Nye indlæg

 

Den mest powerfulde beskyttelse til din krop - Den ukendte antioxidant Glutathion.

04-03-2016
En anti-oxidant du ikke vil undvære, når du først ved, hvad der kan ske med din krop, at mangle den.
 
Læger har dokumenteret, at hvor længe du lever er direkte proportionalt med, hvor højt du kan holde dit glutathion-niveau.
 
Glutathion er en vigtig anti-oxidant, som du har brug for til at holde dig sund og modvirke ældning, at undgå cancer, hjertesygdomme, demens mm. Den gode nyhed er at din krop selv producerer glutathione. Den dårlige nyhed er at giftstoffer fra forurening, dårlig mad, medicin, stress, trauma, alder, infektioner og stråler fra f.eks. mobiltelefon alle mindsker dit glutathion i kroppen.
 
En eksisterende trussel.
Giftstoffer, kemikalier og tungmetaller har ødelæggende og skadelige virkninger på kroppen. Vi får hundredvis af giftstoffer ind i vores krop hver dag, ja bare vi går ud af døren eller spiser en dåse tomater. Det er altså både fra den mad, vi spiser og fra luften vi indånder, og nogle af disse er tungmetaller, plastik og pesticider. Det gør dig super modtagelig for oxidativ stress, frie radikaler (cellerne forharskes), infektioner and cancer. Din lever kommer på overarbejde og bliver skadet, så den ikke kan gøre det, den skal, nemlig at udrense.
Vores glutathion-niveau i dag er meget lille i forhold til, hvad det var for mange år siden. Der er også andre årsager, som nedsætter vores glutathions niveau ganske drastisk, f.eks. fra stress - også sportsstress, medicin, fra overdrevet soldyrkning, mobilstråler samt andre stråler f.eks. trådløst internet.
 
Antioxidanten falder med alderen

Vi kan IKKE undgå nogen af disse ting i vores samfund, vi kan prøve at gøre vores bedste med at undgå nogle af disse ting, men det er næsten umuligt i hvert fald til at det er effektivt. Det er ikke længere nok bare at tage en vitaminpille for at forøge vores antioxidanter. Så vi bliver nødt til at gøre noget mere og sørge for, at beskytte vores krop mod ødelæggelsen fra de frie radikaler, og sørge for at holde vores lever ren og for at holde tungmetallerne ude af vores krop. Leveren er en stor del af det, der skal gøre arbejdet for at udrense kroppen for alle de giftstoffer. Normalt findes der store mængder glutathion i leveren, hvis alt er som det skulle være.
Leveren har mange måder at holde blodet rent på, men glutathion er én af de bedste måder. Men vi mister glutathion HVER ENESTE DAG både pga alder og de ovenover skrevne ting, så derfor burde vi ALLE interessere os for vores blods indhold af glutathion, hvis vi ønsker at holde alderens og omstændighedernes ødelæggelse på afstand.
 
Følgende mindsker dit glutathionsniveau i kroppen:

• At ældes
• Stress
• Stråler bl.a. fra mobil
• Forurening
• Medicin
• Usund mad
• Infektioner
• Solskader
• Traumer
• Oxidativ stress
• Ophobning af giftstoffer
 
celler under angreb fra frie radikaler
 
"Tobaksrygning, mad med mange kemiske stoffer, for meget alkohol samt lægemidler, øger behovet for Glutathion, der er nødvendigt for at leveren kan fungere og afgifte kroppen. Glutathion forbedrer også immunfunktionen og dæmper inflammation. Mængden af Gluthation falder betydeligt med alderen. Men det kan modvirkes.
Sammenfattende kan man konstatere, at antioxydantnetværket med dets mange støtter holder kroppens celler og kroppen selv i god stand, modvirker aldring, øger modstandskraften mod cancersygdomme og hjerte kredsløbslidelser samt er gode for hjernens funktion og modvirker demens. Desuden er det vigtigt for afgiftning af kroppen, især Glutathion." Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen
 
Hvad er glutathion?
Glutathion er en kraftig, styrende antioxidant, som løfter niveauet af andre vigtige anti-oxidanter, hvilket er med til at styrke immunforsvaret, mindske oxidativ stress og inflammation. (En anti-oxidant er et kemisk stof, der modvirker iltning) Glutathionniveauet i blodet har vist sig at være en af de vigtigste indikatorer, hvad angår den almindelige helbredstilstand. Som kroppens hoved antioxidant har glutathion en række metabolske funktioner, herunder som de frie radikalers skraldemand, som "genoplader" svækkede antioxidanter, så de igen blive aktive (C-, E-, A-vitaminer etc.). På den måde vedligeholdes kroppens immunforsvar, proteinstrukturen understøttes, og tungmetaller såsom kviksølv fjernes gennem leveren.
Læs evt. mere her http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2013/09/04/antioxidanter
 
Hvad gør Glutathion for kroppen?
Antioxidant - Glutathion er kroppens masterantioxidant, kroppen skal bruge det for at udrense giftstoffer. Og det er grundstenen I alle immunforsvar funktioner. Andre antioxidants I kroppen er afhængig af G for at fungereordentligt.
 
