Nye indlæg

 

Hjemmelavet tandpasta uden kemikalier

10-03-2016
- verdens sundeste, enkleste og billigste tandpasta!
 
Jeg har lige været til det halvårlige tjek hos tandlægen igen. Og der var NUL HULLER! Det har jeg så ikke haft i rigtigt mange år. Men jeg har haft mange tandsten før i tiden. Heller ikke denne gang, var der noget særligt. Min tandlæge roser mig for min hygiejne og siger at det er godt, at jeg bruger tandtråd mm. Det gør jeg så sjældent, ikke fordi jeg ikke vil, men jeg glemmer det ofte. Hvad har så ændret sig?
Jeg har udelukkende brugt min HJEMMELAVEDE kokos/natron/pebermynte TANDPASTA i det sidste år!

Jubii, for NATURLIG SUNDHED UDEN KEMIKALIER.

Jeg er så glad for at jeg blev gjort opmærksom på denne tandpasta på Facebook for et års tid siden. Jeg havde været på udkig efter en erstatning, da jeg flere og flere steder læste, at de mest almindelige og mest solgte tandpastaer indeholder bl.a. fluor og triclosan. De rene giftstoffer! Det havde jeg bare ikke lyst til at putte i munden mere, og havde da også fundet et par andre gode tandpastaer, som ikke indeholder disse gifte. Men da jeg så denne hjemmelavede tandpasta, tænkte jeg hvorfor ikke? Den er jo nem og billig at lave.
 
Hjemmelavet tandpasta

Jeg har et par gange postet et opslag efter mine tandlægebesøg, og straks er der mange, der spørger efter opskriften, så derfor vil jeg nu dele den med dig her.

Hjemmelavet tandpasta uden kemikalier og andre giftstoffer.


-3-4 spsk. - kokosolie med top 1 tsk - natron (natriumbicarbonat)
-20-30 dråber - æteriske pebermyntedråber (IKKE ekstrakt fra supermarked!)
-1 tsk - natron (natriumbicarbonat)

Tag en tallerken eller en lille skål, og start med at lægge kokosolien i.
Drys så natron på og dråberne til sidst.
Bland med en gaffel.
Læg det i en lille beholder med låg.
 
hjemmelavet tandpasta
Du vil efter første tandbørstning nok kunne se dine tænder er blevet hvidere. Jeg skraber tandpastaen op med bagsiden af tandbørsten i dåsen. Du skal ikke dyppe tandbørsten i vand først og når du er færdig med børstningen skal du ikke spytte ud, men tage lidt vand i munden og gurgle i 1 minut eller længere.
 
Natron kan købes i supermarkeder, står ved siden af bagepulver. Dråber og kokosolie i helsekostbutikker. Husk IKKE at forveksle natron med bagepulver, bagepulver er nemlig tilsat syre og stivelse.

Kokosolien dræber bakterier og lægger et sundt lag på tænderne, modsat glycerin som også er tilsat i de fleste øko tandpastaer. Glycerinen lægger et lag på tænderne så de ikke kan optage den næring de skal og der skal ca. 30 tandbørstninger til at slide det lag af.
Pebermyntedråberne dræber også bakterier og giver god smag.
Natronen er slibemidlet og ren base.

Natron modvirker også kræft, og hvis du f.eks. har halsbrand så tag en lille tsk. fuld i et glas vand.

Kokosolie har også mange gode og sunde virkninger for kroppen. Se de 50 fordele, som kokosolie har Hurtigslank

Varmt vejr
Den eneste ulempe ved denne tandpasta er, at den smelter lidt i varmt vejr. Det løser jeg ved, at sætte det lille glas i køleskabet på de varme sommerdage og tager det ud et par timer før jeg skal børste tænder om aftenen. Når jeg skal ud at rejse, tager jeg en tandpasta med - også uden fluor og triclosan – som er købt i en helsekostbutik.
 
Har du spørgsmål til mig, er du velkommen til at skrive en besked.

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270