Nye indlæg

 

WinFit - Better Body System 🍏🍐🚴🏻 Kapitel 1 af CEO David Schmidt

11-08-2016
Hvor mange gange har du prøvet at tabe dig? Eller prøvet den nyeste fedtforbrændingspille eller den nyeste diæt? Hvad med et ekstrem motionsprogram, der lover en smækker lækker bikinikrop? Eller wrapmiraklet, der fortæller dig at tabe fedt simpelthen er et spørgsmål om at presse det ud af dig? Kom nu. Lad os være seriøse!

Der er en simpel grund til, at du ikke har haft succes med et fedttab før, for disse metoder virker simpelthen ikke!
Og her er beviset: svimlende 69 procent af den amerikanske befolkning ville ikke være overvægtige eller
have diabetes1 (over 50 procent i EU2). Dette problem er også på fremmarch i Asien, især i Malaysia,
hvor fedme nu er over 50 percent.3. Så hvis alle disse metoder ikke virker, er det på tide at prøve med en helt anden tilgang.

1. National Insititute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases.
2. World Health Organization
3. The Lancet: Global, regional, and national prevalence of overweight and obesity in children and adults

Men først vil jeg gerne have dig til at forstå, hvorfor du ikke før har haft succes med at tabe fedt.


Diæt.
Bare at høre ordet "diæt" gør, at du sandsynligvis føler dig straffet, ikke? Det giver mening, når man tænker på, at en diæt specifikt har det formål at begrænse kalorier. Det er rigtigt, slå enhver diæt op og de fortæller alle sammen, at du skal reducere antallet af kalorier, som du spiser. Ifølge den amerikanske regering, er den ENESTE måde at tabe sig på, at spise mindre og dyrke mere motion.
Problemet er bare, at det ikke er sandt. Denne fremgangsmåde vil dog virke for nogle mennesker, men det er bestemt ikke svaret for størstedelen af befolkningen.
Her forklares hvorfor: Når du reducerer din fødeindtagelse, føler du dig sandsynligvis sulten og dårlig tilpas. Ikke noget, du ønsker at gøre for resten af dit liv, vel?
For det andet er kaloriebegrænsning en bevist måde at reducere din muskelmasse på. Det er rigtigt, når du reducerer din fødeindtagelse, skal din krop overleve, og derfor mindsker den strukturen, der udnytter brændstoffet, nemlig dine muskler. Jo flere muskler du taber, jo langsommere er dit stofskifte, og i sidst bliver du slået ud, meget usundt.

Så at reducere kalorier (slankekure) er en forfærdelig måde at tabe fedt på. Du vil føle dig sulten, har mindre energi og du vil simpelthen ikke få succes med denne tilgang.

Med dette system er der INGEN DIÆT. Faktisk kan du ende med at spise mere, end du plejer, imens du taber mere kropsfedt end du nogensinde troede var muligt. Lyder det vanvittigt? Det er bare sandt med vores tilgang.

tabe sig ved diæt eller motion


MOTION.
Jeg elsker at udøve motion, og har altid gjort det, men du vil aldrig fange mig i gymnastiksalen i en time på et løbebånd eller cykel. Sandheden er, jeg hader ekstrem cardiotræning (min idé om cardiotræning er en lang gåtur på stranden). På den anden side, nyder jeg at løfte vægte, men det er ikke for alle. Faktisk har jeg aldrig mistet mavefedt ved at løfte vægte; Jeg tror bare, at det er min genetik (eller er det?).

Men vent, lad os diskutere, hvorfor folk undlader at tabe fedt gennem motion, og vi starter med nogle populære trends. Først har vi de en-times, ekstreme programmer, der lover at få dig "strand klar" på kun 90 dage. Dette lyder fantastisk, men er du virkelig begejstret for at dyrke intens motion i en time om dagen, syv dage om ugen resten af dit liv? Det regnede jeg ikke med.
Åh, men bare rolig: nu siger et andet firma, at de kan få dig i form ved hjælp af 30-minutters træning, 7 dage om ugen. Stadig ikke begejstret? Jeg er stadig ikke overrasket. Lad os være ærlige.
Hvis du bare ikke kan lide motionere mere end 10 minutter om dagen et par dage om ugen, så vil det sandsynligvis ikke vil ske. Og hvornår har du sidst hørt om et program, der giver dig reelle resultater med mindre end 10 minutters motion?

Men med dette system vil du ikke kun tabe kropsfedt og opbygge en stærkere krop på mindre end 10 minutters motion, som du kan nøjes med to dage om ugen!
Da jeg var ved at udvikle dette program, lavede jeg en række regler for mig selv. Den ene var, at jeg IKKE VILLE lave nogen cardiotræning under testfasen, og jeg ville kun udøve 10 minutter eller mindre motion blot to dage om ugen. I de første fire uger tabte jeg otte pund kropsfedt. Ved uge syv, havde jeg fået 12 pund mere muskelmasse, og min krop ser nu helt anderledes ud. Imidlertid er jeg en stor tilhænger af ydmyghed og at give slip på vores egoer, men jeg må sige, at jeg nød alle de komplimenter, jeg fik ... det vil du også! Du kan få de samme resultater eller bedre resultater end mine, blot ved at følge, hvad jeg er ved at lære dig. Det er virkelig så simpelt.

tabe sig ved diæt eller motion


FEDTFORBRÆNDING OG DIÆTPILLER.
Hvis du er ligesom mig, er du sikkert træt af det seneste, største selskab, der promoverer en mirakel urt fra Amazon, der smelter fedtet ud af din krop. Efter alt, hvis man tabte sig ved at tage piller, ville 69 procent af amerikanerne ikke være overvægtig. På ingen måde. Nej, problemet er ikke så simpelt. Der er imidlertid en række gode kosttilskud på markedet, og de fleste fitnesseksperter er enige om, at det kun er omkring fem procent af løsningen. Fra en body builders perspektiv udgør korrekt ernæring og motion hovedparten af, at opbygge muskler, brænde fedt og forme kroppen.
Men de fleste af os er ikke bodybuildere; vi ønsker blot at tabe det ekstra fedt, vi har og være spændstig og stærk. Det ville være dejligt, hvis vi kunne tage en pille en eller to gange om dagen, som lavede disse resultater, men hidtil er denne - for altid uopnåelige, magiske pille endnu ikke opfundet.

 
tabe sig ved diæt eller motion

Hos LifeWave, vil vi aldrig bede dig om at tage en magisk, vægttabs pille. I stedet har vi et videnskabeligt gennemprøvet system til at flytte dine hormoner tilbage til dine yngre år, hvor du var en naturlig fedtforbrændingsmaskine. Ved at bruge videnskab og natur, vil du endelig være i stand til at tabe uønsket kropsfedt.


Copyright - Oversat frit efter David Schmidts Chapter1 – Better Body Shape
 
tabe sig med diæt eller motion
 
Læs kapitel 3 her

Er du træt af, at ingen kure har virket? Eller har du ikke tid eller lyst til ekstrem motion? 😳😱 Så kom med ombord, vi får en fest fra d. 17 september. 🎉🎉🎉
 
Vil du tabe kropsfedt med Body Better Shape, så du kan få en smækker, lækker, spændstig og slank krop 👙👗👖hurtigere og nemmere end noget andet middel eller kur?
skriv en besked til mig eller ring på tlf. 5176 3270 med det samme, så du kan komme i gang allerede i næste uge.✔✔✔
 
 

Kategori: Teknologien, WinFit

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270