De sidste nyheder fra Lifewave, som kan få dig til at spærre øjnene op og...
 

Nyheder

SÅ ER DET NU DU KAN MØDE OPFINDEREN DAVID SCHMIDT D. 28 JANUAR. 💥👊💥
Opfinderen af vores plastre og andre produkter David Schmidt kommer til Danmark mandag d. 28. januar og holder en præsentation om Lifewave teknologien og produkter; primært x39! inden han tager videre på sin tur i Europa. Vi går i gang kl. 19 og slutter kl. 21
ER DU NYSGERRIG PÅ AT HØRE MERE OG VIL DU SAMTIDIG PRØVE PRODUKTERNE? Så skriv til mig

 

 Webinar med Susanne

webinar om Lifewaves sundhedsprodukter

Lyt med på mit info webinar om Lifewaves produkter søndag d. 11 nov. kl 11.

Du er også velkommen til at invitere din veninde, mor, ven eller andre interesserede til at være med. Følg linket her.
Hør om teknologien bag, hvilke produkter der findes og hvordan og hvor let de er at bruge.. Du får desuden et lille indblik i den sidste nye teknologi, et såkald "stamcelleplaster". Fælles for dem alle er at de er super naturlige og hjælper kroppen til at hele sig selv på en naturlig og super effektiv måde.

Du kan inden webinaret kigge lidt her og evt. foreberede spørgsmål 
 


 Testimonials på X39

 
 
 
Testimonial stamcelle x39

Stamcelle plaster testimonial

Hver uge kommer der masser af testimonials på det nye stamcelle plaster X39 og det er alt fra smertelindring til en usædvanlig bedre energi i kroppen.
Du kan læse nogle af dem her

 

Stamceller


Stamceller har mange fordele, og en af disse, er deres
fantastiske helende kræfter.

Stamceller hkan reparere menneskevæv og bestemte interne organer ved at danne nye celler og producere stoffer til at regenerere brusk, knogler, ledbånd, sener, nerver, fedt, muskler, og blodårer.
Stamceller undersøges og forskes som en innovativ mulighed for flere lidelser, der dagligt påvirker millioner af mennesker over hele verdenen.
Disse celler har et enormt potentiale, og vi er netop kun begyndt at opdage alle deres evner.
Der kræves mere forskning, men hvad vi ved er, at hvis vi har evnen til at øge stamcellerne i vores krop, vil vores evne til at hele os selv, blive betydeligt bedre. Vores nye X39 plaster øger et peptid der er kendt for at aktivere produktionen af stamceller.

stamcelleteknologi x39 anti aging

 

X39 NY stamcelleteknlogi - ALDRIG SET FØR!

Et nyt plaster, som fungerer på en anden måde end vores andre plastre. Det er stadig et plaster, som hjælper koppen til selvhjælp, men det særlige er, at det sker vha stamceller. 
Plastret udkommer i januar 2019 og vi ved ikke så meget endnu. Men vi har fået en lille sneak peak.

  • Et 3. generations

  • LifeWave teknologisk plaster udviklet til at øge et peptid, der er kendt for at aktivere stamcellerne

  • Leverer en omgående stigning i antioxidanter, samt en reduktion i inflammation

  • Baseret på forskning af dette peptid, kan X39 understøtte en betydelig reduktion af rynker

  • Baseret på forskning inden for stamceller, kan X39 hjælpe med at stimulere hårvækst i hovedbunden

  • Kliniske studier har allerede vist, at dette peptid fremmer en drastisk sårheling, takket være en bedring af stamcellerne

  • Stamceller er fremtiden for regenerativ medicin, hvilket giver mulighed for et længere og sundere liv.

Der kommer snart flere detaljer om hvordan du kan VINDE en måneds forsyning af X39!

 
stamcelleteknologi

EFTER KUN 2 DAGE med ALAVIDA PLASTRET ER BLODCELLERNE TILBAGE TIL en NORMAL bevægelse igen ❤️ 

Det er da vildt 💥 58 årig mand fik målt sit blod både før og efter, at han havde brugt Alavida plastret.
Plastrne gør meget mere godt for kroppen end det, de er lavet til.
Plastret kan købes seperat i webshoppen.


                          Alavida plaster hudpleje celler

 

 Lifewave event Copenhagen

 

Vil du møde CEO David Schmidt, når han kommer til København d. 30/9?

