Nye indlæg

 

Corsentials kosttilskud har gjort mig stærkere og sundere

29-04-2016

Forestil dig et produkt, som ved daglig brug øger dit velvære og din generelle sundhed markant! Corsentials er en helt ny teknologi inden for kosttilskud.

Theta One er en drik, der indtages dagligt for et sprudlende helbred og giver en hurtig effekt sammen med Aeon og Theta Activator dråberne. Hele denne trio serie kaldes Corsentials.

Når man køber kosttilskud, er det ofte fordi man vil kunne mærke en virkning på kroppen, eksempelvis mere energi, balanceret blodsukker eller færre smerter. Der skal dog for det meste gå flere måneder før man kan mærke en effekt, hvis man da overhovedet kan mærke noget.

Hemmeligheden bag den hurtige effekt af Theta One.
Theta activator dråberne er en helt ny metode, at åbne cellerne på, sådan at de gode næringsstoffer fra Theta One kommer hurtigere ind i cellerne og mangedobler næringsstoffernes effekt.

Corsentials kosttilsskud
De første 6 måneder drak jeg det hver dag og nu drikker jeg det 3 gange om ugen. Jeg vil aldrig undvære det bl.a. pga af det vigtige colostrum, der er i pulveret og fordi jeg ønsker at holde min krop super sund og fit og så får jeg faktisk også mere energi af det. Jeg tager det om morgenen på tom mave, og venter så en times tid med at spise.

Alle har brug Corsentials.
Mennesker der dyrker sport, får mere energi og kan præstere bedre. Hos ældre mennesker falder muskemassen, Corsentials hjælper med at give større muskelmasse igen og så hjælper det på kredsløbet, som ældre mennesker også ofte har problemer med. Ja, det er godt at tage dette kosttilskud, hvis helbreddet skranter, man har inflammation i kroppen, hormoner er ude af balance, man har for højt blodukker, man er stresset, mm.

corsentials kosttilskud

Corsentials kosttilskudTheta Activator består af Silica og gør vandet basisk (9;5) og så styrker det hår, negle, hud og bindevæv Næringsstofferne er pulver i små portionsposer. Man blander pulveret med vand og de såkaldte Activate-dråber, hvilket gør denne næsten øjeblikkelig virkning.


Theta One
indeholder kun naturlige ingredienser og indeholder ingen sukker, kunstige smags- og sødestoffer, gluten eller GMO, det er sødet med den naturlige steviaplante.

 

 

corsentials

køb Corsentials

 

Her er nogle udtalelser fra kunder, der har brugt Corsentials i en periode.
”For lavt stofskifte - jeg har haft for lavt stofskifte i mange år og får medicin for det - i dag var jeg til det kvartårlige tjek. For 2. Gang siden jeg startede på Corsentials og lifewave plastre og det var 2. Gang jeg fik sat medicin dosis ned”
”Nu har jeg brugt Corsentials hver anden dag siden juni sidste år. Jeg føler mig stærkere end jeg har gjort i mange år”

”Den første vinter, hvor jeg brugte Corsentials hver dag, blev jeg ikke ramt af lungebetændelse, som jeg ellers fik hvert eneste år.”

”jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at Core også har gjort en stor, medvirkende forskel. Det siger mig en hel del om, at der er ting i dette Eliksir", der gør en helt stor forskel - og at det er noget vore kroppe har brug for! Selv for jer, der ikke mærker noget fysisk, vil jeg påstå det er godt for! Alene de "små" forbedringer siger jo ALT - hvis I spørger mig
Jeg er lykkelig for at have fået lov til, at opleve, mærke og se forskellen med CORE”

Går du også ind for sundhed og vil du have mere energi og en sund og fit krop? Bestil Corsentials her

Har du kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at skrive her nedenunder :)

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270