Nye indlæg

 

Hvordan kan lys ændre kroppens kemi?

18-04-2019

Mange mennesker er skeptiske og undres over, hvordan plastrene virker og hvordan lys kan ændre kroppens kemi?

Fotobiomodulation lysterapi

Når jeg møder folk anbefaler jeg altid plastrene til at optimere deres helbred, slippe for smerter og inflammation, få bedre søvn osv, fordi plastrene er super effektive. Vi kan med plastrene fra Lifewave også slippe for at få skadelige kemi ind i kroppen fra f.eks. medicin, få for mange forskellige vitaminer eller i værste fald kosttilskud og kostråd, som ikke virker. Taler vi om X39 stamcelle plastret, er det totalt sikkert at bruge fremfor injektioner, som kan være meget farlige, hvis det f.eks. er de forkerte stamceller der indsprøjtes eller i værste fald, får folk indsprøjtet noget, som slet ikke virker, men de får lov til at betale adskillige tusinde dollars for en enkelt behandling.

Jeg har brugt plastrene siden 2012, så jeg ved at de virker og jeg vil aldrig undvære dem. Desuden supporterer Lifewave altid deres produkter med kvalificererede, kliniske undersøgelser, hvilket de fleste andre network marketing firmaer ikke gør. Find selv de kliniske studier her på Lifewaves hjemmeside.

Mange mennesker responderer uforstående på, hvordan plastrene kan virke?

Hvis du kan lide at nørde lidt, så kommer her lidt om lysterapi og dens udvikling.
Lad må slå fast: vores plastre stimulerer huden med lys og det er uden brug af kemi, stoffer eller andre stimulanser. Lyset aktiverer kemiske systemer i kroppen alt efter hvilket plaster du har på.

Jeg vil her komme med et par historiske referencer – fra en journal skrevet af Ph.d. Michael Hamblin.

Der er noget der hedder ”Low level lighttherapy” på dansk ”lavt niveau lysterapi” eller ”lav lysfrekvens”, hvilket har 50 års videnskab bag sig. I virkeligheden går lysterapi 1000 vis af år tilbage med referencer til det gamle Ægypten og Grækenland. Tillige fik Finsen i starten af 1900 fik Nobel prisen for sin forskning af den biologiske effekt af lys på kroppen.

Forsker Paul Mc Guff Boston opdagede, at han kunne hele modermærkekræft hos rotter med sit Ruby laserlys. Her er det relevant at sige at 95% af studier på dyr i forhold til stoffer og cancer ikke kan overføres til mennesker. Biokemien hos dyr reagerer anerledes end hos mennsker. Det er feks lettere at give mus cancer end mennesker. Men med lys er det lettere at lave studier og her er vores plastre relevante, da de også kan bruges på dyr, og der kommer intet ind i kroppen, da det er et non invasive produktI

I 1967 opdagede en anden forsker ved navn Endre Mester på Semmelweis Medical University i Ungarn, at små mængder af ”Ruby laserlys” øgede hårvækst og sårheling. Han havde lavet en kopi af Paul McGuff´s (Boston- USA) Ruby laserlys, men Mestes kopi udviste kun et lille del af den power som Paul´s Ruby laserlys gjorde. Til trods for at Mester ikke kunne kurere modermærkekræft med hans kopi, opdagede han at håvækst øgedes og at sår helede.
Det var den første indikation på at ”lav lysbølge lysterapi” kunne have fordele medicinsk.

Small amount of light = low level light therapy = små mængder af lys.

Siden da har man fundet ud af, at man ikke behøver at bruge dette laserlys for at opnå biologiske fordele og effekter. Det ændrede navn fra ”Low level light therapy” til ”photobiomodulation”.
Det er denne opdagelse af ”lav lysbølge lysterapi” som ligger til grund for vores for vores plastre.

Fotomodulation betyder, at lys kan ændre kemien i kroppen, og det er hvad plastrene gør. Hvert plaster har forskellige lysbølge længder og ændrer specifikke. Hvert plaster bruger specifikke lysbølgelængder for at skabe specifikke biokemiske ændringer. f.eks. Silent Nights, som hæver melatonin, Aoen, som nedsætter inflammation og Energy Enhancer, som øger fedtforbrændingen. Tekniks set kaldes det fotomodulation.

Da Lifewave startede i 2004, hvilket er mere end 10 år siden, var det normalt at lav frekvens lysterapimaskiner blev brugt af kiropraktorer, naturopater, akupunktør med stor succes.
Praktikerne vidste, at det virkede og at det ikke var placebo. Problemet var, at videnskaben ikke havde dokumenteret, hvordan det virkede og derfor blev det nedskrevet, som at det ikke var sandt. (at det virkede). Men det har ændret sig i de sidste 10 år.


Fotobiomodulation lysterapi

Fotomodulation har fundet vej til medicinske skoler og der findes journaler, som den vi læser fra, som er specifikt dedikeret til studier om lysterapi. Det er virkelig kommet lang i de sidste 10 år,
Der er mange referencer til, hvor man bruger lys til at behandle forskellige sygdomme.
Idag har videnskaben dokumenteret af lysterapi virker.

Kilde: David Schmidt og Michael Hamblin journalen


Kategori: Teknologien

Kommentarer

  • #1
  • Lidiya
    22-07-2020 23:44
    Can knee's arthritis be treat by photobiomodulation?


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270