Nye indlæg

 

Er der NANO i vores plastre?

05-11-2018

Jeg læste et opslag på Facebook, at der bruges Nano i plastrene? Bruges? Synes at det var et lidt sjovt udtryk, det lød næsten som om at det var noget farligt.

Lad mig sige det sådan, der er iKKE nano i plastrene, plastrene er lavet VED HJÆLP AF nanoteknologi. Dvs det der er indeni plastrene af aminosyrer, ilt, vand og nogle sukkerstoffer er sat sammen med en specifik struktur og til det har man brugt nanoteknologien.

Nanoteknologi plastre fototerapi

Hvad er nano så?
En nanometer er en milliontedel af en millimeter. Det vil sige ca. 100.000 gange mindre end tykkelsen på et menneskehår, det er meget småt.

fototerapi lysterapi plastrePlastrenes indhold
Indholdet i plastrene er altså bitte små (nano) partikler af aminosyrer, ilt, vand og sukkerstoffer, som er sat sammen på en speciel måde, så plastrene kan gøre det, som de er beregnet til; altså til at reflektere lyset, som kroppen selv udstråler, tilbage til kroppen og på den måde fjerne blokeringer og ubalancer, ligesom det også sker ved akupunktur, zoneterapi o.lign.infrarød varme krop

Termografi
Kroppen udsender selv lys (infrarødt), og det kan du se på billeder taget med varmefølsomme - termografi kameraer. Læs her om infrarødt lys.

Lys er mega vigtigt for helbreddet.
Lys er så vigtig for vores helbred og for alt liv i det hele taget. Ingen blomst eller plante kan leve uden lys og det kan vi mennesker heller ikke. Lys kan hele og helbrede. Se bare på solen, som gør at vi danner naturligt D-vitamin i kroppen, når vi får sol på huden og i øjnene. Får du for lidt sol og dermed for lidt D-vitamin kan det resultere i en øget risiko for hjerte-kar sygdomme, kræft og sukkersyge. Så vi skal ud i sol og lys og få noget D-vitamin, som også er vigtigt for vores knogler og humør.

Naturlig lysterapi
Og nu har vi plastrene, som er så smarte, at de giver kroppen mere lys og dermed hjælper på vores helbred og sundhed. ( Vi kan ikke erstatte plastrene med solen, den skal vi stadig ud i og måske skal du også have ekstra D-vitamin, hvis du bor i Danmark, for de fleste for alt for lidt D-vitamin)

plastre lysterapi

Plastrene, som altså er en slags lysterapi, hedder også fototerapi. er så smarte at de kan hjælpe vores krop med at udnytte dens egen lys og varme ved hjælp af denne nanoteknologi.

Da plastrene kun udsender dette lys, kommer der ikke noget igennem i kroppen, da indholdsstofferne aminosyrer, ilt, vand og sukker er hermetisk indkapslet i 2 lag plastik.
Plastrene aktiveres af kroppens varme, hvilket er en meget smart måde at få lysterapi på, så kan man nemlig gå rundt og lave dagens aktiviteter imens.

Nemt og praktiskt.
Så istedet for at du skal sidde stille 1-2 timer hver dag foran en lampe for at få hjælp til kroppen f.eks. modinfrarød lampe lysterapi
smerter, kan du sætte et sæt smerteplastre Icewave på kroppen og fortsætte din dag.Og så er de ovenikøbet behagelige at have på, du kan faktisk ikke mærke dem.

Se denne video om hvordan plastrene virker vha lys.

Har du nogen spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at skriv til mig. :)

 
 
 

Kategori: Teknologien

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270