Nye indlæg

 

Hvordan René fik bugt med sin høfeber

09-06-2016

René havde slem høfeber i 15 år og opdagede efter en dag med 600 birkepollen i luften, hvordan plastrene havde hjulpet ham.

 
høfeber

Læs her om Renés høfeber

Høfeber! Du kender det sikkert fra dig selv eller en person nær dig. Vi er i Danmark ca 1 million, der har det nu. Og antallet af allergikere er kun stigende!
Igennem de sidste ca. 15 år har jeg haft høfeber. Jeg har allergi for al den pollen, der kan tænkes at skrives om, begyndende omkring februar måned med hassel, el og elm. Henover (for mig) de grimmeste måneder april, maj og juni hvor birk og græs er på sit højeste. For lige at slutte af med bynke i juli, august og september. Ja, faktisk så strækker min sæson sig helt til slut oktober/begyndelsen af november. Snøft snøft.
Så når mange af jer sukker efter en dejlig varm sommerdag med masser af tør vejr, sol og varme, så sidder jeg næsten og håber på regn og masser af vand fra oven. Bare for at rense ud i den pollen, der er i luften.
Jeg har brugt anseelige summer på medicin, forebyggende injektioner og præparater for bare at kunne komme igennem dagen. Specielt med birkepollensæsonen. Lige lidt har det dog hjulpet mig.
Det pollenhelvede håber jeg nu er slut, og jeg er sikker på, at det er det.
Per 1. april stoppede jeg med at tage min traditionelle medicin og i stedet ville jeg give LifeWave en chance. Lidt af et sats fordi jeg lider frygteligt i højsæsonen. Faktisk så meget at jeg ikke blot nyser, har løbende næse, kløende øjne, men også må tage flere sygedage, hvor jeg ikke kan forlade badeværelset, idet jeg må ånde gennem håndbruserens stråler. Så slemt er det nogle dage for mig. Og så har jeg ikke nævnt at krydsreaktionen fra jordbær, gulerødder, æbler, diverse nødder og tomater bare er nogle af dem der får gangen til at klø gevaldigt.
Jeg var derfor noget skeptisk til at begynde med om LW kunne hjælpe, men tænkte at det kan næsten ikke blive værre end de sidste par år, og jeg kunne jo altid gå tilbage til den traditionelle medicin.
Med stor interesse har jeg set pollentallene blive opdateret dagligt fra Astma-Allergi Danmark, og jeg må sige tirsdag den 23. april, kom der noget af en overraskelse for mig. Dagen bød på over 600 birkepollen. Med garanti en dag foran brusehovedet for mig - altså ved den tidligere traditionelle pollenbehandling. Jeg var der imod ude at cykle og nød vejret. To dage senere var der over 1.000 birkepollen i luften og jeg havde igen en dag uden symptomer.
Så glad og taknemmelig for, at jeg gik over til LW i år for pollenlindring.
Selvom det kun er 50 dage, så siger alle, der kender mig og har oplevet mig i en pollensæson, at de kan se en betydelig bedring og nægter næsten at tro jeg ikke er på medicin længere. Selv min bror i England, der også har lidt meget med høfeber i flere år end jeg, var forundret da vi mødtes for en uge siden. Han skal også prøve LW nu, for han vil også gerne være høfeberen foruden!
Jeg har eksperimenteret med Gluthation (GLU) sammen med Energy Enhancer (EE) jævnfør den lille guide for allergi i "Produkter, Patching, Symptomliste."
For mig virker det bedst med GLU på UB23 og EE på LI14. Dette er beskrevet i symptomlisten under "Allergier."
Nu glæder jeg mig (som så mange andre) til en dejlig varm sommer med masser af sol, varme dage og at kunne slænge sig på græsset. OG til at få mig en masse jordbær med mælk. Rigtig god sommer alle sammen.

Læs om plastrene her

 

Læs om allergi, medicin og bivirkningerne her

Er du også slemt ramt af nysen, snøften og øjne der løber i vand?

Vil du bruge plastre til at lindre dine symptomer, hvor du slipper for kemi og medicin i kroppen, så du kan nyde sommeren uden symptomer?
Så skriv straks til mig, så jeg kan hjælpe dig i gang.
 
 
LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem, men et godt alternativ/supplement.

Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge.

Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270