Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant, som findes i...
Produkter / Plastre / Glutathione

Glutathione

 
 
 Glutathione antioxidant plaster
 
 

Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant

  • Forbedrer dit immunforsvar radikalt 
  • Hæver glutathions niveauet med op til 300 % på 24 timer 
  • Fjerner tungmetaller i kroppen 
  • Hæver niveauet på alle andre antioxidanter i kroppen 
  • Forbedrer din generelle sundhed

Den vigtigste antioxidant
Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant, som findes i alle vores celler og den består af 3 aminosyre; cystein, glutaminsyre and glycin. Glutathione har den egenskab at den også hæver niveauet af andre antioxidanter i kroppen. Dens funktion i kroppen er mange, men én af de vigtigste er, at nedbryde de frie redikaler. Hvad er så frie radikaler? Frie radikaler er kemisk ustabile molekyler. Frie radikaler dannes i store mængder, når kroppen er udsat for cigaretrøg, forurening fra biler, ozon, radioaktiv bestråling og forurenet luft. De påvirkes også af stress, overdreven solbadning samt fed kost.

Frie radikaler
Frie radikaler nedbryder cellerne i vores krop, men heldigvis har vi vores antioxidanter som kan følge dem til dørs. Problemet med antioxidanter er, at kroppen selv producerer dem, men jo ældre vi bliver jo mindre producerer vi. Det betyder, at de frie radikaler får mere magt i kroppen og derfor ældes vi hurtigere og bliver syge. Mangel på glutathione i kroppen sættes i forbindelse med de værste sygdomme vi har som kræft og andre dødelige sygdomme. Havde vores produktion af glutathione i kroppen været optimal gennem hele livet, ville der være en meget stor sandsynlighed for at vi ikke fik disse dødelige sygdomme. Søg information på nettet ved at skrive ‘glutathione’ i eks. Google.
 
Niveauet falder
Når du fylder 20 år falder niveauet af glutathione med 10-15 procent pr 10. år. Vi kender alle sammen mennesker, der bliver alvorlig syge af kræft og andre dødelige sygdomme. Disse sygdomme indtræffer som regel, når vi runder de 40-50 år. Hvorfor mon?. Der er lavet nogle undersøgelser, der viser at mennesker med disse meget farlige sygdomme alle havde et til fælles - nemlig for lidt glutathione i kroppen. Forskere mener, at det kan være fordi, at kroppen ikke selv kan håndtere kampen mod disse sygdomme på naturlig vis.

Glutathione
Glutathione er en af de vigtigste indikationer for vores generelle sundhed.Glutathione findes i store mængter i leveren og er en meget stor faktor for vores bekæmpelse af de frie radikaler i kroppen. Uden glutathione i blodet ville vi dø inde for ganske få timer.
 
Glutathion antioxidant plaster
 

Detail pris 79,95$ + moms - ca. 670 dkr
Se flere priser her

Kontakt mig for yderligere info eller bestilling - på mail eller tlf/sms 51763270

www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270