Nye indlæg

 

Hvorfor har Alavida, så mange fordele?

10-05-2016

Interview med David Schmidt – opfinderen af Alavida hudpleje. (Her er et notat, hvor Dr. Karen Kan interviewer David Schmidt om Alavida)

alavida hudpleje

Karen Kan: Hvorfor besluttede du dig for at lave Alavida hudpleje?

Inden jeg går i seng, beder jeg om at få gode ideer. Jeg bad om at få en god ide, der kunne hjælpe os med at leve længere og med sundere kroppe.
Man har nu fundet ud af at det faktisk ikke er hypothalamus, som styrer hormonproduktionen – det er pinealkirtlen, som producerer nogle forstadier til de hormoner, der faktisk kontrollerer alt i kroppen.

Aeon plasteret virker ved at styrke produktionen af et peptid i leveren, som hjælper med at bekæmpe inflammatorisk stress i kroppen – betændelsestilstande. Her var fokus på at hjælpe kroppen med at komme sig.

Videnskaben er nu begyndt at skifte fokus fra anti-aging til genskabelse af ungdom – altså så man i princippet stopper det biologiske ur.
Vladimir Khavinson – en russisk videnskabsmand – fandt i 1970’erne ud af at pineal kirtlen og thymus bliver mindre med alderen, så han ledte efter en måde at stoppe den udvikling på.

Epithalmin er det peptid, som Khavison fandt i pinealkirtlen. Peptidet står bag 2 forskellige reaktioner.
1. Det skaber en regeneration af både pinealkirtlen og thymus, så i stedet for at blive mindre, bliver de genopbygget når peptidet tilføres.
2. Immun funktionen bliver dramatisk forbedret.
For eksempel blev forsøgsdyr med tilført Epithalmin, 5 gange mere modstandsdygtige overfor kræft end en kontrolgruppe af dyr.
Epithalmin er også i stand til at forlænge telomererne – de små ender på vores kromosomer, som kontrollerer hvor mange gange vore celler kan dele sig. Det har betydning for hvor længe vi kan leve, og hvor godt vi kan leve imens.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Khavinson

Da vi fremstillede Glutathione plasteret, oplevede vi at testpersoner fik op til 68% forbedring i akne på huden i ansigtet. Efter 4 uger havde 90% oplevet mindre akne.
Glutathione produktionen bliver også styrket med Alavida plasteret.
Allerede omkring 25 års alderen begynder vores collagen produktion at falde.
Når produktionen af brintoverilte tager til, kan huden få hvide pletter. Vi har brug for brintoverilte i kroppen, da det er en vigtig del af vore immunforsvar. Det er en oxidativ radikal, der dræber bakterier, vira, kræftceller osv. Men der må heller ikke være for meget af det, for så skader det vores celler, DNA og sunde væv.

Når huden bliver ældre og får rynker, så er der tale om for stort oxidativt stress. Vi adresserer altså problemet inde i kroppen – som er hovedproblemet bag rynket hud – med Alavida plasteret.

Derefter tilfører vi huden de naturlige næringsstoffer, der får huden til at hele.
Når man hører historier om folk, der får forbedret akne med Alavida, er det sikkert på grund af C-vitaminet og olierne der er i produktet. Vi må dog gøre opmærksom på at vi ikke lover forbedring af akne med Alavida hudpleje.
Der kommer formentligt et decideret akne produkt fra Lifewave på et senere tidspunkt.
Når man bliver ældre falder produktionen af sebum, i huden. Det er den olieagtige substans, som nogen opfatter som fedtet hud. Huden virker, og er, mere tør.

Med Alavida bliver hudens fugtighed genskabt. Det gøres til dels med Jojoba og Macademia olie. De er meget tæt på at være identiske med hudens egne olier – sebum. Derfor oplever man at cremen trænger hurtigt ind i kroppen. Olien transporterer de gode stoffer ind gennem huden. Det vil sige mælkepeptiderne, C-vitamin, og de andre olier bliver transporteret derind, hvor de gør mest gavn.

100% af testpersoner oplever at deres hud bliver mere hydreret, når de bruger cremerne.
Det kan være at huden opnår en balance, og genskaber sin naturlige produktion af olier efter brug af Alavida.

Alavida hudpleje
Forskellige kliniske studier af Alavida hudpleje
Vi har benyttet en Bio pulsar, der læser nerver og refleks punkter på hænderne. Man kan se i realtid hvordan kroppens organer fungerer bio elektrisk. Når vi tester et nyt plaster, kan vi altså se nøjagtigt hvad det gør, og hvor det sker med det samme!
Vi benytter også EIS – Electrical Interstitial Scanning, som viser organers bio elektriske egenskaber over tid. Desuden kan man måle effekten af oxidative kemikalier.

Når man benytter Alavida hudpleje plasteret nedsætter man den oxidative stress med 17% og samtidigt så øger man produktionen af SOD og Glutathione med omkring 40%
Kroppens bioelektriske aktivitet forbedres dramatisk, og det samme kan aflæses i frontal lapperne, hvor den bioelektriske aktivitet stiger kraftigt. Det kan muligvis føre til en forbedring i brugen af vores kognitive funktioner.