CEO David Schmidt Det har du mulighed for nu! David Schmidt kommer og deler ud af sin ekspert viden omkring anti-aging, kroppen, lysterapi og Nirvana. Han vil bl.a. fortælle, hvordan vi kan "leve i evighed", teknologien er der i hvertfald til det. 
Det er David Schmidt, som har opfundet Lifewave nanoteknologi sundhedsplastrene 
Det foregår ved en stor event i Tivolis kongresscenter d. 30/9 hele dagen. Der er eksklusiv frokostbuffet samt afterparty med tapas og drikkevarer.
Skriv, hvis du vil have mere info, tak.


Glæden er landet :)

Nirvana glædeNu kan du som medlem købe Nirvana til en tilbudspris på 99,95 $ + moms indtil d. 31 juli 17. Normal prisen er 139,95$ + moms, så du kan spare 40$ ved at købe nu. 
Hvis du vil føle glæde i maven, den slags glæde, som du også har, når du glæder dig til noget eller er forelsket, Det er en super lækker følelse, jeg har selv testet det i 3 uger nu og det er, hvad jeg oplever. Vi ved også hvor vigtigt det er for helbreddet at have denne glædesfølelse, da det påvirker cellerne på en positiv måde. 
Læs mere her


Happiness produkt
Vi har spændende nyheder! Happiness produkt
LifeWave lancerer snart et produkt, der sætter nye standarder inden for sundhed og wellness. Det er endnu en nyskabende opfindelse fra CEO David Schmidt, og dette produkt vil forandre den måde du har det på, på en helt ny måde. Det er også et fantastisk forretningsopbyggende værktøj, skabt til at tiltrække nye kundeemner.

 

Det er, hvad vi kan fortælle nu, men hold øje med, hvad der sker, for der kommer snart flere detaljer!

ALAVIDA dag- og natcreme
Alavida dag- og natcreme kan nu købes seperat uden at skulle købe et helt Alavida sæt.Dagcremen kan købes for 59,95$ og natcremen 37,95$*
* medlemspris

TILBUD på Maveric.
 - Køb 2 glas og få en tredie gratis.    

Maveric er designet til mænd for at mindske østrogen og øge testesteron i deres krop. Læs mere om Maveric

Tirsdags webinarer med CEO David Schmidt.*
De næste 3 uger vil David Schmidt tale om Maveric, aldring og hormoner hos både mænd og kvinder. "serien" startede igår, og som sædvanligt får man mange guldkorn med undervejs.
* for medlemmer.


Tilbuddet er forlænget til 30 maj 17

Tilbud Maveric til mænd

 

Ophørsudslag af Theta Mind og Theta Heart
Theta Mind og Theta Heart udgår af Lifewaves sortiment og derfor kan du spare 20 dollars, så længe lager haves. Læs om Theta Heart her
fra d. 6 feb. 17

 

ALAVIDA hudpleje på TILBUD fra d. 14 - 20 nov. 16.

- Spar 50 USD + moms = ca. 425 DKK 

Den perfekte JULEGAVEIDÉ til alle der ønsker naturlig sund og smuk hud. Natplastret giver yderligere fordele til en bedre søvn, mindre angst og stress samt et bedre immunforsvar. Læs mere om Alavida

Alavida hudpleje tilbud

LifeWave introducerer.......WinFit banebrydende fedttabs-teknologi.

Vær der når det sker…

LifeWave Live!

København – den 17. september 2016

TILMELD DIG NU!

Nyt og revolutionerende slankeplaster

 

Få en mere energisk sommer!

Tilbud på Corsentials + Energy Enhancer.

Tilbud sommer Corsentials

Sommeren er tidspunktet, hvor vi nyder at være udendørs, og vi har et fantastisk tilbud på to produkter, som vil hjælpe dig med at få mere energi og få det godt. Fra den 20. juni til den 3. juli kan du købe en CORSENTIALS og en Energy Enhancer, og du vil modtage en ekstra Energy Enhancer helt GRATIS!*

DU har altså indtil på søndag d. 3 juli 2016, hvor du kan få glæde af dette tilbud.