Udrensning - Glutathion udrenser giftstoffer, forurening, tungmetaller, pesticider og stråler, hvilket derefter kommer ud af kroppen via urin eller galde.
 
Immun forsvaret – En sund vækst og aktivitet af immuncellerne er direkte afhængig af niveauet af glutathion. Glutathion beskytter også cellerne som en antioxidant.
 
Øget energi - Vores energi niveauer er et resultat af mange faktorer - alt fra de biokemiske reaktioner, der finder sted inden i vores celler, til muskel funktioner og endda din følelse af velvære. Glutathion gør det muligt for mitokondrierne i en celle at forblive fuldt opladet, hvilket øger muskelstyrke og udholdenhed . Kliniske forsøg har vist, at en sænkning af glutathion i mitokondrierne resulterer i celledød.
 
Reparation - Vores krop er konstant under angreb fra frie radikaler, nogle fra eksterne kilder som f.eks.forurening fra biler eller mad, og nogle er genereret i vores egen krop pga af f.eks. stress. Frie radikaler angriber den nærmeste stabile molekyle, den "stjæle " dens elektron . Et molekyle, der mister en elektron, bliver derefter til en fri radikal og angriber så den næste nærmeste stabile molekyle, en kædereaktion begynder. Når reaktionen er startet, kan det starte en kaskade gennem hundredvis af molekyler. Sker dette igen og igen dør eller muterer cellen til sidst. Nogle gange når den muterede celle til et punkt, som vi kender som kræft. Glutathion har en afgørende rolle med at reparere det beskadigede DNA ved at erstatte den manglende elektron. Normal til forhøjet glutathion sørger for reparation af vores celler på et maksimum og reducerer dermed antallet af celleforandringer, der ellers ville kunne opstå.
 
Glutathion er kernen i alle immune funktioner og et lavt glutathion niveau, kan ses i mange sygdomme som aids, avanceret diabetes, Parkinson og kræft. Ved at hæve og beholde glutathion i blodet kan man minimere risikoen for sygdomme
 
Alle har fordele af at forhøje sit glutathions niveau i kroppen både børn og ældre, fra svagelige til elite atleter. Det er klinisk bevist at glutathion er gavnligt for mennesker ramt af: AIDS, Alzheimers, astma, forbrændinger, alle kræfttilfælde, grå stær, kronisk træthedssyndrom, diabetes, autoimmune sygdomme, sygdomme i lever, nyrer, lunger, hjerte og fordøjelsessystemet, influenza, fibromyalgi, hepatitis, multipel sklerose, Parkinsons, fysiske traumer, hudlidelser, kramper, tumorer og mere. At påstå noget er gavnligt for dit helbred er én ting, men at bevise det klinisk er at give det gyldighed. Så man skal ikke undervurdere betydningen af glutathions rolle i kroppen.
Kilde: http://www.immunehealthscience.com/glutathione.html
 
grlutathion anti oxidant kan godt få glutathion intravenøst eller få en indsprøjtning af glutathion for at
Hvordan kan jeg få mere Glutathion i kroppen?
Glutathion er et stof, som findes naturligt i menneskets krop, vi er født med det, men efterhånden som vi ældes, begynder kroppens indhold af glutathion at falde, og derfor er der brug for supplering.
Man kan godt få glutathion intravenøst eller få en indsprøjtning af glutathion for at blive afgiftet. En indsprøjtning med glutathion har en halveringstid på omkring 7 til 10 minutter, og en time efter, er glutathion- niveauet i blodet tilbage på dets normale niveau. Det er rigtigt hurtigt, men det er godt til at få renset tungmetaller ud af blodet. Det er ekstremt sikkert at bruge, og så redder det liv. Så indsprøjtninger med glutathion øger glutathions niveauet i blodet, godt som udrensning, det er kortvarigt og, hvis det sker dagligt, er det både er dyrt og besværligt.
 
