Nye indlæg

 

Få bugt med din overgangsalder

16-03-2016
Har du svedeture, hjertebanken, søvnløshed og er samtidigt i dårligt humør?
Der er alt for mange, der går rundt og lider i stilhed. Er du én af dem?

Tjek her om du har symptomer på overgangsalder!

• Svede og hedeture og nattesved
hede og svedeture• Søvnløshed
• Hjertebanken
• Blødningsforstyrrelser
• Vægtstigninger
• Led og muskelsmerter
• Kløe og udflåd
• Naturlig vandladningstrang
• Urininkontinens
• Hyppigere blærebetændelse
• Koncentrationsbesvær
• Humørsvingninger
• Træthed
• Tørre slimhinder i skeden
• Smerter ved samleje

Lige i tiden ved overgangsalderen sker der ofte så meget. Børnene er ved at være store teenagere, og måske endda ved at flytte hjemmefra. Det medfører mange omvæltninger i livet. Hvis dit liv har været baseret på børnenes præmisser, vil du opleve en helt anden hverdag, da børnene gerne vil klare sig selv og ikke have mors falkeblik og opdragende ord på sig mere. Måske føler du tomhed og ensomhed og at der ikke er så meget brug for dig mere.
Du føler måske, at du mestre dit arbejde til UG, men du opdager alligevel, at du ikke er den kvikkeste på arbejdsmarkedet mere, og du synes måske også, at det er svært/kedeligt at lære nyt. Det er de unge der kommer til og nye, smarte og hurtige arbejdsteknikker og robotter bliver brugt. Det kan dælme være svært at følge med i – selv unge kan blive stresset over det.
 
Vægten stiger og udseendet er i forfald. Måske spiser du lidt for meget og glemmer at dyrke motion og pleje dig selv, fordi du ikke har haft tid og råd til den slags i mange år. Og lige nu har du jo nok at tænke over i denne alder, så det er svært at ændre vaner.
Du prøver måske at tabe dig, men opdager at det er blevet sværere, hormonerne har ændret sig og forbrændingen er blevet lavere. Du kigger dig i spejlet og opdager, at du ikke er den hotte babe på arbejdsmarkedet mere. Håret er ved at grånes og rynkerne i ansigtet er blevet lidt skarpere.

Og så kommer de……..symptomerne - hede og svedturene…… Søvnløshed, led og muskelsmerterne tager til, manden vil have dig, men det går ikke så godt i akten.
Ringen er skabt, nu bliver humøret endnu dårligere.

Start med at holde af dig selv.
For at komme nogle af symptomerne til livs, er mit første råd at du skal være glad for dig selv og for livet. Vælg glæden og det gode i livet!

- Kig dig selv i spejlet og sig ”jeg elsker dig” til dig selv! Fordi det virker! Og gør det hver eneste dag! Elsk hver en rynke, du ser, hvert et gram fedt, og kig på alle de smukke ting du indeholder. De smukke øjne, det varme smil.
 
Jeg elsker mig selv spejl

- Ret ryggen op og mærk gulvet under dig. Når du retter ryggen op, vil du mærke selvtilliden stige. Der er faktisk lavet undersøgelser på, hvor meget kropssproget betyder for ens velvære og selvtillid. Så ret dig op, når du står og går.

- Luk øjnene og tænk på noget godt, en god oplevelse, noget du var glad og stolt over at du gjorde. Mærk glæden og stoltheden over at være dig.

- Når du tænker og taler om dig selv, så skal det kun være positivt. Ikke noget med en undskyldende adfærd. Du er dig og værdifuld.

- Får du en gave eller blomst, så sig tak af hjertet. Ikke noget med ”det skulle du ikke have gjort”. Dem der kommer med gaver til dig, gør det, fordi de har lyst til det, for at glæde DIG. Så tag imod gaver med taknemmelighed.

- Det samme gælder, hvis nogen roser dig. Tro på dét, de siger og nyd at få ros og anerkendelse. Alle har ret til at blive rost og nyde den ros, de får, men der er desværre alt for få der roser og giver anerkendelse til hinanden i samfundet. Så tag imod det med kyshånd og glæd dig over det.

Elsk dig selv, fordi du er dig.

De fysiske gener.
Så er der alle de fysiske gener, hvad kan du gøre ved dem?
Du kan jo altid gå til læge og få nogle kunstige hormoner, hvis du er til den slags. I det hele taget er det godt at få at vide, hvor ens symptomer kommer fra, det kunne jo være noget andet end overgangsalderen. Jeg er ikke selv til medicin, så det ville jeg undgå.

Andre muligheder.
Der er andre muligheder, som kan afhjælpe generne ved overgangsalderen

• Kosttilskud: Der findes forskellige slags mod hedeture, søvnproblemer mm. Men kig dig godt for og henvend dig evt. til en professionel terapeut, som kan vejlede dig i hvilke produkter, du skal have.
motion overgangsalder
• Motion: Det kan hjælpe både på vægten, til en bedre søvn og mod humørsvingninger. At bevæge sig og evt. komme ud i luften hæver humøret betragteligt.
Musklerne aftager med alderen, og motion styrke både musklerne, knogler og led.