Pris for Medlemmer

Køb en CORSENTIALS til normalprisen af $99,95
Køb en Energy Enhancer til normalprisen $49,95
Modtag en Energy Enhancer oveni GRATIS!
Samlet besparelse $49,95
Samlet BV på 110


CORSENTIALS kombinerer vores Y-Age Aeon plaster og vores Theta One kosttilskud, som hjælper med at reducere og mindske stress, understøtte immunsystemet, og fremme en sundere, stærkere krop. Uden stoffer eller stimulanser vil Energy Enhancer hjælpe dig med at nå længere, løbe hurtigere, kravle højere, og omfavne hver ny dag med fornyet udholdenhed og energi – du vil undgå den følelse af træthed, som du normalt har omkring kl. 14:30 om eftermiddagen.

 Log ind på dit Lifewave backoffice med dit brugernavn og password, gå ind under ”orders” og derefter ”new order”

  

Er du MAND - og fyldt 40 år? Maveric vitalitet og virilitet

Eller kender du en mand, som er?

Så læs her:
Hvis jeg nu fortæller dig, at du ret let kan købe et helt nyt præstations fremmende produkt for mænd, der kan så meget mere end "bare" at være et alternativ til den kendte "BLÅ PILLE"...
Og at dette nye og enestående produkt - på en helt naturlig måde - både er i stand til at øge TESTOSTERON - og til at regulere ØSTROGEN produktionen i din krop...
Samtidig med, at det giver mere ENERGI og STYRKE - en sund PROSTATA - og en forbedring af seksuelle PRÆSTATIONER og BEHOV...
MAVERIC er en helt ny måde hvor du kan genvinde den ungdommelige livsglæde – designet specielt til mænd. Med en kraftfuld kombination af fordele, som ellers ikke er tilgængelig på markedet, vil MAVERIC kunne hjælpe dig -med at genskabe den ungdommelige livskraft, som er vigtigt for rigtig mange mænd over 40 .
Er du medlem, kan du få en ekstra bøtte gratis, når du køber 2 bøtter = 99,95 USD + moms og porto. Skriv i indbakken, hvis du vil være medlem og have glæde af dette tilbud, som udløber d. 5 juni, så skal du finde din mandige side frem og tage aktion NU!
Om Maveric på bloggen.


Tilbud på hudplejeserien Alavida. 

Vi ved, at en flot hud er en sund hud. Og her får vi en unik serie, nemlig Alavida hudplejeserien, som hjælper huden både udefra og ind og indefra og ud. Aldrig set før og rost til skyerne af test laboratorierne. 
Lige nu er der tilbud på 2 sæt Alavida + 2 pakker glutathion til 299,95 dollars + dansk moms og fragt. Til den pris får du de 2 pakker glutathion gratis. 
Tilbuddet gælder indtil 1 maj 2016 for medlemmer. Vil du købe produktet og/eller vil være medlem, så skriv straks til mig

 
 

Tilbud på hudplejeserien Alavida
 

Firmaer vil sikre søvnen.
Vi sover mindre og mindre og i Danmark er det 4 ud af 19, som ikke får søvn nok og slet ikke nogen kvalitetssøvn, så de føler sig udhvilede dagen efter. Ifølge en undersøgelse, fra Statens Institut for Folkesundhed SDU i efteråret 2015, er det især unge mennesker og kvinder mellem 16-24 år, som slet ikke sover nok.
Flere og flere arbejdsgivere har derfor kastet sig over medarbejdernes søvn i jagten på at skabe glade og afbalancerede medarbejdere heriblandt Dong Energy og flere kommuner.
Vi ved, hvad en god søvn betyder for vores fysiske og mentale sundhed, og derfor er det ved at blive integreret i virksomhedernes sundhedsstrategi på lige fod med sund kost og motion. En god søvn skaber større overskud, mental balance og større modstandskraft og så hjælper vi kroppens organer og sind med at blive restitueret.
 

 

NYE LAVERE PRISER PÅ PLASTRENE.
Fra d. 11 jan 2016 sænkes priserne på plastrene med 20 dollars. 
Dvs. alm. detailpris er 69,95 dollars. Medlemspris er 49,95 dollars. Alle priserne er + 25% moms og porto.

