Nye indlæg

 

Allergi, medicin og bivirkninger

22-04-2019

Er du én af dem, der lider hvert forår og sommer? Kløen i øjnene og nysen, så du stort set ikke kan gå udenfor og nyde det gode vejr?

Allergi og medicin

Jeg anbefaler selvfølgelig altid plastrene, fordi jeg ved at de hjælper og ikke giver nogen bivirkninger. Bonus ved plastrene er også, at selvom hensigten kun er at de skal hjælpe mod din allergi og høfeber, så hjælper de samtidig din krop med alt muligt andet, så det er kun win win.

Men mange er skeptiske på plastrene og synes også at de er dyre. Det er nu mest skeptismen, der fylder hos folk, for hvordan kan et plaster, der ikke er anbefalet af huslægen hjælpe mod allergi? I visse tilfælde prøver folk akupunktur, fordi det på en eller anden måde er mere "anerkendt", men det er meget dyrt i forhold til plastrene.
Så den eneste og letteste udvej for de fleste er, at få medicin eller indsprøjtninger hos lægen - også selvom de ved, at der kan være bivirkinger ved medicinen. Det skærer mig i mit hjerte at folk vælger det. For ved de egentlig hvilke bivirkninger det drejer sig om? Det er de færreste, der sætter sig ind i det, og de tror fejlagtigt at medicinen er ok, fordi den kan købes i håndkøb på apoteket, i supermarkedet og på tankstationer!

En anden ting ved medicin, er at det IKKE altid virker! Du kender måske til situationen, hvor du har fået/købt en bestemt medicin mod din allergi, men den hjalp ikke, så måtte du købe et andet mærke og til sidst ender du måske hos lægen, som giver en indsprøtning.
Det er der nemlig en grund til, hvilket er, at det ikke er alt medicin der virker lige netop på dig eller 69 andre mennesker, Faktisk bliver medicin frigivet, når det har en succesrate på kun ca. 30% . Dvs. at det er blevet godkendt til salg, selvom medicinen reelt kun virker på 30 personer ud af 100! 30 personer ud af 100!!! Så der er 70 personer, det IKKE virker på og de mennesker risikerere bivirkningerne fra medicinen alligevel.
 
Allergi, høfeber, bivirkninger


Her er en listebivirkninger fra Center for alternativ behandling.

Blod og lymfesystem:
Meget sjælden: nedsat antal blodplader i blodet, men det er reelt
Hele kroppen:
Almindelig: træthed, man bliver jo træt af at have allergi eller høfeber så dette er bare et ekstra puf til den træthed vi bestemt godt kan undvære

Hjerte:
Sjælden: for hurtig hjerterytme det har vi helt sikkert ikke brug for så godt det er en sjælden bivirkning, men den står højt på listen.

Øjne:
Meget sjælden: akkommodationsforstyrrelser (synsforstyrrelser), sløret syn, okulogyr krise (øjnene har ukontrollerbare cirkulære bevægelser) – tja og så klør de også.

Mave-tarm-kanalen:
Almindelig: mundtørhed, kvalme, diarré, det kan jo så kun blive et skønt forår – hvor vi hele tiden skal drikke og være i nærheden af et toilet. Specielt hvis vi også får disse, Ikke almindelig mavesmerter.

Almene symptomer og reaktioner på administrationsstedet:
Voldsom træthed, ubehag. Tak det lyder mindre godt, bare vi så ikke får hævelser oveni, for det er også en bivirkning.

Immunsystemet:
Sjælden: overfølsomhedsreaktioner, nogle alvorlige (meget sjælden) det er så godt at de alvorlige er meget sjældne, for det er da en bivirkning der vil noget

Lever og galdeveje:
Sjælden: unormal leverfunktion, og så skal vi drikke mere pga. mundtørheden, de glemte at sige at de så ikke skulle være alkoholbaseret.
Undersøgelser:
Sjælden: vægtøgning, og så lige inden bikini sæsonen

Nervesystemet:
Almindelig: svimmelhed, hovedpine
Ikke almindelig: unormale føleindtryk på huden
Sjælden: kramper, bevægelsesforstyrrelser
Meget sjælden: besvimelse, skælven, dysgeusi (ændret smagssans)
Ikke kendt: hukommelsestab, hukommelsesbesvær

Psykiske forstyrrelser:
Almindelig: søvnighed
Ikke almindelig: uro
Sjælden: aggression, forvirring, depression, hallucination, søvnløshed
Meget sjælden: tics

Nyrer og urinveje:
Meget sjælden: unormal urinudskillelse
Luftveje, thorax og mediastinum: og hvor mange af os ikke lægekyndige kender til disse ord – Thorax er området og tilhørende organer fra halsen og ned under brystkassen – Mediastium er bindevævsrummet mellem lungerne.
Almindelig: halsbetændelse, forkølelse (rhinitis – løbenæse)

Hud :
Ikke almindelig: kløe, udslæt
Sjælden: nældefeber
Meget sjælden: ødem, fikseret lægemiddeludslæt.
 
Så hvorfor ikke prøve plastrene, som er helt fri for bivirkninger, de hjælper samtidigt også på andre symptomer, som du evt. måtte have, da de balancerer og hjælper kroppen ligesom akupunktur eller lysterapi. De er altså ikke kun symptombehandlende, som mange fejlaftigt tror.

Læs René´s historie om hans allergi.
 
 
Disclaimer: LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem, men et godt alternativ/supplement.
Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge
 

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270