Nye indlæg

 

Sådan forkæler du dit hjerte med lidt ekstra godt

03-06-2016

Theta Heart, hvis du vil forkæle dit hjerte!
Theta Heart er et kosttilskud som er udviklet til at understøtte hjertefunktionen, understøtter normale sammentrækninger af hjertet og til at øge beskyttelsen af celler mod oxidativ stress.


CEO David Schmidt, som er opfinderen til alle de lækre Lifewave produkter, har en mission om at alle Lifewaves produkter skal virke hurtigt og være naturlige uden kunstige tilsætningsstoffer mm. Theta Heart er én af dem, det virker med det samme og hjælper med at styrke sundheden i det vigtigste organ i din krop!


Du vil ikke finde et andet tilskud til hjertet som Theta heart.

Indholdet i Theta Heart er en naturlig blanding med super næringsstoffer med smag af tropisk Mango smag og indeholder ingen kunstige sødestoffer, farver eller konserveringsmidler!

Hjerte

Den unge pige med hjerterytmeforstyrrelse
Jeg var på et kursus, hvor jeg mødte en super sød ung pige. For 10 år siden fik hun konstateret uregelmæssig hjerterytme og har nu fået medicin for det i 7 år. Men i sept 2013, lagde hun sin medicin på hylden efter, at hun var begyndt på Theta Heart, og hun har sidenhen også suppleret med Aeon. Som hun selv siger, så har det været rigtigt rigtigt stort, hvad Theta heart har gjort for hende, hun har simpelt hen fået et helt andet liv. Hun skal dog stadig passe på ikke at få for meget fart på, for så kan hun mærke at det påvirker hjertet mere end det skal. Jeg bliver så glad over at hun har fået et nyt og bedre liv pga Theta Heart.

Hjerte

Man bliver jo ikke yngre
Jeg tager selv Theta Heart engang om ugen for at holde mit hjerte sundt, man bliver jo ikke yngre.
Det er også godt at bruge, hvis man er stresset, har kramper i benene, restless legs, hjerterytmeforstyrrelser o.lign.

Så har du noget med hjertet eller bare vil holde dit hjerte sundt, som mig selv, så tag Theta Heart. Hvis du har hjerteproblemer og spiser medicin, så vil jeg anbefale dig først at gå til lægen og ta´. indholdfortegnelsen på Theta heart med, så lægen kan sige god for det.


Theta Heart indeholder:
• Thiamin fremmer normal hjertefunktion
• Magnesium hjælper musklerne med at fungere normalt
• Riboflavin hjælper med til at beskytte cellerne mod oxidativ stress
• Biotin og zink fremmer normal metabolisme af makronæringsstoffer

Supplér med plastre
Theta Heart skal tilsættes 23 dråber af Theta Activatoren for den hurtige virkning.
Det vil også være godt at supplere med plastrene Aeon og Carnosine. Aeon er antistressende og hjælper yderligere på hjertet og kroppen til at slappe af. Carnosine er en antioxidant, som vi i forvejen har i hjertet, i musklerne og i hjernen. Vi har bare ikke nok af det efterhånden som vi ældes og vi kan heller ikke få nok af det gennem maden. Det er meget vigtigt for helbreddet med både Carnosine og Glutathion

Læs mere under kosttilskud

 

Hjerte

Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af the Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdomme.

Vil du også forkæle og styrke dit hjerte? Vil du høre mere? Så skriv straks til mig


Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270