 
.Lifewave priser
 


ALAVIDA

Et revolutionerende hudplejesæt, som består af tre innovative produkter. Når de bruges samtidigt opstår der hurtige, langvarige og livsforandrende resultater. En fantastisk blanding af natur og videnskab.
TRIO sættet øger hudens sundhed INDEFRA og UD og UDEFRA og IND!
Info om ALAVIDA:


I TRIO serien får du 60 plastre + 1 dagcreme og 1 natcreme.
Der er til ca. 60 dages brug, hvis du bruger det 7 dage om ugen.
Pris som medlem hos Lifewave $149,95 + fragt og moms.
Det svarer til ca. 1370 kroner i alt (ved en valutakurs på 6,5).
Det er utrolig billigt i forhold til kvaliteten (Den er i top!) og taget i betragtning af at prisen for 2 pakker plastre er minimum 99 dollars alene.
Sættet kan kun bestilles samlet.
Plasteret er selvfølgelig patenteret, så ingen andre i verden har denne metode til at aktivere kroppens egen evne til at genoprette huden indefra.
70% af testbrugerne oplevede væsentlige (og synlige) resultater inden for allerede 3 ugers daglig brug (jeg kan ikke huske tallet for 5 dages brug pr. uge, men det var også højt).

Ansigtscremerne:
*Der er INTET skidt og bras i cremerne... Alt er naturligt!
*98,6% rene naturprodukter (de sidste 1,4% er c-vitamin udvundet på laboratorie, og da de ikke er presset direkte ud af en citron, må de ikke angives som naturlig).
*Cremerne giver huden næring når den genopbygger indefra.
*Der er ikke tilsat vand til cremen.

Plastrene:
*Skal sidde i nakken eller under navlen når du sover.
*Aktiverer kroppens egen evne til at danne Kollagen og Elastin (de 2 proteiner vi får færre og færre af i vores hud, når vi blive bliver ældre = rynker og hudfrandringer).
*Bonus effekt (som ikke har noget med hudpleje at gøre), øger vores funktion af frontallapperne. Vores kognitive funktioner får et boost og mange oplever at de bliver mere kreative og klart tænkende (Hvor vildt er det lige?!?!)
*Plastrene påvirker ikke kun huden i ansigtet, men på hele kroppen, så hold øje med bl.a. små blodsprægninger, fiskeskelsben, rynkede mormorarme m.m.
Der blev åbnet op for salget af Alavida d. 20. september '15, og serien kommer til at revolutionere hudplejebrancen.
Send mig en privat besked, så guider jeg dig i gang
Ps. indmeldelse i Lifewave koster ca. 220 kroner (det er et engangsbeløb), og betyder at du fremover kan købe alle deres produkter til engrospris.

 
 
 

Nyt Plaster Kommer Til København: Kodenavn X29!

Nyt plasterprodukt
En af de mest spændende ting ved LifeWave er vores nyskabende og patenterede plasterteknologi. Derfor er vi glade for at kunne annoncere den kommende lancering af vores seneste plaster med kodenavnet X29. Du har nu mulighed for at få en gratis prøve på X29 ved vores begivenhed i København!
Hvis du vil med til eventen d. 18-19 sept i Tivolis kongrescenter, så skriv til os. 

 
 
 

ETHOS PRISEN
Tillykke til Lifewave! Lifewave har vundet Ethos prisen for bedste produkt innovation I 2015 ved den årlige konference hos DSA (Direct Selling Association.) Lifewave siger ”We are so grateful for this honor. Thanks to everyone who has helped to make this achievement possible! We share this honor with YOU!”

 

Ethos award

 

Vil du se, hvilket produkt, der har fået Ethos prisen? Kig under Corsentials.
 

Lifewave i København
David Schmidt og Mike Collins var i København d. 14 marts for at lancere Maveri. Det var en fantastisk event med flere end 900 deltagere i Tivolis kongres og event center!

Copenhagen was a HUGE success! Thanks to all of our Leaders and Members for contributing in making this our best Copenhagen event yet!
Event Testimonials:
"Sharing the benefits from LW products makes my heart smile every day. Thank you David and thanks to the whole team for a fantastic event in Copenhagen in the weekend!" -Elsebeth Nybroe-Nielsen
"Thanks to the LifeWave team for a great event this weekend in Copenhagen. Great news, great performance by David and Mike, and the food this year was great. Thanks to you all!" -Peter Pierluigi Andersson
"Dear David, Mike and the whole LifeWave team. THANK you so much for an amazing event in Copenhagen. The best event ever!" -Karina Berit Rasmussen