 
Andre måder at hæve glutathionsniveauet, er ikke særligt effektive. Der findes mad der indeholder glutathionglutationtilskud på markedet, som glutathionpiller, -pulvere og –drikke, men kliniske undersøgelser viser også her, at det kun øger blodets glutathionindhold med omkring 10-12 % på 30 dage. Glutathion, som indtages gennem munden, ødelægger mavesyren, og tilsætning af disse aminosyrer til kosten giver altså ikke garanti for et stigende glutathionsniveau.
- Hvis vi kun er interesserede i at rense kroppen for tungmetaller, er det godt med et glutathion-skud.
- Men hvis vi er interesserede i at bevare et højt glutathion-niveau for at modvirke alderens virkning, er vores plastre de eneste, der kan gøre dette. Der findes simpelthen ikke noget mere effektivt og så er det tillige nemt at bruge.
 
Glutathion-plaster.
Man kan tage et enkelt et plaster på, der forhøjer blodets glutathion-niveau med det samme. Det er en ny måde, hvormed glutathions niveauet i kroppen øges drastisk. Lifewaves kliniske undersøgelser viser, at den GENNEMSNITLIGE stigning af glutathion i blodet i løbet af 24 timer er TRE GANGE HØJERE end normalt.
 
 
Glutathion plaster wellness teknologi- Glutathion er det mest kraftfulde plaster, som hjælper kroppen med SELV at producere glutathion som så løfter niveauet af andre anti oxidanter.
- Glutathion-plaster holder også leveren ren og dræber de frie radikaler. Det er en enorm interessant måde at afgifte kroppen på, ja det er helt ufattelig spændende.
 
LifeWave foretog i 2006 en forskningsundersøgelse for uafhængigt at undersøge virkningerne af Y-Age glutathionplastret på niveauet af glutathions indholdet i blodet over en periode på fem dage. David Schmidt siger ”Når vi analyserer blodprøver, efter at man har brugt vores plastre, er resultaterne så ekstraordinære, at de fleste læger og videnskabsfolk har meget svært ved at tro på, at resultaterne kan være rigtige. Vi er i stand til at bevise, at vi kan hæve glutathions niveauet med over 300% i gennemsnit indenfor bare 24 timer.” Ydermere viste det sig, at glutathionniveauet ved afslutningen af 5-dages perioden forblev på det eleverede niveau. Det sammenholdt med de 60-70.000 kliniske undersøgelser, der er udført verden over om glutathion, og det der er set, er, at ved traditionelt brug (indsprøjtning) får man kun ca. 15% forhøjelse af glutathion-niveauet over en periode på 30 dage.
Wow, ved at bruge LifeWave plastret i 24 kan vi forhøje glutathion-niveauet med op til 300%! Det er meget meget hurtigt over en meget kort periode.
 
Jeg vil også lige nævne en anden interessant undersøgelse, som Lifewave har lavet. Den viser, at hvis man har Glutathion plasteret på punktet CV6 i 12 timer dagligt i 4 uger forbedres den cellulære fysiologiske funktionelle status i forskellige organer:
"Sammenfattende viste de samlede data i Cohort 1 at glutathion plasteret bæres 12 timer dagligt over en periode på 4 uger gav en meget signifikant forbedring i fysiologisk funktionelle status af lever, galdeblære, tarme, binyrer, hypothalamus og hypofysen og en meget signifikant forbedring i bugspytkirtlen med en statistisk effekt på mindst 72%. Sagt på en anden kunne det konkluderes, at glutathion plasteret forårsagede en signifikant forbedring i cellulær fysiologisk funktionelle status af bugspytkirtel, lever, galdeblære, tarme, binyrer, hypothalamus og hypofysen med en statistisk effekt > 91%. Derfor den hypotese, at:. At glutathion patch brugt 12 timer dagligt i 4 uger forbedrer cellulær fysiologisk funktionelle status i forskellige organer blev accepteret som ægte "
 
Fuld version af undersøgelsen
 
Jeg er utrolig taknemmelig over den viden jeg har fået omkring glutathion og ikke mindst at jeg har fået kendskab til disse unikke plastre. Jeg bruger selv glutathion 3 dage om ugen, i særdeleshed for at forebygge for nogen af de overnævnte sygdomme samt for at holde mig selv sund og frisk. Hvis jeg kan mærke en tendens til hoste, forkølelsessymptomer eller er blevet stukket af en myg eller hveps, så bruger jeg det i lidt flere dage indtil symptomerne er ovre.
 
Så jeg kan kun anbefale disse produkter. Hvis du har nogle symptomer, så brug plastrene og gerne hele Y´serien (Aeon, Glutathion og Carnosine) For du VIL opleve en forbedring af dit helbred efter en periode.
 
Plasterteknologien er kommet for at blive, og det er en super nem, effektiv og sikker måde at øge dit glutathionsniveau på.
 
 
LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem, men et godt alternativ/supplement.
 
Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge.
 

Kategori: Sundhed

Kommentarer

  • #1
  • erla
    20-08-2018 12:32
    Love good health and taking care of my body


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270