Nye indlæg

 

Sådan kan du få råd til en ekstra ferie om året.

15-06-2016
Er du træt af ikke at have råd til ferie med dine børn? Eller at kunne købe den Ipad eller den cykel, som dit barn ønsker? Eller hvad med en ekstra fridag om ugen fra jobbet?

Kunne 500 -1000 kr ekstra om måneden gøre en forskel for dig? Eller 5000 kr?

Der er intet mere smertefuldt end at se sine børn være kede af det. Måske fordi de ikke kan komme på ferie eller fordi mor og far er for meget væk fpå deres arbejde. Det kan godt lade sig gøre, at få råd til det og gøre dine børn og familie glade, hvis du vil samarbejde med os hos Plasterakupunktur, hvor du skal anbefale vores produkter, som du selv skal være begejstret for.
 

råd til feie

Skal du være vores kollega?
Lige nu søger vi kolleger og samarbejdspartnere, som elsker at gøre en forskel for folk og som gerne vil i gang med at tjene ekstra penge.
Vi får forrygende travlt til september, hvor et nyt og revolutionerende produkt indenfor vægttab vil blive lanceret. Er du interesseret, skal du STARTE NU, så du er klar til at give den gas til september. Skriv her for at få mere information.


Fritidsjob
Det er et fritidsjob, hvor du arbejder selvstændigt og selv bestemmer din arbejdstid, men du får al den støtte og sparring, du har brug for til at komme i gang.

  • Du skal være villig til at lære og blive undervist
  • Du skal være ”coachable” og ville rykke dig i forhold til det, du bliver undervist i.
  • Du skal IKKE sælge produkter, kun anbefale og hjælpe folk med at få fat i produkterne.
  • Du skal købe produkterne til dig selv.
  • Du skal kunne motivere dig selv
  • Du skal være vedholdende
Og så bliver du en del af et fællesskab, hvor vi hygger, sparrer og har det super sjovt sammen i teamet.


Du skal selv bruge produkterne
Det er klart, at du selv skal skulle kunne lide produkterne, derfor er det en betingelse at du selv bruger dem, både af hensyn til dine egne erfaringer, men også fordi du skal vise andre, at du selv er super glad for produkterne, og derfor bruger dem.

 
råd til ferie
 

Nyt liv
Arbejder du støt og roligt med det, vil du kunne tjene penge, så du til næste år kan gøre dit barn glad med en ekstra ferie eller ny cykel. Og kan du forestille dig, hvad du ellers kan gøre for din familie? Flere ture i Tivoli eller en tur til Disneyland eller at rejse i hele verden? Eller kan du forestille dig at GIVE DINE BØRN det, de ØNSKER sig allermest - nemlig DIN tid - fordi du har en ekstra fridag om ugen, så du har mere tid hjemme sammen med dine børn, når de har brug for dig?

Er du klar til at komme igang, fordi du slet ikke kan vente? Så ring STRAKS på tlf 5176 3270 eller skriv til mig

Vil du mødes med mig over en kop kaffe, hvor du vil høre mere, prøve produkterne og kan stille spørgsmål? Så skriv til mig nu.


 

Kategori: Distributør

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270