Nye indlæg

 

Nyt og revolutionerende slankeplaster...vi kan næsten ikke vente........🔜

30-06-2016

Ny fedttabsteknologi....Vi kan næsten ikke vente........

Og se lige…..
• DET ER IKKE EN DIÆT
• DER ER INGEN KALORIERESTIKTIONER
• DET KRÆVER INGEN EKSTREM MOTION
• DER ER INGEN DIÆTPILLER

NYT og SPÆNDENDE SLANKEPLASTER LANCERES D. 17 SEPTEMBER🎉💥

Nyt nyt Slankeplaster

Kom og vær med til lanceringen, som én af de første til at høre om dette nye produkt. Hør opfinderen og CEO David Schmidt fortælle om, hvordan slankeplastret virker, og lur mig, hvis vi ikke også får et par prøver med hjem.

Testpersoner er i fuld gang med at prøve plastret og efter sigende skulle det være vildt effektivt, og som med andre af Lifewave´s produkter, har dette også en hurtig virkning.

Læs nedenstående anbefalinger fra testpersonerne....


“Jeg føler helt klart at jeg har mere energi, og jeg er blevet utrolig tonet på blot de to første uger!”
- Studie deltager

“Efter to uger har min kone bemærket hvordan min krop har ændret sig. Det er sandt... mine biceps er større, og min talje mindre!”
- Studie deltager

“Siden jeg begyndte på programmet for blot 30 dage siden, har jeg tabt mig tre tommer, og jeg elsker den energi, det giver mig. Overordnet føler jeg mig fantastisk!”
- Studie deltager

“Jeg har tabt mere end to kilo (fire pund) i den første uge, og jeg kan næsten ikke tro, hvor meget fedt der er forsvundet fra min talje!”
- Fremstående LifeWave Leder

“Jeg elsker den måde min krop føles. Jeg har altid haft masser af energi, men nu har jeg en følelse af, at jeg bare kan blive ved!”
- Studie deltager

“Jeg begyndte at koncentrere mig om en meget intensiv træning for omkring to år siden, med en enkelt trin-for-trin tilgang. Jeg begyndte med at løbe, og gik videre til mere intense workouts, inklusiv omfattende bodybuilding øvelser op til 4-5 gange om uden. Efter blot den første uge med LifeWaves nye program havde jeg tabt tre centimer (mere end en tomme) omkring min talje, hofter og ben! For ikke at nævne at jeg opbygger muskelmasse som jeg aldrig tidligere har gjort. Jeg kan ikke vente med at se hvad der sker næste uge!”
- LifeWave Forhandler

“Jeg har allerede tabt 1,7 kg (3,75 pund) i de første fem dage, og jeg nyder stadig et glas vin om aftenen!”
- LifeWave Forhandler

“Jeg har meget mere energi. Jeg havde aldrig troet at jeg ville kunne lave 25 sprællemænd, eller armbøjninger, eller knæbøjninger, men nu kan jeg. Jeg er allerede meget glad for mine resultater, som har overgået mine forventninger!”
- LifeWave studiedeltager

 

Slankeplaster Slankeplaster Nyt nyt Slankeplaster Slankeplaster


Altså ingen ekstremmotion eller diæt….det lyder næsten for godt til at være sandt….men med alle de andre gode og super effektive plastre og kosttilskud vi har i Lifewave, så er jeg ikke i tvivl.
Det er alt hvad vi ved, resten må vi vente med.

Jeg ved ikke med dig, men jeg GLÆDER mig VILDT MEGET til endelig at tabe et par kilo eller fem, så jeg kan passe mit tøj igen ;) , for jeg har prøvet på mange måder, bl.a. ved at spise mindre, undgå sukker, hvedemel og kød og lave daglig motion i en hel måned, men intet skete med vægten. Kender du det?

 
Vil du være uafhængig forhandler og være med til at udbrede dette slankeplaster? Så skriv straks til mig.

LifeWave introducerer banebrydende fedttabs-teknologi.
Vær der når det sker…

LifeWave Live!
København – den 17. september 2016

Vil du med til eventen, som min gæst?Slankeplaster

Så kan du være med til at høre og prøve dette unikke og revolutionerende slankeplaster som én af de allerførste! Det bliver totalt vildt.🎉💥

Vil du skrives op, så du kan være klar til at købe produktet fra første dag efter lanceringen? Skriv straks til mig

 


Kategori: Sundhed, WinFit

Kommentarer

  • #1
  • Trine Dyrholm
    02-10-2017 22:01
    Hej! Jeg vil så gerne prøve slankeplastrene, da jeg er begyndt at få lidt for meget sul på kroppen desværre :( Jeg er bare virkeligt forvirret over hvilket mærke jeg skal vælge da jeg er bange for at købe et fup produkt. Jeg har kigget lidt på disse: https://perfect-body.dk/slim-patch-slankeplaster . Virker de på samme måde som dem i sælger, kan nemlig se at de indeholder nogle helt andre ingredienser?


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270