Nye indlæg

 

Topatleter anbefaler Lifewave plastre

29-07-2016
De næste olympiske lege vil blive afholdt i Rio de Janeiro 5. – 21. august 2016. Det bliver de 31. sommer-olympiske lege og det forventes, at 10500 atleter fra 206 lande vil deltage ved OL i Rio. Ved legene i Rio konkurreres der i 306 discipliner i 28 forskellige idrætsgrene. Og læg så mærke til alle de sportsatleter, som vil have de små Lifewave plastre på kroppen, for jeg er helt sikker på, at der vil være mange.

Se her en liste af professionelle sportsudøvere, der bruger Lifewave plastrene.

Topatleter anbefaler plastre
OL 2004 i Athen var startskuddet til Lifewave

Det var faktisk ved OL i 2004 i Athen, at plastrene blev brugt første gang og ved denne lejlighed var årsagen til at Lifewave blev grundlagt således at alle mennesker i hele verden kunne få glæde af dem.


Dengang havde man kun Energy Enhancer, som var det første plaster. Det var en amerikansk svømmecoach Richard Quick, som i samarbejde med Dr. Karl Maret og Dr. Steve Haltiwanger ville teste plastrene på hans svømmepiger, som skulle deltage ved OL. Det kvindelige amerikanske Stanford svømmehold trænede med plastrene i 3 uger op til OL.. I løbet af den korte tid slog 6 ud af de 8 piger deres egne rekorder. Det er stort, for der skal virkelig noget til for at professionelle atleter kan slå deres egen rekord.

Doping kontrol

Pigerne undgik ikke en doping kontrol, da de havde disse plastre på og fordi deres konkurrenter mistænkte dem for doping, hvorefter den olympiske komité i USA gik ind i sagen. Man tog urin og blodprøver af pigerne, klippede plastrene op (UCLA-laboratoriet foretog test af LifeWave-plastrene) og antidoping komiteen forstod intet, da intet udefra kommende stof var kommet ind i kroppen.
De afhørte David Schmidt om teknologien bag og efter en grundig efterforskning var konklusionen klar; Der var ingen ulovlige stoffer i produkterne. LifeWave-plastrene og svømmerne blev frikendt.

Topatleter anbefaler plastre
OL 2004 var startskuddet til Lifewave

Samtidig skabte OL-deltagernes ekstraordinære og flotte resultater overvældende interesse for Lifewave-plastrene.
Hele denne sag ved OL i Athen i 2004, kom i nyhederne i hele verdenspressen og var altså den bedst tænkelige eksponering. Det blev gennembruddet for Lifewave, da David Schmidt besluttede sig for at lave et firma, så plastrene kunne distribueres over hele verden.


Topatleter anbefaler Lifewave plastre

Adskillige professionelle atleter og sportsfolk har testet energiplastrene og de oplever markante og meget positive forandringer i deres udøvelse. De anbefaler i dag LifeWave

Topatleter anbefaler plastre
 
 
Er du sportsatlet og vil du også bruge plastre til at få en bedre præstationsevne? Så kontakt mig straks på tlf 5176 3270 eller email

Kategori: Lykke og succes

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270