SP6 regulerer din sult og sukkertrang og der anbefales...
Produkter / Plastre / SP6

SP6

SP6 plaster Lifewave
Slankeplaster, som reducerer din sultfornemmelse og fjerner din sukkertrang

  • Hjælper din krop med at kontrollerer din sult fornemmelse
  • Regulerer din sukker trang 
  • Energi Enhancer kan med fordel bruges i forbindelse med SP6
     
Hvordan virker SP6?

Dette plaster regulerer din sult og sukkertrang og der anbefales 3 forskellige placeringer på venstre ben..se brochure. Vi kan herfra anbefale, at du tester disse 3 punkter og finder den mest effektive placering og så bruger denne.

SP6 plaster LifewavePlastret virker ved at stimulere Hypothalamus i hjernen, som er på størrelse med en mandel - den kaldes ofte (hjernen i hjernen). Hypothalamus er det sted i hjernen, der opretholder vores balance og harmoni og styrer vores krops temperatur, tørst, sult og fødeintagelse samt vores hormoner for blot at nævne nogle få funktioner.
Ved at stimulere Hypothalamus får man en bedre balance i kroppen og herved en reduceret trang til mad og sukker.

I brochuren kan du se det forløb, som du skal igennem med SP6. Man flytter normalt rundt på plastene hver dag, hvor man stimulerer forskellige organer i processen. Vi anbefaler at du finder det sted, hvor du har den bedste virkning og så bruger dette sted i større omfang, det er dog stadig en god ide at skifte en gang i mellem. Efter du er færdig med din slankekur, kan du nemt regulere din sult og sukker trang i dagligdagen blot ved at tage et plaster på.

Vi anbefaler du bruger Glutathione for at udrense kroppen før en slankekur samt Energy Enhancer, som øger forbrændingen med op til 22%
SP6 plaster Lifewave
 
 

Detail pris 79,95$ + moms - ca. 670 dkr
Se flere priser her

Kontakt mig for yderligere info eller bestilling - på mail eller tlf/sms 51763270

www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270