Lifewave event i København

 

CORSENTIALS – Succesfuld Pilotstudie.
Der er fornyligt udført et klinisk studie af CORSENTIALS, som er vores mest kraftfulde og populære produkt. De, som deltog i testen, var 10 raske mænd og kvinder i alderen 30-75 år.
Dette studie udforskede effekten af CORSENTIALS på flere områder, inklusiv det følgende: nitrogenmonoxid, body mass index (BMI) og vægttab, samt de deltagendes egen vurdering af energi, fokusering, søvnkvalitet, humør og libido.
Studiet kom frem til nogen imponerende resultater.
På trods af de få deltagende, skabte CORSENTIALS nogle imponerende forbedringer. Et af disse områder der var fokus på, var nitrogenmonoxid, som er kendt for at øge ens tolerance overfor motion, muskelmasse og styrke, samtidig med det forbedrer strømmen af blod, og leveringen af tilskud til musklerne.
Hos disse testpersoner blev nitrogenmonoxid betydeligt øget fra udtømte til lave niveauer i den første uge, og de forblev på minimum et niveau højere gennem hele studiet, når dette blev testet i deres spyt. I tillæg til dette, steg alle testpersonerne til deres optimale niveau af nitrogenmonoxid, nogen endda allerede i den første uge af studiet.
Alle vægtrelaterede målinger viste en reducerende trend, og kropsfedtet blev også betydeligt reduceret fra starten og indtil dag 30. Endnu bedre var, at resultaterne viste en stigning i humørprofilen og den globale humørskala, hvilket indikerer at CORSENTIALS betydeligt forbedrer ens humør.
Alle testpersoner blev målt i henhold til energi, fokusering og libido gennem hele studiet, og viste generelle forbedringer på alle punkter. Med undtagelse af målinger på et af tidspunkterne, var der også en betydeligt stigning for alle punkter inden for 10 minutter. Dette er meget vigtigt, da det viser den effekt som CORSENTIALS har, allerede inden for nogle få minutter.
Dette studie er blot endnu en milepæl som kan bruges til vores mål, som er at levere effektive produkter til mennesker over hele verden. Vi kunne ikke være mere glade for resultaterne!

Corsentials

 

 

MAVERIC.
Maveric er skabt specielt til mænd og består udelukkende af naturlige ingredienser. 
Med alderen falder mange mænds testosteron niveau og samtidigt øges kvindehormonet østrogen. Det kan medføre en række dårlige symptomer, som topmave, bryster og faldende libido. Maveric´s store fordel er, at det øger testosteron og reducerer østrogen, hvilket medfører følgende positive fordele:

• Øget styrke
• Stigning i udholdenhed
• Større muskelmasse
• Fald i kropsfedt
• Forbedringer i sexliv
• Bedre mental fokus
• Dybere søvn
• Bedre humør
• Lavere risiko for visse sygdomme
• Mindre inflammation af prostata
• Vedligehold knogletæthed
• Bedre regulering blodsukker

Kan købes fra marts! Reserver allerede nu, for salget vil gå stærkt.

TILBUD på ACULIFE!

SPAR 30 dollars + moms på en sikker og naturlig smertelindring til heste! Det er stadig muligt at købe Aculife energiplastre til heste og spare penge.Prisen for en pakke med 30 stks/15 sæt er 39,95 usd + moms og porto. 
Obs. prisen er for kunder med nr.

Aculife til hestehest aculifeCORSENTIALS slår rekorder!
Corsential slog rekord d. 2 dec., hvor der blev solgt flest sæt Corsentials over hele verden. Corsentials består af 3 dele (Theta Activator, Theta One og 1 pakke Aeon plastre) og er blevet Lifewaves core produkt. Corsentials styrker immunforsvaret og mange er blevet hjulpet af med forskellige slags symptomer (smerter, eksem mm) har fået mere energi eller tabt en del kilo.

Jeg drikker selv en flaske med Theta One hver dag, sover fantastisk og føler mig mere mæt. 
Se mere her om indholdet på CorsentialsPost Danmark rundt 2014

Plastrene er også kommet til de danske cykelryttere. Her på billedet ses en cykelrytter med energi plastre på lungerne og på benene.

Post Danmark rundt

Tour de France 2014
Cykelrytter Marcel Kittel bruger også Lifewave plastre.

