Nye indlæg

 

Allergi og pollensæsonen er i fuld gang

06-06-2016

Pollensæsonen og allergi og høfeber er i fuld gang, så for at du kan overleve sommeren, så kan du sætte energi plastre på, som oftest lindrer eller fjerner symptomerne indenfor kort tid.

Græspollen er ved at toppe nu.
Maj - August: Græs
Hvis du har græspollenallergi, vil græssaften også give dig symptomer. Årsagen er, at de små dråber græssaft indeholder de samme stoffer som græspollen gør. Derfor kan du i princippet få symptomer året rundt, hvis du er i nærheden af nyslået græs. Græspollen flyver ikke så langt, men der vokser græs storset overalt, og sæsonen strækker sig over mange måneder, fordi de forskellige græssorter blomstrer forskudt. Græs afgiver pollen fra om morgenen til først på aftenen.

Juli - august: Bynke
Der findes flere bynkesorter i Danmark, men det er især gråbynke, som giver personer med allergi over for bynkepollen problemer. Mælkebytte og krysantemum kan også give symptomer – dog ikke så hyppigt som bynke. Gråbynken er en almindelig udbredt ukrudtsplante, der vokser i vejkanter, på brakmarker og i skove. Gråbynken afgiver pollen fra solopgang til om formiddagen.

allergi og høfeber

Nyre og binyrers funktion bliver forringet
ALLERGIER kan opstå, fordi nyrernes og binyrernes funktion bliver forringet.
Hos folk med alvorlige allergier er binyrernes funktion altid forringet, så vi kan gøre os modstandsdygtige overfor allergier ved at stimulere et punkt på kroppen (blæremeridianen) og det vil stimulere strømmen af energi gennem nyrerne og binyrerne. Når man genopretter energistrømmen, genopretter man kommunikationssystemet. Nu kan binyrerne producere de nødvendige hormoner som kortisol, som fungerer som en naturlig antihistamin, og så er vi fri for allergi.Vi kan hjælpe energistrømmen igang med bl.a. Energy Enhancer.

 

allergi og høfeberSP6 PLASTRET ØGER NYRERNES OG BINYRERNES FUNKTION

I et studie med SP6 viser det sig at binyrernes funktion øgedes med mere 75%. I gennemsnit blev testpersonernes funktioner i organer og kirtler forbedret med over 89% på bare 1 uge.

 


Kan plastre hjælpe mod pollenallergi?

Det korte svar er JA.
Rigtigt mange i vores danske team er blevet hjulpet med plastrene. Og det gode ved at bruge lysterapiplastrene er, at det hurtigt hjælper på symptomer som nysen, snøftende næse og kløende øjne. Så har du ikke allerede prøvet det, så skriv straks til mig, det kan kun blive bedre.
Og det fedeste efter min mening er, at der ikke kommer noget som helst giftigt eller kunstigt ind i kroppen, da plastrene hjælper med at genoprette kroppens balancer på helt naturlig vis ligesom f.eks. akupunktur.

allergi og høfeber

LÆS HER OM RENÉ, DER SLAP FOR SIN HØFEBER!
Høfeber! Du kender det sikkert fra dig selv eller en person nær dig. Vi er i Danmark ca 1 million, der har det nu. Og antallet af allergikere er kun stigende!
Igennem de sidste ca. 15 år har jeg haft høfeber. Jeg har allergi for al den pollen, der kan tænkes at skrives om, begyndende omkring februar måned med hassel, el og elm. Henover (for mig) de grimmeste måneder april, maj og juni hvor birk og græs er på sit højeste. For lige at slutte af med bynke i juli, august og september. Ja, faktisk så strækker min sæson sig helt til slut oktober/begyndelsen af november. Snøft snøft.
Så når mange af jer sukker efter en dejlig varm sommerdag med masser af tør vejr, sol og varme, så sidder jeg næsten og håber på regn og masser af vand fra oven. Bare for at rense ud i den pollen, der er i luften.
Jeg har brugt anseelige summer på medicin, forebyggende injektioner og præparater for bare at kunne komme igennem dagen. Specielt med birkepollensæsonen. Lige lidt har det dog hjulpet mig.
Det pollenhelvede håber jeg nu er slut, og jeg er sikker på, at det er det.
Per 1. april stoppede jeg med at tage min traditionelle medicin og i stedet ville jeg give LifeWave en chance. Lidt af et sats fordi jeg lider frygteligt i højsæsonen. Faktisk så meget at jeg ikke blot nyser, har løbende næse, kløende øjne, men også må tage flere sygedage, hvor jeg ikke kan forlade badeværelset, idet jeg må ånde gennem håndbruserens stråler. Så slemt er det nogle dage for mig. Og så har jeg ikke nævnt at krydsreaktionen fra jordbær, gulerødder, æbler, diverse nødder og tomater bare er nogle af dem der får gangen til at klø gevaldigt.
Jeg var derfor noget skeptisk til at begynde med om LW kunne hjælpe, men tænkte at det kan næsten ikke blive værre end de sidste par år, og jeg kunne jo altid gå tilbage til den traditionelle medicin.
Med stor interesse har jeg set pollentallene blive opdateret dagligt fra Astma-Allergi Danmark, og jeg må sige tirsdag den 23. april, kom der noget af en overraskelse for mig. Dagen bød på over 600 birkepollen. Med garanti en dag foran brusehovedet for mig - altså ved den tidligere traditionelle pollenbehandling. Jeg var der imod ude at cykle og nød vejret. To dage senere var der over 1.000 birkepollen i luften og jeg havde igen en dag uden symptomer.
Så glad og taknemmelig for, at jeg gik over til LW i år for pollenlindring.
Selvom det kun er 50 dage, så siger alle, der kender mig og har oplevet mig i en pollensæson, at de kan se en betydelig bedring og nægter næsten at tro jeg ikke er på medicin længere. Selv min bror i England, der også har lidt meget med høfeber i flere år end jeg, var forundret da vi mødtes for en uge siden. Han skal også prøve LW nu, for han vil også gerne være høfeberen foruden!
Jeg har eksperimenteret med Gluthation (GLU) sammen med Energy Enhancer (EE) jævnfør den lille guide for allergi i "Produkter, Patching, Symptomliste."
For mig virker det bedst med GLU på UB23 og EE på LI14. Dette er beskrevet i symptomlisten under "Allergier."
Nu glæder jeg mig (som så mange andre) til en dejlig varm sommer med masser af sol, varme dage og at kunne slænge sig på græsset. OG til at få mig en masse jordbær med mælk. Rigtig god sommer alle sammen.
René Lintrup

allergi og høfeber
 
Er du ved at gå ud af dit gode skind pga kløende øjne, nysen og snøften, så skriv straks til mig og jeg vil hjælpe dig på vej til at blive symptomfri med plastrene.

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270