Nye indlæg

 

WinFit - Better Body System 🍏🍐🚴🏻 Kapitel 3 af CEO David Schmidt

01-09-2016

David Schmidt fortsætter sin beretning om hvordan ideen og systemet blev til. Du kan læse kapitel 1 her og kapitel 2 her.

Hvordan fototerapi plastre kan gøre det hele muligt.

Indtil nu har jeg brugt en del tid på at forklare, hvorfor det, som du har prøvet indtil videre ikke virker. Jeg håber at du nu bedre forstår nogle af grundene for disse skuffende resultater. For eksempel, lad os forestille os at du er med i den ene procent af befolkningen, som har selvdiciplin til at træne og spise sundt hver dag. Men, det er ikke hvilket som helst trænings og spiseprogram, som jeg taler om, som vil gøre dig til en super hero ligesom hugh Jackman. Ok, med den reference, vil jeg lige her fortælle dig, at jeg er en STOR fan af super-hero genren. Jeg blev fan som 7 årig, da min far gav mig en Iron man tegneserie på en sommerferie fra New Jersey til Californien. Og siden disse superheros film blev det helt store for omkring 15 år siden – det startede med Bryan Singer’s X-Men franchise—Jeg har ikke misset én eneste. Hugh Jackman er en Tony pris vindende skuespiller (han har en utrolig sangstemme), men de fleste mennesker kender ham som den snarling-faced og legendariske karakter, Wolverine, fra X-Men. Den fysiske transformation, som Jackman gennemgår med sin krop, for at bringe hans karakter til live er bemærkelsesværdigt. Han har sagt, at han plejede at lave sjov af de fyre, som løftede vægte i fitnessstudiet, så har hans egen hengivenhed for vægtttræning raketstartet hans fysik til et ikon status. Men til hvilken pris? For at få en krop som Hugh Jackman, skal du gå i fittness studiet kl 4:30 om morgenen og træne med tunge vægte i 1½ time. Det næste du skal gøre er, at presse endnu en workout time ind under indspilningen af filmen, hvilket inkluderer en times cardio træning eller at løfte flere vægte. Og så er der spiseplanen. Jackmans diæt bestod for det meste af grillet kylling uden skind med en lille smule grøntsager som f.eks. broccoli. Og for at få det ripped” udseende, skal du drikke 2 gallons vand pr. dag, før du helt skal undgå vand og lade din krop dehydrere for den sidste dråbe vand 24 timer før der skulle indspilles film. Umiddelbart efter indspilning af filmen, skulle du rehydrere meget hurtigt igen. Så hvad du ser på film, er ikke det virkelige liv, og ikke kun pga at det er en super hero film. Resultaterne er virkelige, men de kan kun holde i omkring 24 timer. Mere vigtigt, mængden af træningen og den disciplin det kræver for at opnå en Hugh jackman krop krop, er simpelthen uopnåeligt for de fleste af os, så hvorfor prøve at det mål i første omgang?


Lad os være realistiske. Når du ser billeder af modeller som reklamerer for fitness produkter, kan du være sikker på, at deres krop ikke blev sådan pga produktet de markedsfører. At udvikle en ”sixpack” tager masser af tid og anstrengelse og det er præcis, hvad disse fitness modeller har gjort. Så hvad med dig og mig?
Vi vil gerne være sunde og fit, men mangler tid og livets mange udfordringer kommer hele tiden i vejen, for at vi kan opnå vores mål. Så hvad skal vi gøre? Well, det er præcis det dilemma jeg indså, da jeg begyndte at udvikle WinFit. Jeg spurgte ikke mig selv, hvordan gennmensnitspersonen kunne komme i en form som Hugh Jackman. I stedet spurgte , hvordan gennemsnitsmennesket tabe fedt, øge muskeltone og få mere styrke med den mindst mulige anstrengelse og tid.

Det hele starter med Lifewaves patenterede fototerapi teknologi, en banebrydende teknologi til at øge sundheden via lys, hvilket jeg opfandt i 2002. og når du tænker over det, at bruge den helende power af lys, giver det mening. For eksempel sørger solen for at vores krop kan producere D vitamin og solens stråler gør os også brune (Melanin er en antioxidant) Fravær af lys hæver niveauet af Melatonin, som gør at vi kan sove dybt.
Den tyske fysiker Fritz Popp, beviste også at vores celler udsender sammenhængende lysimpulser, som bruges til kommunikation i vores krop. Så vores krop består faktisk af motorveje, som bruger lys til at distribuere vigtig information, når og hvor der er behov for det. Du bliver måske også overrasket over at vide at den formelle videnskab af fototerapi har eksisteret i omkring 100 år.
Endnu mere overraskende er det, at bruge lys til at behandle sygdom har været praktiseret i tusindvis af år. Helt tilbage i det antikke Grækenland – for 2000 år siden - havde man et center til at studere effekterne af farvet lys terapi på helbredet. Og det er næsten helt sikkert at de gamle egyptere og indianere også kendte til lysterapi.
Så konceptet af at bruge lys til at hele kroppen er meget gammel og 17 teknikker så som fototerapi, som er brugt i dag, forståes meget godt videnskabeligt. Hvad jeg gjorde, var at gøre fototerapi mere bekvemt. Du vil trods alt nok ikke gå rundt med en lampe på kroppen hele dagen.
Lifewave plastrene indeholder organisk materiale, som reflekterer specifikke lysbølger, som stimulerer nerver og akupunktur punkter på din hud, når de aktiveres af kroppen. Resultatet er, at vi kan øge helbreddet på en dramatisk måde
Lad os f.eks. sige, at du vil mindske smerter. Du kunne tage noget smertestillende, som måske, måske ikke har nogle bivirkninger og vente i 20 min, for at det begynder at virke. Eller du kunne simpelthen placere et Icewave smerteplaster ved smerten for lindring i løbet af få minutter. Eller hvis du ønsker en mere ungdommelig hud. I stedet for plastik operation eller Botox, så kunne du bruge vores Alavida Regenerating Trio hudpleje, hvilket inkluderer et fototerapi plaster, som hjælper med at skabe omgivelser i kroppen til et mere ungdommelig og skinnende hud indefra og ud.
Så ville det ikke også være fantastisk, hvis vi kunne tabe fedt med et plaster? Tænk på fordelene. Placer blot et plaster på din krop hver morgen og du kan være på din vej til at skabe en slankere, sundere og et yngre udseende (og følelse)af dig. Det jeg fandt ud af efter års undersøgelser, er at dette er muligt.

 

Copyright - Oversat frit efter David Schmidts Chapter2 – Better Body Shape

 

Hvad indeholder WinFit?

Hvordan bruges WinFit systemet?

Du kan læse de andre kapitler her
kapitel 1
Kapitel 2


Er du også træt af kure, der ikke virker? Eller har du ikke tid eller lyst til ekstrem motion? 😳😱 . 🎉🎉🎉

Vil du tabe kropsfedt med WinFit - Body Better Shape, så du kan få en smækker, lækker, spændstig og slank krop 👙👗👖hurtigere og nemmere end noget andet middel eller kur?

Skriv en besked eller ring/sms på tlf 5176 3270 til mig med det samme, så du kan komme i gang allerede i næste uge.✔✔✔


Kategori: Teknologien, WinFit

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270