Nye indlæg

 

Glæden er landet - med Nirvana

13-09-2017

Nirvana skaber en glædesfølelse samt lykke og ro i kroppen. Når du føler glæde og ro i kroppen er der også andre fordele. Glæde reducerer stress i kroppen, hvilket ikke er overraskende. Når vi er i en tilstand af en lykkefølelse bliver der dannet hormoner i kroppen og det er endorfiner. Endorfiner bliver dannet eller udløst fra to forskellige sider. Den første er i hypofysen i hjernen og den anden er i nerverne.

Nirvana Lykkefølelse
Studie på Nirvana
Videnskaben har påvist hvordan Nirvana kan øge dit helbred. Resultatet af at bruge Nirvana er, at du får en tilstand er den højeste lykkefølelse. Men hvad sker der egentlig i hjernen og kroppen når vi oplever glæde?

Glæde reducerer stress i kroppen, hvilket jo ikke er overraskende. Når vi har denne lykkefølelse i kroppen, bliver der dannet hormoner i kroppen - nemlig endorfiner. Endorfiner bliver dannet eller udløst fra to forskellige sider. Den første er i hypofysen i hjernen og den anden er i nerverne.

Hvad er endorfiner?
Endorfiner er en kemi som findes naturligt i kroppen, og det ligner morfin. Morfin er et meget powerfuldt stof, som giver smertelindring og som de bruger på hospitalet. Men det er også et stof, som man bliver meget afhængig af. Og derfor er det meget interessant, at endorfiner ligner morfin så meget, men at man ikke bliver afhængige af dem, så de skader ikke. Altså ingen væmmelige bivirkninger.

Der er seks typer endorfiner.
Det endorfin, der er blevet studeret mest, er det der hedder B endorfin og det er den der skaber en smertereduktion. B-endorfin bliver naturligt dannet, når vi f.eks. løber. Det er også det endorfin, der gør at sportsudøvere bliver høje, ja en slags eufori. Når vi løber, danner vi høj stress, og derfor dannes, der endorfiner for at bekæmpe stresshormonerne, hvilket er hvorfor vi derefter føler os så godt tilpas.

Man ved ellers ikke meget om endorfiner og grunden til det er, at de ikke holde ret længe i kroppen. Endorfinerne klarer den primære funktion, hvilket er at hjælpe folk til at føle sig godt tilpas - eufori og forhindre smerter. Efter at endorfinerne dannes i kroppen, føler vi os godt tilpas. Vi ved, at denne følelse ikke varer ved, men vi føler os godt tilpas i øjeblikket, hvor de dannes

Endorfiner hjælper ved smerter.
Hvis man f.eks. er blevet udsat for en ulykke, så er det første, som kroppen danner, endorfiner for at hjælpe kroppen til ikke at føle smerte. De er 18-33 gange mere effektiv end morfin, viser undersøgelser. Det er absolut fantastisk.

Endorfiner og kærlighed.
Endorfiner er også involveret i andre følelser end lykke, for eksempel kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Når folk er i et kærlighedsforhold, så føler de sig tiltrukket og bliver forelsket, hvilket skyldes en ændring i kroppens kemi, som har noget at gøre med endorfiner.

Nirvana lykkefølelse

Endorfiner er powerfulde molekyler, som har noget at gøre med følelser i kroppen.

Et relevant spørgsmål.
Hvis endorfiner er så kraftfulde, hvorfor kan vi så føle smerte og hvorfor er vi ikke lykkelig hele tiden?
Der er faktisk en god grund til det.

Når endorfiner dannes, så forsvinder de meget hurtig ud af kroppen igen, så vi kun får en midlertidig lindring af smerter eller denne følelse af romantik. Endorfinerne holder ikke særligt længe. Det er også derfor, at du ikke får injektioner med endorfin på hospitalet, fordi effekten ikke kan holde i ret lang tid.

Sådan er det også ved depression, som er det modsatte af lykke og glæde. Man giver ikke endorfiner mod depression, fordi folk kun får få minutters lettelse..

Nirvana lykkefølelse

Men det er kun indtil nu, fordi vi har Nirvana, som kan ændre det!

Hvordan virker Nirvana og hvordan kan du få glæde af det?

Nirvana består af to produkter og det er første er et patenteret kosttilskud, som er 100 % naturligt og så et Lifewave lysterapiplaster. Det er første gang, at CEO David Schmidt har lavet et kosttilskud og et plaster, som er designet til samarbejde biokemisk.

Kosttilskud
Dette er det første produkt på markedet iverden, som kan løfte niveauet af endorfiner, specielt beta endorfiner, og beholde dem løftede hele tiden.
Det løftede endorfin niveau skyldes tre ingredienser; naturligt tangekstrakt, vanilleekstrakt og olieekstrakt af havsalt .
Det er igennem et katalytisk system, at endorfinerne kan holde sig løftede. "Det er så effektivt, at vi ved hjælp af blodprøver, har fundet ud af, at efter 24 timer er niveauet af endorfiner stadigvæk hævet efter at man har indtaget blot én Nirvana tablet", siger CEO David Schmidt.
Det tager dog sin tid før niveauet i kroppen er hævet til det optimale. De fleste vil opleve en forbedring i den første uge, men hvis man for eksempel har taget medicin mod depression, kan det tage op mod tre uger for at få en effekt. Så det kommer virkelig an på ens tilstand i kroppen, når man starter på Nirvana. Det mest fantastiske er, at lige så snart niveauet er hævet i kroppen ved hjælp af Nirvana, så forbliver det hævet.

Plastret er ligeledes til i samspil med kosttilskuddtet designet til at hæve endorfinerne i kroppen.

Typiske fordele af endorfiner:
• Smertereduktion
• Eufori
• Anti inflammation ( fordi vi reducerer stress)
• Anti pyretic ( hindrer eller reducerer feber)
• Øger nerve forbindelserne.

Læs mere om Nirvana

Vil du også løfte dit ensorfinniveau og få en glædesfølelse, lykke og ro? så er der en god grund til at gå igang med ovenstående anbefalede produkter.

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at ringe på tlf 5176 3270 eller skrive til mig. <3

Kommentarer

  • #1
  • Pia
    10-07-2018 14:13
    Jeg vil gerne høre om prisen på Nirvana.


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270