Produkter / Kosttilskud / Theta Pure

Theta Pure

Theta Pure vegansk Omega 3Naturlig algeolie:
Theta Pure er udvundet af en unik, ernæringsrig mikroalge og er indbegrebet af alt, hvad der er rent.

Denne veganske blanding, der er fri for giftstoffer og allergener, er velegnet til hele familien. Den indeholder ikke nogle af de tungmetaller og forurenende stoffer, der findes i fiskeolie.

Algeolie er en bæredygtig og miljøvenlig måde at få omega-3 på. Theta Pure har en naturlig, behagelig citronsmag og er derfor velegnet til hele familien. DHA, der er rig på omega-3, kan bidrage til vedligeholdelse af normal hjernefunktion og et normalt syn.

Theta Pure er god for hele familien - selv fra fosterstadiet. Indtagelse af DHA under graviditeten bidrager til en normal udvikling af hjernen hos fostret og det ammede barn.

Hvad det gør:
Bidrager til vedligeholdelse af normal hjernefunktion
Bidrager til vedligeholdelse af et normalt syn
Bidrager til vedligeholdelse af hjerteets normale funktion
Understøtter sundheden for gravide og ammende
Forbedrer overordnet fysisk og mental sundhed

Medlemspris er 39$ + moms og fragt for en flaske, der svarer til en måneds forbrug.  $39,- svarer til ca. 250,- kr. afhængig af kursen. Der vil desuden komme moms og fragt på.

Tryk på knappen "køb nu" og skirv til mig, så jeg kan hjælpe dig med at bestille det.

øb omega 3 olie
Theta pure vegansk omega 3 olie
ANBEFALET TIL:

For hele familien*.
* Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares uden for børns rækkevidde. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Gravide og ammende samt alle, der tager receptpligtig medicin eller afventer et kirurgisk indgreb, skal konsultere deres læge, før de tager dette eller andre kosttilskud.

www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270