Nye indlæg

 

NY METODE mod høfebersymptomer!

23-03-2016
Kunne du forestille dig at bruge 2 plastre i 10 min, og så forsvinder dine symptomer lige så stille og roligt? Måske ikke og det lyder også mærkeligt, men det kan faktisk lade sig gøre!

 
høfeber, pollen og græs allergi
 
Kroppens celler husker alt, og derfor husker den også, at den har haft en rigtig dårlig oplevelse på samme tidspunkt, da du f.eks. har stået midt i noget nyslået græs, kælet med en kat eller spist en appelsin. Derfor reagerer kroppen hvergang, der er græs eller kattepollen i luften eller du holder, spiser en appelsin og du får de klassiske symptomer på høfeber/allergi.

 
høfeber, allergi, symptomer
Symptomerne på høfeber/allergi
kan være:
  • kløende øjne og hals
  • nysen
  • løbende næse
  • tilstoppede bihuler
  • astma
  • hosten
  • hovedpine
  • koncentrationsbesvær
  • træthed
  • diarré
 
Nogen får dem i lettere grad andre i sværere grad og må ty til medicin. Måske fordi de ikke ved bedre eller har hørt om alternative metoder, der virker.

Jeg har selv lidt af både astma og allergi som barn og har haft mange af symptomerne som voksen også. Den gang fandtes der ikke astma medicin, men jeg fik masser af hormonsalver til min eksem på hænder og knæhaser.

Da jeg selv fik børn gjorde jeg alt, for at de ikke skulle få allergi ved at introducere kosten langsomt med én ting af gange, da de var babyer.
Min mindste dreng fik dog alligevel konstateret astma og høfeber, da han var 4 år, da hans mange lungebetændelser var gået i nyrerne med indlæggelse til følge. Det gjorde mig rigtig ked af det, da jeg nu havde gjort alt for at han skulle undgå det.
Så der var ikke andet at gøre end at give ham medicin, astma medicin.
 
Tankefelt terapi
I mellemtiden var jeg startet på en uddannelse som tankefelt terapeut, og hørte der om andre, der var blevet hjulpet mod allergi og høfeber med denne metode.
Så da min søn havde været på medicin i 3-4 måneder uden bedring besluttede jeg mig for at prøve tankefelt-terapien på ham. Det tog 10 min., og det gentog jeg 3-4 gange på en uge. Jeg gav ham ikke hans astma medicin og miraklet skete… Han hostede ikke om natten mere! Wow, hvor blev jeg glad. Det holdt så indtil næste forår, hvor hans symptomer begyndte igen. Jeg gav ham igen tankefelt-terapi 3-4 gange, og igen stoppede det, og det holdt igen til følgende forår.
 
græsallergi høfeber
 
Det har jeg så gjort hvert år, indtil jeg fik plastrene ind i mit liv. Nu får min dreng plastre på 1-2 gange om året efter denne metode, som jeg nu vil dele med dig. Det er EN SUPER LET måde at slippe for dine høfeber symptomer,en metode som Dr. Karen Kan kalder UWE metoden.
 
UWE metoden.
På Lifewaves side, hvor man kan stille spørgsmål til David Schmidt, udtrykker han det på denne måde: "Jeg vil advare dig på forhånd, fordi det lyder lidt mærkeligt. Find et sted, hvor der er lidt ro, gerne et sted, der er egnet til meditation. Placer et Aeon plaster på selve navlen. Placer et andet Aeon plaster på panden på den "tredje øje”.
Derefter skal du tage den ting, som du er overfølsom overfor, f.eks. katten og holde den ind til dit bryst i ca, 10 minutter med lukkede øjne, og træk vejret stille ind og ud. Du vil opleve, at din følsomhed over for katten eller pollen er blevet drastisk reduceret eller elimineret helt efter blot 10 min. Nogen gange, skal det gentages flere gange.

Denne metode bruger jeg nu udelukkede på min søn mod pollen allergi.

Pollen på maven?
Og så spørger du sikkert om hvordan man kan sætte pollen på maven?
Jeg tager en fugtig klud og hænger ud i luften, gerne der hvor det er værst. Når kluden er tør, lægger jeg den i en plastikpose, som jeg lukker til og derefter holder min søn den på maven i 10 min. Min søn kan ikke altid sidde stille og går lidt omkring, men det virker alligevel.
Fantastisk at der findes noget så let, som hjælper kroppen selv at blive balanceret igen.:)

Sussi´s historie.
Vi har en langhåret hund, og en dag, da Sussi var hjemme hos os, begyndte symptomerne hurtigt. Jeg foreslog hende UWE metoden, og efter 10 min var symptomerne væk!
Efterfølgende har hun prøvet mod katteallergi, som hos hende var værre end hundeallergi.
Sussi skriver: ”Så er det blevet min tur:-) Jeg har lidt af hunde og katteallergi i mange år - dog mest kat - hvilket har gjort sig bemærket ved røde og kløende øjne og astma. Jeg tænkte at nu ville jeg prøve Lifewave guiden mod allergi. Så et aeon på 3. øje og et aeon på navlen og så en hund eller kat som du holder ind til dig i 10 minutter... Hunden prøvede jeg med i sidste uge - det gik godt. Katten prøvede jeg med i går - det gik også ret godt. Der var kun et rødt øje der kløede (måske fordi jeg havde fået kattehår i øjet) Men ellers ingen symptomer - og det kløende øje forsvandt igen efter ca 15 min...Dejligt.:-))”

I juni skriver hun igen: ”Jeg har gjort det a 2 omgange - 1 gang var ikke nok. Det går rigtig godt - har lige været sammen med en kat hele weekenden uden symptomer”.
 
katteallergi uwe metoden

Så kan kun anbefale dig også at prøve dette i stedet, før du prøver skadelig (håndkøbs) medicin.

Vi du høre mere, mødes med mig over en kop kaffe eller komme til et party og prøve dem på egen krop så skriv til mig her
 
LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem, men et godt alternativ/supplement.

Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge.

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270