Tour de France Marcel Kittel

 

Det tyske landshold Die Mannschaft vandt VM i 2014.
Det er nu bekræftet at det tyske fodboldlandshold, "Die Mannschaft", som forbereder sig til VM, er begyndt at bruge LifeWave! De bruger plastrene før, under og efter træning/træningskampe. På billederne og link'sene er Bastian Schweinsteiger og Sami Khedira med plastene på, afbildet af tysk TV.
Bastian Schweinsteiger (se fra 26:13): http://www.zdf.de/ZDFmediathek/kanaluebersicht/1711902#/beitrag/video/2161180/ZDF-heute-journal-vom-23-Mai-2014
Sami Khedira (se fra 00:12): http://www.br.de/mediathek/video/sendungen/nachrichten/nationalmannschaft-trainingslager-100.html

VM vinderne "Die Mannschaft"

 

GLUTHATION - en vigtig antioxydant.

Radiodoktoren Carsten Vagn-HansenTobaksrygning, mad med mange kemiske stoffer, for meget alkohol samt lægemidler, øger behovet for Glutathion, der er nødvendigt for at leveren kan fungere og afgifte kroppen. Glutathion forbedrer også immunfunktionen og dæmper inflammation. Mængden af Gluthation falder betydeligt med alderen. Men det kan modvirkes.

Glutathion antioxydant

Sammenfattende kan man konstatere, at antioxydantnetværket med dets mange støtter holder kroppens celler og kroppen selv i god stand, modvirker aldring, øger modstandskraften mod cancersygdomme og hjerte kredsløbslidelser samt er gode for hjernens funktion og modvirker demens. Desuden er det vigtigt for afgiftning af kroppen, især Glutathion.
Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen

NYHED!  CORSENTIALS
CORSENTIALS er det nye system, som giver krop og hjerne powerfulde virkninger, som du ikke kan få fra noget som helst andet produkt

 

Corsentials

 
Theta One ingredienser
 
 
 
Corsentials består af                               1. Aeon plaster
2. Theta One
3. Activator                                                                     
 
-Mærkbare resultater allerede ved
første dags brug:
-En slankere og stærkere krop
-Ungdommelig og strålende hud
-Styrket immunforsvar 
-Reduceret stress som er relateret til ældning 
-Styrket sexlyst og performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aculife - Plastre til heste

Aculife til heste
Nu smertestillende plastre specielt til HESTE! Aculife smertestillinde naturlig plaster teknologi til heste bliver officielt lanceret i EU den 22. november 2013. 
Den Europæiske Hesteforening (EHN) oplyser, at der på nuværende tidspunkt er mere end 6 millioner heste i Europa. 

Heste er en vigtig del i mange sportsgrene i Europa, inklusiv hestevæddeløb, polo, heste shows og rideopvisninger. Heste er også en vigtig del i visse konkurrencer som foregår ved sommer OL. 

Den succes som LifeWave har haft i USA med AcuLife har været helt imponerende. Vi har på nuværende tidspunkt et stærkt engageret hold som arbejder hårdt, og rejser over hele landet for at træne folk i at bruge plastrene på deres heste. Det amerikanske hold inkluderer kendte folk fra rodeo verdenen, som støtter og reklamerer for AcuLife, dette inkluderer nogle af de mest berømte og succesrige rodeo ryttere gennem tiden!
 

Dansk Søvnapnø Forening anbefaler Silent Nights mod Insomnia/Søvnløshed.

Life-wave – Silent Night, energiplastre

Ny søvnteknologi - Naturligt alternativ til at forbedre søvnen
• Stimulerer kroppens naturlige produktion af Melatonin
• Afslapper hjernen
• Forbedrer åndedræt og iltoptagelse
• Modvirker snorken

Indholdet i disse plastre er helt ufarlige. De indeholder vand, oxygen og aminosyrer. Når de kommer i forbindelse med kroppens infrarøde stråler, bliver de aktiveret. Signalerne sender via kroppens medianer.

Det har været kendt i tusindvis af år, at særlige lysfrekvenser kan føre til specifikke ændringer i den menneskelige krop. Når du går ud i solen, resulterer lysfrekvenser i, at din krop begynder at producere D-vitamin. En anden lysfrekvens (UV) får din krop til at producere melanin, det kemiske stof, som gør, at din hud bliver solbrændt.