• Mad: Der er undersøgelser, der viser, hvilke fødevarer der er godt at tage i forhold til hormonbalancen og dermed lindre nogle af de gener der er typiske. Du må søge på nettet eller spørge en kostvejleder.
Spis masser af grøntsager og undgå så vidt muligt kaffe, sukker, hvedemel, fede mælkeprodukter, rødt kød og alkohol. Og sørg så for at lave så meget som muligt af maden selv. Færdigretter og fastfood er fyldt med skidt, som din krop IKKE har brug for.
Sund fornuft en god ting og vil du tabe dig, må du hellere gøre en ekstra indsats både mht motion og til kosten.

• Alternativ behandling: Der findes mange forskellige slags, så det er bare med at finde den behandling, som tiltaler dig mest. Der er masser af muligheder for at afhjælpe ikke kun de fysiske gener, men også på humøret og selvværdet.
Det kan f.eks. være zoneterapi, akupunktur, tankefelt, terapi, massage, åndedrætsterapi. Du kan også vælge yoga, pilates, meditation eller kurser i selvværd og personlig udvikling. Der er masser derude, så bare gå i gang med at søg.
Det gode ved kurser og motionshold er også at du har en rigtig god mulighed for at finde ligesindede og måske endda få nye venner og en ny livsstil. Jeg kender rigtigt mange, som det er sket for efter at de er begyndt at gå i gang med den form for alternativ behandling og kurser.

Hjælp til selvhjælp.
Der er endnu en løsning på dine problemer og denne finder jeg selv den absolut mest attraktive. Det er den nye sundhedsteknologi i form af energi plastre. De virker med det samme, og intet - som i INTET - kommer ind i kroppen overhovedet. De hjælper kroppens eget system med at blive balanceret igen. Hvor fantastisk er det lige? Jeg gentager; de hjælper kroppen til SELV at komme i balance igen! Altså det er ikke bare symptombehandling, selvom det kan virke sådan.
Det her er unik og nem måde at give sig selv alternativ behandling på, du kan altså sidde hjemme hos dig selv, og du sparer både kørsel og tid samt penge i forhold til at en enkelt behandling ofte koster 500 – 800 kr. Her kan du få en hel pakke med 30 plastre (ca. 500 kr afhængigt af, hvor mange pakker du køber). Du har et plaster på i 24 timer, så det er 30 plastre gange 24 timer = 720 timer!

Plastrene virker med det samme, dvs hvis du f.eks. pludselig får en hedetur, skal du tage ét af plastrene på (SP6 bag øret) og symptomerne forsvinder som regel meget hurtigt.
Her er lige en gennemgang, hvilke plastre som vil være godt i overgangsalderen.
 
Lifewave plastre til overgangsalder

SP6: appetit regulerende plaster som også regulerer hormonerne. Har du en sød tand vil dette plaster helt sikkert hjælpe dig. Det tager toppen af din trang til søde sager, så det er nemmere at holde sig fra dem og samtidigt bliver man også hurtigere mæt ved måltiderne. Det kan også afhjælpe dine hede og svedeture. Rigtig mange kvinder har stor glæde af dette plaster og undgår alle de svedeture. Det er faktisk et rigtigt kvindeplaster, fordi det regulerer dine hormoner og dit blodsukker og forbedrer organfuntionerne i lever, hypofysen, skjoldbruskkirtel, tarme, hypothalamus samt binyrer på mellem 75-95% efter blot 7 dages brug.

Energy Enhancer: Øger forbrændingen og giver mere styrke og udholdenhed. Godt hvis du vil tabe dig og/eller dyrke motion. Du vil kunne yde mere. Og så er det også bare godt for et bedre åndedræt og større blodgennemstrømning i din krop.

Glutathion: Hjælper til med at udrense for giftstoffer og tungmetaller. Godt for helbredet, men også godt hvis du vil tabe dig. Samtidigt booster det din produktion af den vigtige antioxidant. Læs mere om Glutathion

Carnosine: Også en vigtig antioxidant, som hjælper dig med at reparere dine celler i hud, muskler, væv og organer. Giver dig pænere hud, og forynger dig både udvendigt og indvendigt. Det er også godt med ømme muskler, hvis du er øm efter at have dyrket motion.

Aeon: Mindsker stress og genopretter nervebalancen. Stress og nervøsitet for fremtiden og de gener du måtte have, bliver mindsket med dette plaster. Det giver ro og koncentration.

Silent Night: Sørger for en god og dyb søvn. Det her plaster gør at du selv danner dit eget sovehormon melatonin i hjernen. Helt naturligt og uden kemi.

Icewave: Hvis du skulle få hovedpine. Måske er det så ikke nødvendigt, hvis du bruger de andre plastre jævnligt, kommer dit system automatisk i balance på mange områder.
Glad kvinde i overgangsalderen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv endelig en besked til mig, hvis du også vil have en dejlig overgangsalder og et sundt helbred. :)

Copyright: Happypromind

Kategori: Sundhed

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Bedste hilsner

  Plasterakupunktur 
   
   
  www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270