Nye indlæg

 

Lysterapi for EMF ramte, for her bruger vi ikke strøm!

29-04-2019

Lysterapi, som IKKE er afhængig af EL!

I disse tider, hvor flere og flere bliver overfølsomme overfor EL.....kaldet EMF*, er det super smart, at du kan få hjælpe mod netop EMF samt andre helbredsudfordringer som smerter, søvn, immunforsvar mm... med LYSTERAPI, som IKKE er afhængigt af.... netop EL.
Al anden lysterapi er i form af en lampe, som er afhængig af strøm.

 
Infrarødt lys EMF ramte Lysterapi EMF


Opfinderen af plastrene David Schmidt har virkelig været forud for sin tid med sin opfindelse af lysterapi eller fototerapi plastrene, som de også kaldes. Disse plastre bruger nemlig ikke el eller strøm for at kunne aktiveres, de bruger nemlig kroppens egen varme til at aktivere plastrene.💥💥💥Kroppens infrarøde varme

Kroppen har en stabil temperatur på cirka 37 grader celsius. Vi er varmblodede organismer, der ikke lader omgivelserne bestemme, hvor varme vi er. Vores muskelaktivitet og omsætning af fødevarer bliver til varme, og vores hjerne sørger for, at temperaturen bliver holdt på et stabilt niveau.

Indholsstofferne i plastrene er blot aminosyrer, ilt, vand og nogle sukkerstoffer, hvilket er sat sammen i en bestemt struktur vha nanoteknologi (Læs her hvad nanoteknologi betyder). Ved hjælp af den struktur kan det udsende lys, når det rammer nervebanerne i huden. Kort fortalt så reflekterer plastrene kroppens lys tilbage til kroppen, hvilket fjerner blokeringer og genopretter balancerne i kroppen.

Når plastrene rammer huden, aktiveres de altså af kroppens naturlige varme og indholdet begynder at ”smelte” efterhånden som det bruges af kroppen. Når de er helt ”smeltet” er der ikke mere effekt tilbage. Det svarer til et batteri, som mister sin effekt efterhånden som det bruges.

Plastrene udsender lys

Det er ikke sådan, at du får en smattet klat på din hud, når det er smeltet, for indholdsstofferne er pakket ind i 2 lag plastik, og dermed hermetisk lukket af for indholdstofferne, så der er intet af det, som rammer eller kommer igennem huden. Indholdsstofferne smelter altså INDEN i de 2 lag plastik, hvilket du ikke kan mærke, men du kan måske se, at plastret skifter lidt farve fra brunt til hvid eller omvendt.

Det er forskelligt hvor hurtigt det ”smelter”, da det er afhængig af hvor hurtigt kroppen ”suger” lyset til sig, nogle bruger meget i starten og andre kan have glæde af det i længere tid. Som en tommelfingerregel siger Lifewave, at et plaster virker på fuld styrke i 12 timer og så aftager effekten. Det er lidt som et batteri, der bliver opbrugt, men her er det altså lys, der bliver opbrugt.

Lysterapi fototerapi plastre for EMF ramte

Er det ikke smart? Der er allerede flere EMF ramte, der bruger disse plastre, og det kan jeg godt forstå, da det er er megasmart at EMF ramte kan undgå strøm og stadig få lysterapi via disse patenterede plastre fra Lifewave. ⭐️⭐️⭐️

*EMF betyder "elektromagnetisk stråling" og der er flere og flere mennesker, der bliver overfølsomme overfor stråling/strøm i vores omgivelser. Stråling/strøm fra TV, trådløst WIFI, computere, elmaster og ja selv almindeligt strøm fra vores elektriske apparater i hjemmet.
Symptomerne kan være hovedpine, træthed, angst, trykken for brystet, depression, koncentrationsbesvær, rastløshed, spænding, hyperaktivitet, irritabilitet og meget mere.

Vil du også have fat i nogle af disse populære lysterapi plastre, så ring til mig på 5176 3270 eller skriv en besked

Læs om de forskellige plastre her

Hvordan kan lys ændre kroppens kemi, ligesom solen også kan gøre det?


Kategori: Teknologien

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Bedste hilsner

  Plasterakupunktur 
   
   
  www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270