LifeWave Silent Night-plastrene benytter denne viden til at stimulere akupunkturpunkterne på din krop. Dermed forbedres energiflowet, og der produceres medicinfri søvn efter brug blot en aften.
 

Silent Nights


 Du har aldrig gjort dette for at tabe dig i vægt…

Når du ønsker at tabe dig i vægt, vil du sandsynligvis spise sundere og motionere noget mere. Det er også nødvendigt for at hjælpe med at tabe sig i vægt. Men der er flere og flere studier der antyder, at der er andet du bør tænke over. Og det er måske den vigtigste ting af dem alle.

Vi lever alle i en verden fyldt med stimulanser.  For mange af os gælder det også om natten. Vi ser f.eks. fjernsyn i sengen, mens vi samtidig tjekker vores e-mail. Og denne konstante påvirkning hjælper os ikke med at falde i søvn eller få nok søvn, og det er et kæmpe problem for vores helbred. Studier viser nu at mangel på søvn hænger sammen med øget risiko for insulin resistens og vægtøgning, og ofte vil insulin resistens føre til Type 2 diabetes.

Et studie som blev offentliggjort i Journal of Applied Physiology1 viser, at mangel på søvn har en “betydelig effekt på glukose stofskiftet.” Den siger også at, “mangel på søvn øger niveauet af det fedtregulerende hormon leptin, mens det øger sult hormonet ghrelin.” Resultatet? Du bliver mere sulten, hvilket nemt kan føre til overspisning og vægtøgning. Et studie i Sleep2 siger at “et stigende antal af beviser understøtter en forbindelse mellem for lidt søvn og risikoen for fedme og diabetes.” Den samme undersøgelse viser en forbindelse mellem det at gå sent i seng og vægtøgning--selv hos folk, der var sunde og ikke overvægtige. Forskere ved Pennsylvania Universitet har fundet frem til, at det at spise sent om aftenen kan føre til en endnu større vægtøgning. Disse forskere siger, at “Det er denne ekstra spisning blandt folk der mangler søvn, som ser ud til at være hovedårsagen bag vægtøgningen.” Visse folk vil sige at du forbrænder flere kalorier, når du er vågen end når du sover. Mens dette kan være sandt, så har forskere fra University of Colorado-Boulder fundet frem til, at selvom folk der mangler søvn forbrænder flere kalorier, fordi de bevæger sig i stedet for at sove, så spiser disse folk flere kalorier, fordi de ikke sover. I stedet for spiser de mere og dermed indtager de flere kalorier, end de kalorier de forbrænder ved at være vågne! Dette vil føre til en vægtøgning.

Der er ingen tvivl om at søvn er en af grundstenene bag et sundt helbred. Hvis du har problemer med at sove, bør du ikke bruge mulige farlige og vanedannende sovepiller. Ikke når LifeWave tilbyder et naturligt alternativ uden stoffer, som hedder Silent Nights. For yderligere information om Silent Nights

1 Journal of Applied Physiology November 1, 2005; 99(5): 2008-2019

2 Sleep 2013;36(7):981-990

 
LifeWave Matrix

HVOR SIKKER ER DIN MOBILTELEFON EGENTLIG?

Vidste du, at den mobiltelefon, du bruger hver dag, udsender præcis den samme strålingstype som en mikrobølgeovn? Mikrobølger!Matrix
Du står ikke foran en mikrobølgeovn når den er i gang, så hvorfor mener du, at det er OK at modtage den samme slags stråling direkte mod hovedet hver eneste dag? Den samme stråling, der tilbereder din mad, rettes hele tiden mod et af de mest følsomme områder af din krop: Din hjerne.

Faren fra mobiltelefoner debatteres heftigt i denne tid. Selv om visse myndigheder siger, at mikrobølgeenergi fra mobiltelefoner er sikker, angiver reporter fra WHO og visse uafhængige videnskabsmænd fra hele verden, at mobiltelefoner muligvis ikke er så sikre, som vi engang troede.

