Nye indlæg

 

Kan du lide at nørde om DNA, telomer og kromosoner?

12-08-2019

Så kan du læse her og lære mere om, hvordan X39 virker :)

Under henvisning til de tusinder af gener, som GHK-Cu stimulerer når dette peptid øges, ses sammenhængen logisk til forskningen og viden om stimulering af punktet ST36.

DNA, kromosoner, telomer,

Kopi fra Gyldendals Den Store danske;

"telomer, DNA-streng, som sidder på hver ende af et kromosom. Telomerer hindrer nedbrydning af kromosomernes ender samt rekombination (overkrydsning) mellem kromosomer. Længden af telomererne har en vis indflydelse på organismens livslængde: Ved hver celledeling forsvinder et stykke af den ene DNA-streng, da DNA-polymerase har problemer med at kopiere enden af strengen (se DNA); så længe det er telomer-DNA, som forsvinder, går det godt, men efter et givet antal celledelinger begynder vitale gener at gå tabt. Visse celletyper som fx kønsceller, celler fra primitive organismer som gær og ciliater samt planteceller, der alle skal gennemgå mange celledelinger, besidder enzymet telomerase, som kan gendanne telomerer". Citat slut.

telomer, DNA, kromoson, X39,

Telomererne er overordnet snoningerne i DNA`et, som forkortes et lille stykke ved hver celledeling - og på denne måde svækkes DNA´et og kroppen ældes. . Fra bogen "The LifeWave Experience -To a New You" af Peter Ragner med David Schmidt og Dr. Steven Haltiwanger beskrives på s35-38 en interessant viden baseret både på ældgammel kinesisk akupunktur historie samt nyere forskning fra 1998 fra New York ( Y. Omura) om, hvordan telomer niveauerne kunne øges ved stimulering af ST36 punktet - man fandt enzymet telomerase blev stimuleret og det sænkede nedbrydningen eller forkortelsen af telomererne. Så hvis vi ved hjælp af X39 stimulerer GHK-Cu i huden - som stimulerer de pluripotente stamceller i huden - som søger rundt i kroppen og regenererer mere end 4000 gener - som stimulerer gendannelse/reperation af telomererne ved at stimulere enzymet telomerase - som forsinker forkortelsen af telomererne, der er snoningerne i DNA/ kromosomerne -

HVAD har vi så ?

ET FOR SINDSSYGT GENIALT LYSTERAPI PLASTER DU IKKE KAN FINDE MAGEN TIL NOGET ANDET STED!!

Og hvis du vil optimere det hele, kan du med fordel stimulere punktet ST36 på skift med eks Energy Enhancer den ene dag og den anden dag med eks SP6 plaster på venstre ST36 samtidigt med glutation på højre ST36. Punktet ST36 sidder 4 fingre under knæet og en tommelfinger ud.


Ønsker du mere info eller vil bestille, så skriv eller ring til mig. :)

 
 

Kategori: Teknologien

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Bedste hilsner

  Plasterakupunktur 
   
   
  www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270