Nye indlæg

 

Overvej en udrensningskur

19-09-2019

Hvis du har nogle af symptomer af træthed, irriteret hud, allergier, jævnlige forkølelser eller betændelsestilstander, poser under øjnene og meget mere, bør du alvorligt overveje en udrensningskur.

Vi bør alle tage en detoxkur mindst en gang om året ( undtagen gravide, ammende eller andre med visse alvorlige sygdomme). Idag får vi nemlig flere og flere toksiner (gift) ind i vores krop og hjerne end vi nogensinde har haft. Det kommer fra omgivelserne, forurening fra luften, fra mad fyldt med kunstige tilsætningsstoffer, pesticider i vores vand, på frugter og grøntsager, phlatater og parabener fra cremer og kosmetik, som vi smører på huden. Listen er super lang og det er nærmest umuligt at undgå at få toksiner ind i vores krop og hjerne, selv hvis du kun køber økologiske madvarer og kun smører 100% økologiske og rene cremer på din hud. Så en udrensningskur er nærmest en nødvendighed for at komme af med nogle af de giftige stoffer og tungmetaller, som ophobes i vores krop.


Des flere tungmetaller og giftstoffer i kroppen, des større risiko for sygdomme.

tungmetaller


Millioner af mennesker verden over har symptomer som smerter i led og muskler, hjernetåge, træthed, hovedpine, allergier, dårlig mave eller seriøse problemer som f.eks. auto immune sygdomme, migræne, astma, acne irritabel tarme, refluks, gigt eller det, der er værre som f.eks. Demens, Alzheimers eller Parkinsons.


Hvad kan en udrensningskur gøre for dig?

Efter en udrensingskur vil du opleve, at du har fået mere energi, bedre søvn, dit humør vil forøges og kroniske problemer som for eksempel smerter i leddene, problemer med Autoimmune sygdomme, hovedpine, kognitive problemer som dårlig hukommelse, allergiproblemer, selv eksem og psoriasis vil blive bedre eller måske forsvinde helt.
Du vil føle dig bedre tilpas og en udrensning kan hjælpe dig med at hele hurtigere.

Kan mad, luft og vand virkelig give sygdomstilstande?

De fleste mennesker forbinder ikke det, som vi får ind i kroppen med, hvordan vi føler os tilpas. De færreste forbinder at mad, vand eller medicin kan være årsag til f.eks. betændelsestilstande i kroppen med alvorlige symptomer til følge.
Det handler ikke om, at du skal gå rundt og være sulten og kun drikke vand samt hele tiden løbe på toilettet og virkelig lide imens du udrenser din krop. Der findes lette måder, som jeg vil fortælle om senere.

Men inden du går rigtigt igang med en udrensningskur, er der også andre ting, som du bør gøre for at optimere processen.


1. Undgå alkohol, kaffe og cigaretter. Undgå færdiglavede madvarer og køb helst hele økologiske madvarer som grønsager, frugt, hele bønner, nødder, frø. Brug olie som olivenolie eller ren kokosolie (med smag) Undgå mad med hvidt sukker eller kunstige sødestoffer (aspartam, xolitol) kunstige farvestoffer, MSG, frugt og grønt, som indeholder pesticider, forarbejdet fedt, som f.eks. minarine og andre blandingsprodukter, for det er madvarer som agerer som toksiner i kroppen og dermed modarbejder din helingsproces.

2. Minimér også brugen af kemikalier I huset som f.eks. rengøringsmidler, shampoo, deodorant og tandpasta, der indeholder skadelige stoffer. Prøv at finde naturlige alternativer uden parabener og pflatater.

3. Spis masser af fibre, som f.eks.brune ris, friske frugter og grøntsager, rødbeder, radiser artiskokker, kål, broccoli, spirulina, chlorella er fantastisk til at udrense.

4. Beskyt leveren ved at spise mælkebøtteblade og rødder og drik grøn te.

5. Tag ekstra vitamin C, som hjælper kroppen med at udrense

6. Drik masser af vand 1-2 l afhængig af din størrelse/vægt. Undgå vand fra plastikflasker, da de afgiver gift. Kan du rense vandet er det endnu bedre.

7. Tag dybe åndedræt for at få mere ilt rundt i kroppen.

8. Mindsk stress og øg de positive følelser. Stress udløser stresshormoner som endorfiner og adrenalin i dit system, din lever bliver overbelastet og vil ligeledes modarbejde en udrensingskur. Yoga, chi gong og meditation, dampbade og sauna er simple og effektiv måde til at mindske stress.

Èn almindelig misforståelse er, at udrensningskure er ekstreme og at de består af kun at drikke grønne juicer eller smoothies, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Det kan være meget mere simpelt.


Plasterudrensingskur!

Plaster udrensningskur

Du kan lave en udrensningskur med vores lysterapiplastre.

Du kan ikke finde noget andet middel, der er så effektivt og hurtigt virkende som vores patenterede plastre.

 

Hvorfor er lysterapiplastrene så effektive?

De virker i det øjeblik du sætter dem på kroppen.
Juice/smoothie kure f.eks. skal have tid inden kroppen både optager næringen og inden du begynder at udrense. Desuden er der det faktum om du helst kun skal bruge 100% rene økologiske grøntsager og frugter.


De hjælper kroppen med at hele sig selv.
Lyset der rammer huden og nervebanerne, skaber en lynhurtig kemisk ændring i dine celler og blod helt naturligt. Ligesom når solen skinner på dig og danner d vitamin eller melanin.

Du hjælper kroppen i samtlige 24 timer i døgnet, som du har dem på ved at udrense og balancere.
Intet andet produkt kan hjælpe kroppen så effektivt. De fleste terapier varer kun 1-2 timer af gangen og madvarer og vitaminer tager tid at blive optaget.

Du øger samtidigt dit immunforsvar og din homornbalance og dit blodsukker. Bevist ved studier

Du får stærkere muskler og led. Bevist ved studier


Du øger alle dine organers funktion helt ned på celleplan. Bevist ved studier

Du øger din hjernefunktion og hukommelse. Bevist ved studier

Du kan mindske eller helt fjerne smerter eller andre symptomer i kroppen.
Når du slipper for toksiner og tungmetaller, kommer du også af med inflammation. Inflammation binder sig til tungmetaller.

Der er ingen bivirkninger, da intet kommer ind i kroppen.
Plastrene virker ved hjælp af kroppens egne lysfrekenser.

Hvordan virker plastrene?

 
Ny energi og vitalitet med en lysterapi plaster udreninsgskur
 
udreninsgskur giver ny energi og vitalitet

Ønsker du at lave en plaster udrensingskur, kontakt mig da og jeg vil vejlede dig i hvordan du skal bruge dem og hvordan du kan købe dem billigst muligt.


Kategori: Distributør

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270