Det er nu et faktum:

Bestråling fra mobiltelefoner er nu på listen over ting, der potentielt kan forårsage kræft ( i følge Verdenssundhedsorganisationen).
LifeWave har udviklet en løsning, som uafhængigt er laboratorietestet og påvist drastisk at reducere mængden af den bestråling du udsættes for, så du kan beskytte dig selv, din familie og venner fra de potentielle farer, som opstår på grund af eksponering for bestråling fra mobiltelefoner.
LifeWaves svar, som reducerer den bestråling mobiltelefoner udsætter din krop for, er: LifeWave Matrix!Lifewave lover min. 85% og op til 98% beskyttelse mod mobilstråling.

Derudover har LifeWave netop modtaget flere laboratorieresultater af LifeWave Matrix, og det er intet mindre end spektakulært.Undersøgelsen er gennemført af Intertek, der er international ledende indenfor test/research genem 127 år, med mere end 30.000 ansatte i 114 lande.Interteks uafhængige test bekræfter de tidligere resultater gennemført af det globale testfirma SGS: Matrix reducerer mobiltelefonstråling helt op til 99%. Bemærk at mobilstråling i 2011 kom på listen over kræftfremkaldende faktorer!

Matrix kan fås til følgendemodeller:
iPhone 3, 4, 4S, 5 1
Samsung Galaxy S II, S III, S42
Nokia Lumia 900 3
HTC One X 4.

Køb nu

IceWave Kliniske Studier offentliggjort!

LifeWave er stolt over at kunne offentliggøre at et studie om IceWave, der fornyligt blev offentliggjort i det meget respekterede fagblad TANG International Journal of Genuine Traditional Medicine, Udgave 1, 2013.

Studiet som blev offentliggjort handler om LifeWaves IceWave plastre. Hypotesen i studiet var at “brugen af IceWave plastre på ens hud vil mindske en persons opfattelse af smerte.” Undersøgelsen blev foretaget af Karen Jones og Dr. Rupesh Dharia, og studiet blev udført som en åben test med deltagere som selv bestemte om de ville være med. 16 mandlige og 24 kvindelige testpersoner mellem 30-84 år blev valgt fra to forskellige steder; et lægeambulatorium og et plejehjem. Deltagerne som deltog i forsøget søgte smertelindring mod neuromuskulære smerter. Deres smerter varierede fra kroniske til akutte smerter. The Independent Investigational Review Board, Inc. of Plantation, Florida, godkendte forsøget.

Efter gentagende brug af IceWave plastre på smerteområderne, viste data at de testpersoner som brugte IceWave plastre oplevede en større mindskning af deres smerter i forhold til de testpersoner som ikke brugte plastre. Baseret på effekten af mindskelse af smerter, antallet af testpersoner og vigtigheden af dette studie, så viser de statistiske data af hver test, at resultatet hver gang var 100%! Dette betyder at hver person som blev testet, meldte om mindskelse af smerter!

Dette studie viser IceWaves potentiale i at give en effektiv smertebehandling uden stimulanser. Som vi alle ved så bliver alternative behandlinger mere og mere populære for at slippe for medicinforgiftninger og andre negative effekter af lægemidler. IceWave plastre kan bruges til at skabe flere kredsløb på huden til at virke på flere smerteområder. Dette kliniske studie føjer værdi til al læsestof, der er om smertebehandling, og giver dermed en ny mulighed når det kommer til non-invasiv smertebehandling. Det giver folk med akutte og kroniske smerter et godt alternativ til smertebehandling og uden nogen former for bivirkninger!


Der forskes rigtig meget i sygdomsbehandlig ved hjælp af energiterapi og nanoteknologi. Det bliver det 21 århundredets mest revolutionerende behandlingsform fordi den er bivirkningsfri. Går du rundt med smerter eller andre fysiske udfordringer og vil du vide mere, så skriv til mig på mail@susannepreisler.dk


Meridianbanerne har eksisteret i 1000 vis af år, men deres eksistens blev først dokumenteret ved Fundan universitetet i Kina i 1996 og senere igen i 1998. Det blev dokumenteret at de ligger præcis der, hvor man i tusinder af år havde sagt at de lå.

Carsten Vagn-Hansen, den kære radiodoktor, fortæller i foredrag om energiterapier og understreger at LifeWave-plastrene er en fantastisk teknologi og et uhyre interessant alternativ til kemisk medicin. Carsten fortæller også at hver fjerde dødsfald herhjemme er relateret til fejlmedicinering og bivirkninger fra medicin.
Jeg vælger at gøre resten af mit liv, til det bedste af mit liv.
Louise Hay
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270