din indkomst. 82% er kvinder tjenere mere og mere og mange stiger til tops og skaber en muligheder for kvinder at få større velstand over hele verden.

6. Bliv godt betalt for den du er. kvinder network marketing
På det almindelige arbejdsmarked er der en usynlig regel om at du skal nedtone din femininitet og dermed lave du en mindre version af den du er. Mange kvinder er i en mandeverden på det almindelige arbejdsmarked og for at konkurrere mod mænd skal kvinder skjule deres følelser og være mere maskuline. De kvinder føler sig ikke altid hele i disse omgivelser. I NM er situationen helt modsat - kvindelighed er ikke kun velkomment, det bliver også opmuntret. Denne business trives på værdier som omsorg, støtte, samarbejde og ægthed, som er helt naturlige feminine træk. Des mere kvinder kan være sig selv i denne business, des større succes.


Kvinder network marketing

 

Der er mange kvinder, som gerne vil væk fra stressende og triste jobs og som vil have en ny karriere, hvor de kan være dem selv. Denne business handler ikke kun om at skabe penge, men det er en måde at få mere balance, tid med familien og en mulighed for at gøre en forskel og skabe succes.

 
 
 
Vil du også opleve mere anerkendelse? Vil du have mere fritid med din familie? Og vil du tjene en ekstra indkomst deltid eller fuldtids?

Kategori: Distributør

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270