Nye indlæg

 

Mirakel træet Moringa i Alavida hudpleje!

13-05-2016

Alavida indeholder Moringa smør, som hjælper med at reparere og øge hudens naturlige og beskyttende barriere for at holde på fugtigheden. Giver større fugtighed en shea- og kakaosmør.
Da jeg så det, blev jeg nød til at undersøge, hvad Moringa er og hvor det kommer fra.

Moringa mirakel træet Alavida

Det er helt vildt, dette træ er blevet brugt og højt æret i asiatiske og afrikanske lande i årtier, og de sundhedsmæssige anvendelser kan spores tilbage til det gamle Egypten. På grund af sin ernæringsfordele, har nogle kaldt det "Livets træ" eller "Mirakel Træet."
Forskning viser, at forskellige dele af moringa træet kan anvendes til at forebygge mindst tre hundrede sygdomme, takket være dens mere end halvfems næringsstoffer, 46 forskellige antioxidanter, og alle 8 essentielle aminosyrer. Det betyder, at det er fantastiske næringsstoffer, som din krop har brug for, og mange gange mangler som følge af en alt for ensidig kost.
Træet har også vist sig at det renser den jord, hvor det står i….vildt.
Der er ingen tvivl, at dette er grunden til at Moringa gives til børn og voksne i mange afrikanske lande, der er underernærede, fordi de ikke kan få adgang til de ernæringsrigtige fødevarer og medicin, de har brug for.

Moringa træet har mange gode effekter og her er nogle af dem:

Moringa er rig på vitamin A. Det har fire gange mere vitamin A eller beta-caroten end gulerødder, så det er godt for synet.

• Normalt mælk siges at være en rig kilde til calcium, men Moringa har fire gange mere calcium og to gange proteinet af mælken.

Moringa er en rig kilde til vitamin C. Den indeholder syv gange mere C-vitamin end appelsiner.

• Bananer er en rig kilde til kalium, men Moringa blade indeholder syv gange mere kalium end bananer.

Moringa har 3 gange mængden af jern som i roastbeef og 3 gange så meget som i spinat.

Moringa Mirakel træet Alavida

Moringa er et supertræ og kan støtte kroppen på mange måder:

• Kontrollerer diabetes: Moringa balancerer sukker niveauet, hvorfor det er nyttigt i kampen mod diabetes. Det er en glimrende kilde til D-vitamin, som er afgørende for at hjælpe bugspytkirtlen med at udskille insulin korrekt.
Antioxidanterne i Moringa bladene og rødderne er også kendt for at fremme heling af diabetesrelaterede sår. Moringa er rig på ascorbinsyre, som også hjælper i insulinsekretion. Vigtigst er der ingen bivirkninger ved at bruge moringa, så det er en sikker, naturlig måde at administrere blodsukker og lindre symptomerne ved diabetes. Desuden har Moringa vist at det har vigtige anti-inflammatoriske fordele, som forårsager kredsløbsproblemer og blodtryk problemer ved diabetes.


• Bekæmper forkølelse: Moringa kan forebygge og forkorte tiden for forkølelse. Dette skyldes, at kroppens naturlige forsvarsmekanismer stiger ved at bruge Moringa i den daglige kost. Hvis dit immunforsvar er i tip-top form, så kan du undgå en række sygdomme.

• Kvinders sundhed: Moringa er fremragende til de forskellige sundhedsmæssige problemer, som kvinder kan opleve hele deres liv. Kvinder er generelt mere påvirket af jernmangel end mænd. Dette træ indeholder store mængder af jern. Det beriger blodet ved at øge hæmoglobin, som bærer mere ilt rundt i blodet.
Det er godt for kvinder, der er trætte og dem, der lider af smertefulde og / eller lange menstruationscyklusser. Nybagte mødre, der tog Moringa viste sig at producere mere end to gange mængden af modermælk, end dem, der ikke gjorde. Selv hedeture kan reduceres eller forhindres på grund af mængden af vitamin E i moringa.

• Kræft: Moringa kan forhindre dannelsen af, eller fjerne eksisterende kræftsvulster, fordi det indeholder benzyl isothiocyanat. Mange videnskabelige undersøgelser har vist, at dette kemikalie har anti-cancer og kemo-beskyttende kapaciteter. Folk, der gennemgår kemoterapi har brug for disse evner til at styrke deres celler og til at udholde behandlingen. Men som de siger, at forebyggelse er bedre end helbredelse.

• Bedre humør: Moringa hjælper med at lindre stress og forbedre dit humør, hvilket giver et sundere og gladere dig. Hemmeligheden ligger i tryptophan, en aminosyre, som din krop kræver for at producere serotonin og niacin (glædes hormoner). Kombinationen af tryptophan, calcium og protein i Moringa gør det til en virtuel kraftcenter af lykke.
Moringa mirakel træet Alavida
Næsten hver del af Moringa kan spises, herunder dens frø som også bruges til at rense vand, men det er mest bladende som anvendes.

Vi siger, at vi skal kunne spise det, som vi smører på kroppen, da alt trænger ind gennem huden. Alavida indeholder Moringa smør og andre naturlige ingredienser, så jeg tør godt "spise" Alavida cremerne med alle de fordele det har. Fantastisk dejligt at der findes noget så naturligt at smøre på kroppen, så vi slipper for kemi i kroppen.

Vil du læse mere om Alavida?

Går du op i en sund og smuk hud og vil bare eje Alavida, så se her

Kategori: Hudpleje

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Bedste hilsner

  Plasterakupunktur 
   
   
  www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270