Vi brugte Bioscreen, som også udfører studier for Lancome og Estee Lauder, til at lave et dobbelt blind forsøg med fokus på hydrering, personlige udtalelser, digitale før og efter billeder, så man kan måle hvor stor forandringen har været.
Over 80% så en reduktion af deres fine linier og rynker over en 3 ugers periode.
Med hensyn til forbedring i hudens fasthed, udtalte testvirksomheden at det var et af de bedste resultater de nogensinde havde set i et hudpleje produkt. Den eneste måde at få ægte hudfasthed på er ved at styrke produktionen af collagen.
Mælkepeptiderne øger dramatisk produktionen af hyaluronsyre, som styrer fugtigheden af huden og omkring cellerne.
At tilføre Hyaluronsyre til huden, er ikke lige så effektivt som at bede huden om selv at producere det – som man gør i Alavida hudplejen.

Nogle svære spørgsmål om Alavida Hudpleje

Karen Kan: Produktet er ikke økologisk – hvorfor ikke? Det indeholder PEG 100 – hvorfor? Det indeholder duftstoffer – hvorfor?
David Schmidt: En person med 30 års erfaring i branchen mente først ikke at det ville kunne lade sig gøre at lave et naturligt produkt. Men efter en masse forskning og tests fandt man ud af at det faktisk var muligt.

Målet er at lave Alavida så naturligt som muligt. Det var målet at lave produktet økologisk, og det er faktisk tilfældet i Europa, men i USA er kravene skrappere. Alavida har altså status af økologisk produkt i Europa, men det markedsføres ikke sådan, fordi det ikke er alt indholdet der er økologisk.

Desuden var en del af indholdet ikke effektivt nok, hvis Lifewave benyttede den certificerede økologiske version. Lifewave vidste at hvis ikke produktet var bedre end stort set alt andet på markedet, så ville folk ikke købe det.
98,6 % af produktet er naturligt. 75% af de andre ”naturlige” produkter på markedet har vist sig ikke at være naturlige. 1,4 % kan ikke mærkes som naturlig.
-PEG100 kommer fra palmeolie/kokosnøddeolie – hjælper med til at blande olie og vand.
-Phenoxyethanol – findes i grøn te og cikorie, men er lavet i et laboratorie (en del af de 1,4%) Preservativ virkning.
-Alge olien (tilføres duft) anti inflammatorisk. Indeholder DHA: næringsstof til huden, som styrker elastin produktionen. Alge olie lugter ikke fantastisk. Den duft der undertrykker alge lugten er ikke allergi fremkaldende, men man forsøger at finde en måde at få en bedre duft på, helt naturligt. Man forsøger med essentielle olier. Målet er et 100% naturligt og rent produkt.
-Man ville gerne have en vanille duft. Så man har benyttet en meget lille del ren vanille til duften.
-Moringa smør har også en del af ansvaret for duften.

Der kommer prøvepakker i starten af 2016. Senere kommer der bodylotion og øjencreme og cleansere til september 2016.

Karen Kan: Vil man lave et produkt til at bruge algeolie internt i kroppen?
Man forsøger at fremstille en ”Superfood” baseret på alger, der er 100% rene.
En plante der vokser i laboratoriet hos Lifewave, kan muligvis fremstille aktiv monoatomic gold. En juice der med 2 oz giver det samme som 5 portioner af frugt/grøntsager dagligt. Indenfor 1-10 minutter giver det forhøjet ”awareness”
En ny måde at se på vægttab er også noget Lifewave vil se på, da David har arbejdet med det tidligere, dog uden at få en fantastisk effekt.
Formentligt bliver plastrene solgt for sig selv, fra januar 2016.

Karen Kan: Kan man bruge plastrene om dagen? Man har fået at vide at det er en god ide at bruge plastrene om aftenen/natten.
Der er ikke noget bevis for at man får et klinisk resultat hvis man bruger dem om dagen. Da Lifewave lavede testen med Bio pulsar udstyr om dagen, kunne man tydeligt se at der er en effekt. Men omkring 80% af den anabole metabolisme foregår om aftenen og natten, når det er mørkt. Pinealkirtlen er lys sensitiv. Melatonin produktionen er optimal når det er mørkt omkring os.

Karen Kan: Hvad er de bedste placeringer, hvis folk ikke kan sove med plasteret i nærheden af hovedet?
Melatonin produktionen øges ved brug af plasteret, men nogle oplever større aktivitet i frontallapperne, så derfor kan alternative placeringer være på LV3 punktet, eller under højre storetå, som er et reflekspunkt for pinealkirtlen.
Når Pinealkirtlen fremstiller mere af det peptid, så styrkes hypofysen og hypothalamus også. Det betyder at kropsuret, kropstemperaturen og immun funktionen forbedres. Desuden vil nogle opleve at deres spirituelle oplevelse styrkes på grund af pinealkirtlens styrkelse.
Frontallapperne styres af en anden mekanisme. De har mere med vore kognitive evner og motoriske færdigheder at gøre. Det kan betyde at man som atlet kan opleve at responstiden bliver bedre, at muskelkoordination forbedres, og at hukommelsen og indlæringsevnen også bliver forbedret.

Du kan høre hele interviewet om Alavida her: http://www.blogtalkradio.com/drkaren/2015/10/26/healthier-skin-in-3-weeks--lifewaves-new-alavida-skin-care-with-david-schmidt

Alavida hudpleje

Er du drevet af skønhed og en sund hud? Vil du undgå kemi i din krop og få en sund hud både udefra og ind og indefra og ud? Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig eller nedenunder i kommentarer. Vil du vide mere om, hvordan du kan købe Alavida til rabatpris? Vil du være forhandler?


Kategori: Hudpleje

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270