Nye indlæg

 

Se her hvordan du kan spise mere og samtidigt tabe kropsfedt.

20-09-2016

Har du et par kilo eller flere for meget på sidebenene, så er det nu du skal spidse ører.
Winfit – ”Body shaping system” er netop lanceret!
WinFit er måske den mest geniale opfindelse i verdenshistorien hvad angår en ny måde at smelte kropsfedt, tone kroppen, opbygge muskelmasse og det er endda med en minimal fysisk træning.

WinFit tab kropsfedt
Det er en ny teknologi, som netop er skabt til at reducere kropsfedt, øge muskelmassen og -styrken, tone kroppen, give mere energi samt øge den generelle sundhed.
Kort sagt kan du spise mere, end du sikkert gør i dag, og samtidigt kan du opbygge muskler og sætter forbrændingen i vejret og tabe det farlige kropsfedt.

Overvægt er et stigende problem
Overvægt er et stigende problem og for meget fedt i kroppen skaber øget risiko for livsstilssygdomme som hjerteanfald, hjertekarsygdomme, diabetes, cancer mm.
Mange, jeg kender flere, der har prøvet flere forskellige slankekure, gået til slankekonsulenter, prøvet Nupokure, spiser diætpiller (og hvad er der ikke af bivirkninger ved dem?) Men har det givet de ønskede resultater? Procentdelen er meget lille, og det har krævet store ofre, som at måtte undvære den gode middag med vin hos vennerne, kage til fødselsdagen, mange timer i fitnesscenteret, samt penge til dyre slankekonsultationer.
Størstedelen opnår bare ikke de ønskede resultater, selvom de har brugt meget tid og mange penge på ovenstående. Vi ved også, at der skal en livsttilsændring til samt ændringer i nogle tanker vi kan gå rundt og tumle med og som kan være med til overspisning og vægtforøgelse, hvilket er endnu mere tidskrævende og svært for mange.

WinFit systemet
Med det nye WinFit system kan du meget nemmere tabe kropsfedt samt øge muskelmassen end noget andet du har prøvet før.

Hvis du følger programmet, så er du garanteret knivskarpe resultater på rekordtid ifølge WinFits opfinder og CEO David Schmidt. Det er helt unikt, da det er baseret på en ny teknologi og vender alt det på hovedet, som du tidligere har lært omkring vægttab og træning. Læs David Schmidts historie her. David Schmidt har i øvrigt selv i den første måned tabt 4 kg kropsfedt og på 7 uger tog han 6 kg på i muskelmasse. Han indtog 4000 kalorier dagligt og lavede kun 2 x 10 min. fysisk træning om ugen.

 

WinFit tab kropsfedtDet er super effektivt, læs selv her nogle udtalelser fra testpersonerne, som var præsenteret ved verdenslanceringen i København d. 16 sept. Alle havde tabt sig samt reduceret omkredsen på udvalgte steder på kroppen, de havde opbygget en større muskelmasse, som jo også er medvirkende til en større forbrænding på lang sigt.

Studier
Det er dokumenteret ved studier, at Winfit produktprogrammet har stor effekt på at vægttabet holder efter endt brug af produktprogrammet. Studierne viser bl.a. at kurven på effekten, efter at man er stoppet med at bruge produktprogrammet, er stigende proportionalt med tiden som man har brugt produkt/programmet.


Det er ikke kun overvægtige, der kan få glæde af WinFit systemet. Jeg mødte flere af testpersonerne til lanceringen, som er pænt slanke i forvejen, men de havde fået opbygget en større muskelmasse pga WinFit systemet, med tilføjelse af ekstra protein samt gode olier. (det kan vi alle godt tage mere af) Så undervægtige kan i høj grad også få glæde af systemet, da de ikke vil tabe fedt (kun det, der evt. kan sidde omkring organerne, hvilket er farligt i sig selv) men de vil få opbygget deres muskelmasse, gøre dem stærkere og de vil få mere energi.

Har de kure du har prøvet før, virket?
For lige at vende tilbage til slankekure, der ikke har virket. Hvad koster det at slanke sig og få en flot krop, så du kan passe dit tøj, blive mere mobil og få mere energi.

Jeg har tjekket lidt priser på, hvad en slankekonsulent/slankeforløb eller fedtfrysning egentlig koster ”ude i byen”.

-45 - 60 min konsultation ca. 500,-WinFit fedttab
-Opfølgning 15 -30 min 250,-
-”Holdes til ilden” klippekort 2500 kr for 10 klip.
-Slanke startpakke :
Første konsultation + 2 x opfølgende konsultationer.incl stor kostplan og kostvejledning 2500 ,-

-Slankeforløb 2000,- - 3000,- pr. måned.
-Nupo kur på 600 kalorier til 1 måned: 1800 – 2000 kr

-Diætpiller: 400,- - 2000 kr pr. måned
-Fedtfrysning 3.400 kr for 1 time, 5.300 kr for 2 timers behandling.

WinFit fedttab

 

Dertil kommer maden, opskriftsbøger, man skal tælle kalorier, bruge tid på transport til konsulenten, i fitnesscenteret osv.

 Vores WinFit System Startpakke koster 299 USD + moms og porto = ca. 2700 inkl porto leveret direkte til døren til 1 måneds forbrug. Hvis du allerede har et kundenr, er prisen på startpakken 249 USD + moms og porto = ca. 2275 kr.
-Følgende måneder bliver det billigere, når du har opnået ønskede vægttab. Med tiden bliver det et varigt vægtab.

Andre fordele:
-Vi sparer tid og penge på at køre til en slankekonsulent.
-Vi har gratis support og vejledning fra Lifewave samt fra alle vores kolleger og WinFit brugere.
-Vi har mange kosteksperter i teamet, som vi kan trække på, selvom vi faktisk ikke har brug for at fokusere på kosten i WinFit systemet.
-Systemet virker, det er let at bruge, og vi skal ikke tælle kalorier eller lave ekstrem sport, men kan nøjes med 15-20 minutters træning om ugen. Vi kan endda spise mere end vi normalt ville gøre og stadig tabe os.
Prøv selv at google, hvad et slankeforløb ellers koster :)

WinFit er ikke en slankekur - det er et komplet system for bedre livskvalitet.

Produktprogrammet indeholder alt det der skal til for at opnå resultater, det er let at følge og man kan se frem til overraskende hurtig resultater

Slip af med farligt fedt, der i længden forårsager hjertekarsygdomme, diabetes og andre livsstilssygdomme.
Tab dig i vægt, stram din krop op, bliv stærkere og sundere.
Bliv FIT og SUNDERE.


WinFit fedttab
Vil du også være sund, tabe farligt fedt, blive sundere og få mere energi, så du kan blive i bedre humør, passe dit tøj og se godt ud? Så kontakt mig straks på mail eller tlf.5176 3270

Kan også købes direkte her. Brug ID nr 771372

 
Bedste WinFit hilsner
 
Susanne
 
Susanne Preisler WinFit fedttab


Kategori: Sundhed, WinFit

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270