Nye indlæg

 

Sådan kan du sænke dit kolesteroltal uden brug af KOLESTEROLSÆNKENDE MEDICIN!

22-06-2016

En af de mest sejlivede myter indenfor medicinen er at for meget animalsk fedt i maden og et forhøjet kolesteroltal er farligt for hjertet og blodkarrene.

Som terapeut har jeg nu læst meget om virkninger og bivirkninger og mange læger udtaler også sig om, at medicinen (statiner) slet ikke hjælper. Desuden er kolesterol i kroppen NØDVENDIGT for cellernes konstruktion. Kroppen producerer det nemlig selv, hvis vi ikke får nok igennem maden. Jeg vil anbefale dig at læse mere om det på Uffe Ravnskovs side.

kolesterolsænkende medicin

BIVIRKNINGER VED KOLESTEROLSÆNKENDE MEDICIN!
Jeg vil dog her opremse en række bivirkninger ved medicinen.
Hver enkelt gruppe og type kolesterolsænkende medicin har sine indviduelle bivirkninger:

Anionbyttere – bivirkninger
Konstipation (forstoppelse)
Kvalme
Luft i maven
Kan øge triglycerid-niveauet

Fibrater – bivirkninger
Kvalme
Mavesmerter
Galdesten

Kolesterolabsorptionshæmmere – bivirkninger
Mavesmerter
Træthed
Muskelømhed

Nikotinsyre – bivirkninger
Rødmen i ansigt og på halsen
Kvalme
Opkast
Diarre
Podagra (urinsyregigt)
Højt blodsukker
Mavesår

Statiner – bivirkninger
Konstipation (forstoppelse)
Kvalme
Diarre
Mavesmerter
Kramper
Muskelømhed
Smerte og svaghed (evt. svaghedsfornemmelse)
Mulig interaktion med grapefrugt-juice

Kilde: http://www.sundhedslex.dk/kolesterolsaenkende-medicin-bivirkninger.htm


Lisbet Dahl til sin læge: Ikke flere kolesterol-piller, tak

Heldigvis er der flere og flere mennesker, der bliver klar over farerne ved statiner, bl.a. kan vi læse i artiklen her, at Lisbet Dahl har droppet kolesterol-pillerne og i stedet lagt sin livsstil om. Hvor er det skønt og fornuftigt. Læs mere her


Og en kostomlægning kan være en gokolesterold idé, for at få kontrol over sit kolesteroltal. En kostomlægning har jo også mange andre gode fordele for helbreddet, så der er alt at vinde. Der findes adskillige bøger om emnet eller du kan bare google ”opskrifter - kolesterol”, så vælter det frem med opskrifter.

En anden måde er Lifewaves lysterapi plastre. Brug dem jævnligt – flere gange om ugen og over tid vil dit kolesteroltal balanceres. Læs her et interview med David Schmidt hvor han fortæller om mitokondrierne og statiner.


"Du er jo sund og rask" sagde lægen!

SÅDAN FIK JAN SÆNKET SIT KOLESTEROLTAL VHA LYSTERAPI PLASTRENE....OG BONUS er, at blodsukker værdien faldt foruden at hæmorider og knæsmerter også forsvandt. Wow siger jeg bare, ingen medicin til mig.
"Føler mig rigtig godt til mode i dag har netop modtaget beskeden fra lægen :"Du er jo sund og rask" ...Dette er mit første bidrag til denne side, da jeg jo er forholdsvis ny i Lifewave sammenhæng. Men først en lille forhistorie. Tilbage i 2010 gennemgik jeg en obligatorisk helbredsundersøgelse på min arbejdsplads, der modtog jeg, en for mig, noget overraskende besked: Dit kolesteroltal er alt for højt, og dit blodsukker ligeså...og da du jo lever et aktivt og sundt liv, er du formentlig arveligt belastet..er der nogen i din familie der har eller har haft diabetes? øeh ja... så vil du formentlig på et tidspunkt skulle medicineres, men du kan måske udsætte det hvis du taber dig lidt, selv om du ikke umiddelbart er overvægtig( ) som sagt så gjort, jeg gnavede 5-6 kilo af over et ½ år og tænkte, "så 'r den ged barberet" jeg har fortsat med samme trænings frekvens lige siden. og var derfor fuldt overbevist om, da en invitation til ny undersøgelse fra region hovedstaden, i september dumpede ind ad døren, at denne gang var alt som det skulle være! Men nej...beskeden var, ingen forandring i Kolesterol tal ej heller hvad angår blodsukker: sandsynligheden for at du får eller har diabetes, er stor blodsukker værdi 7,3 Kolesterol 7,4 og LDL kolesterol 5,2 æv...men nu kommer det gode min kone Jane møller og jeg stiftede bekendtskab med plastrene i november, da hun pådrog sig en skulderskade (men det er en helt anden historie) Jeg signede mig ind sidst i november. og fandt i advance patching protokol, en patching mod forhøjet kolesterol, fra midt december 3 - 4 gange pr. uge ind til 2. februar, har jeg benyttet mig af denne suppleret med Aeon i nakken. nye prøver taget den 5. februar. og svaret i dag er dårligt til at tro, selv lægen spurgte om jeg havde taget medicin, resultat kolesterol faldet til 4,9 LDL kolesterol faldet til 3,5....bonus blodsukker værdi faldet til 6,5, alt sammen på grund af nogle små, men fantastisk virksomme plastre nåeh ja, jeg har tabt yderligere 3 kilo, med samme aktivitets frekvens som altid...og endnu en bonus Hæmoriderne er væk....Og for resten, jeg kan efter at have døjet med knæsmerter under og efter løb i et par år, nu løbe uden smerter, ved at stacke energy med carnosin (mod gammelt arvæv) på St36. ...Så med "ungdommens kilde" på vej til min postkasse, suppleret med disse fantastiske plastre, bliver livet bare endnu mere fantastisk , og hermed end of story. må i alle have et fantastisk liv."
- Jan Groth Møller.

kolesterol

Vil du også have balanceret dit kolesterol tal samt få en sund krop uden brug af medicin?

kolesterol

Vil du vide mere? Så skriv straks til mig.


Læs flere testimonials på: http://plasterakupunktur.dk/kunderne-siger

 
LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem, men et godt alternativ/supplement.

Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge.

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270