Nye indlæg

 

Drømmer du om at få en bedre søvn?

20-04-2020

Vi kan alle have perioder, hvor vi sover dårligt, men for nogle bliver det bare ved. Problemet bliver større og større og påvirker vores dagligdag i ekstrem grad, så vi ikke kan yde særligt godt på arbejde eller hjemme, vores humør påvirkes også så det påvirker vores relationer.

Silent Nights soveplaster - søvn

Der er mange årsager til at vi sover dårligt, men én af dem er når vi bliver ældre.
Når mænd og kvinder bliver ældre og kommer i overgangsalderen, mister vi hormoner, hvilket medfører en dårligere søvnkvalitet. Det er dog ikke kun ældre mennesker, der lider af søvnløshed, der er også yngre mennesker i 30’erne og 40’erne, der heller ikke sover godt.
Det er nærmest en epidemi ikke at kunne sove. Faktisk har omkring 75% - 80%, eller måske endda endnu flere, kroniske søvnproblemer i Japan. Hvis du har været i Japan, vil du forstå hvorfor. De har en enorm stressende livsstil. Det er et alvorligt problem. Generelt overbelaster vi vores binyrer, og det gælder også den yngre generation, hvilket er grunden til, at de også begynder at have søvnproblemer.
Vi ved at vi kan mindske binyrerenes stress og berolige dem ved at forhøje melatonin-niveauet i kroppen.

Silent Nights soveplaster give dig en god nattesøvn

Heldigvis har vi et soveplaster, som er en naturlig metode til at hæve dit eget sovehormon melatonin helt naturligt, og dermed løse dit problem med søvnmangel. Du behøver altså ikke at bruge receptpligtig medicin.

Når vi sover, får vi indledende et skud serotonin. Derved producerer vores krop melatonin. Før vi vågner, producerer vores krop DMT (N,N- dimethyltryptamin – et stimulerende naturligt forekommende stof) , som virker opkvikkende. Det er ofte melatonin folk mangler, fordi de går sent i seng eller fordi de spiser sent.

UndersøgelserKliniske undersøgelser

Lifewave har lavet en klinisk undersøgelse med soveplastret på en søvnklinik med folk med søvnproblemer, som producerede hjernebølger under 85%. Efter at have brugt søvnplastrene i en uge sov hver og en af deltagerne bedre.
Det er også blevet klinisk påvist, at Silent Nights forbedrer organernes sundhed og vitalitet samt giver de fleste mennesker en bedre og længere nattesøvn.

Melatoninen aktiveres hurtigt med plastret. Søvnplastret er ligesom at indtage den rette mængde melatonin til netop din krop, hvilket fremkalder en dyb, naturlig søvn.

Behandlingen med Silent Nights soveplaster er en naturlig lysbehandling. Plastret indeholder naturlige, organiske krystaller, som stimulerer nerve enderne på din hud, så lyset reflekteres ind i din krop…. Plastret aktiveres af din kropsvarme.
Kort sagt forbedrer soveplastret både kvaliteten og kvantiteten af din søvn.

Soveplastre

Lifewave plastrene bruges af mennesker over hele verden; USA, Afrika, Asien, Europa osv.

Plastrene har ændret livet for mange mennesker til at de har fået en bedre livskvalitet med mere energi, færre eller ingen smerter, bedre søvnkvalitet og meget mere. Se nogle af de mange testimonials på Youtube her

Lifewave har desuden mange ambassadører for at hjælpe med at udbrede kendskabet til plastrene, da dett er den bedste måde at hjælpe folk på. Vil du også være ambassadør, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Ønsker du at købe Silent Nights,skriv en besked til mig.

Læs mere om Silent Nights her

Kategori: Sundhed

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Bedste hilsner

  Plasterakupunktur 
   
   
  www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270