Nye indlæg

 

Sådan kom jeg igang med at blive uafhængig forhandler.

26-05-2019

En forårsdag i 2012 fik jeg en invitation til et informations møde om Lifewave plastrene. På det tidspunkt havde jeg intet hørt om dem eller sågar prøvet dem. Men som alternativ behandler er jeg altid nysgerrig på, hvad der findes – men jeg var nu også lidt skeptisk, vil jeg indrømme. Jeg vidste jo, at min egen terapi – Tankefelt-terapi TFT/EFT og Bars virkede, og kendte lidt til lysterapilamper og andre elektriske apperater til at hjælpe kroppen, men plastre! Det havde jeg alligevel svært ved at forestille mig og især ikke den power effekt de har på os mennesker.

Lifewave informationsmøde om plastrene
Jeg gik til mødet og forstod egentlig ikke ret meget, men kunne mærke alle de andres begejstring og så hvordan de udvekslede erfaringer. Jeg fik et aeon med hjem og næste dag, havde jeg glemt, hvor jeg skulle sætte det, så jeg måtte riinge personen, som jeg fik det af, op. Han vejledte mig roligt til a tjeg bare skulle sætte det i nakken! Jeg forventede derefter mirakler!!! Ha ha...hvorfor gjorde jeg det? Måske fordi det er et slags mirakelplaster, men jeg havde ingen smerter, stress eller andre generende symptomer, så hvad forventede jeg egentlig at opnå?. Nå, men jeg kunne intet mærke og blev måske lidt skuffet ;)

Jeg begyndte at tale med andre brugere af plastrene, jeg læste testimonials på vores kæmpe gruppe, som jeg blev lukket ind i, og det var da tydeligt at det var sande historier og ikke plastrene ikke bare placebo. Jeg tænkte, at der var flere mennesker, som jeg kunne hjælpe med disse plastre, bl.a. smerter og søvn, som ikke var mine fokusområder i min egen praksis. Så jeg var klar og købte en guld startpakke.
Jeg begyndte at sætte mig ind i at bruge dem, hvilket egentlig var let, det er bare at kigge i brochuren, hvor plastrene skal sidde. Desuden har vi en kæmpe gruppe af brugere, hvor vi kan sparre med hinanden omkring plastre og symptomer, det er bare så fedt, at vi kan det.

Den første, der skulle have plastre på for smerter, var en ældre dame på nogle og 90 år..... hendes smerter i ryggen hindrede hende i, at gå ud og handle. Jeg var spændt og gjorde nøjagtig det, som jeg var blevet anbefalet, jeg satte et Aeon i nakken på hende og kiggede i brochuren, hvor jeg skulle sætte Icewave smerteplastrene. Og wow for et oplevelse, da hun fik plastrene på....hun udbrød selv efter få minutter ”nu kan jeg ikke mærke min ryg mere” .
Og så gik det stærkt med at hjælpe andre. Jeg bliver så glad, når jeg kan hjælpe andre. Det er i sig selv også sundt i følge en undersøgelse om den glæde man selv oplever, når man hjælper andre.

Jeg begyndte selvfølgelig også at bruge dem selv mere eller mindre dagligt. Jeg skulle jo prøve dem af! Det første plaster, som jeg egentligt fik glæde af var Silent Nights soveplastret. Hold da op en forskel i min søvn. Jeg syntes ellers at jeg sov godt nok og havde mine metoder, hvis jeg ikke kunne falde i søvn efter, at jeg har sat det på og vågner næste morgen totalt afslappet og udhvilket i krop og sind. Jeg eeelsker det plaster, sover som en baby.

Jeg kan nu også mærke, hvis jeg får glutathion på, dog ikkesøvn. Men sikken en forskel dette plaster gjorde og gør for mig. Jeg falder hurtigt i så meget som i starten, hvor min krop virkelig skulle udrenses. Jeg drak tonsvis af vand og gik på toilettet hele tiden. Kroppen har mere eller mindre et konstant behov for at udrenses, da den mad, luftforurening, vandforurening mm, til stadighed giver os tungmetaller i kroppen. Bare tænk på, hver gang du åbner en dåse tomater, så kommer der lidt med fra dåsen ind i dig. Så jo, jeg kan stadig mærke at jeg udrenser, når jeg tager glutathion på. Jeg bruger det også bevidst, hvis jeg skal i byen og have et glas vin eller to, der har kroppen også brug for at blive udrenset, og tro mig, jeg bliver ikke så bimmelim, når jeg har plastret på, det er skønt.

Mit glutathions plaster

Og så er der også den bevidsthed at glutathion er enormt vigtigt for vores immunforsvar, ja for vores livslængde i det hele taget. Mennsker med livstilssygdomme som gigt, hjerte/kar sygdomme, diabetes, Parkinson mm, mangler i høj grad glutathion, viser undersøgelser. Før jeg startede i Lifewave anede jeg ikke, hvad glutathion var. Men det ved jeg nu, takket være al den skønne viden, man får med ganske gratis, når man bruger plastren. Og det er både i form af opfinderen og CEO David Schmidts online webinarer, fra andre dygtige behandlere i teamet samt fra de events, der finder sted hvert år, hvor vi møder opfinderen selv og lærer en masse om de nye produkter.

Elsker mit stamcelleplasterOg nu har vi fået det sidste nye skud på stammen, nemlig stamcelleplastret X39! Vi er alle høje af glæde over at høre og mærke alle de positive ting, der sker i kroppen med dette plastre. David Schmidt har overgået sig selv igen og er mange år længere fremme end så mange andre forskere og opfindere. X39 danner ikke stamceller, men et kobberpeptid, som er ansvarlig for dannelsen af stamceller. Dette kobberpeptid falder naturligt med alderen – drastisk ved 60 års alderen, hvilket er grunden til at vi får gråt hår, rynker, for sværere ved at hele sår, muskelsvækkelse, søvnbesvær, hukommelsestab og meget andet. Han kalder det selv ”age reversing” altså ”omvendelse af alder”. Så i stedet for at blive ældre, bliver vi yngre... ha ha...men det er faktisk det, som sker i kroppen. Dette X39 har jeg selv stor glæde af, min hud er blevet pænere og mere fast, jeg har fået mere energi og kan klare flere ting fysisk. Og så er der alt det, det laver af gode ting inde i kroppen, det vi ikke kan se. Faktum er, at jeg aldrig er forkølet eller har influenza mere, jeg har ingen sår, der er svære at hele osv.


Så jeg er naturligvis BIG fan af disse produkter og bruger dem alle, fordi de er vigtige for et optimalt helbred, det handler om min livskvalitet. Jeg hjælper også gerne andre med at bruge disse produkter, hvis de har behov, hvilket er mig en stor fornøjelse. Så jeg er evig taknemmelig over, at jeg takkede ja til den invitation til et informationsmøde om Lifewave plaster teknologi og hvad de kan hjælpe krop og sind med den forårsdag i 2012.

 
Min plasterkuffert med alle mine plastre

Kategori: Distributør

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270