Nye indlæg

 

Ubalance i hormonerne øger fedt i kroppen.

23-11-2016

WinFit er designet til at genoprette nogle af de hormonelle problemer, som leder til mere fedt i kroppen.


Hvad gør WinFit systemet gør for os?

1. Det øger insulinfølsomheden
2. Det øger det naturlige væksthormon.
3. Det øger muskelopbygningen, så vil vi bliver flotte og slanke.

Der er selvfølgelig også andre hormoner i kroppen som hjælper med at støtte et fedttab i kroppen.
 

Ublance i hormoner øger fedt i kroppen

Hvad kan vi gøre for at sikre at vores krop, har hvad den har brug for til at danne disse hormoner, så vi kan bevare et sundt helbred?

Hormoner er en speciel biokemi i kroppen og de dannes i de endokrine kirtler. Vi kan ikke overleve uden vores hormoner, fordi hormonerne kontrollerer de fleste af kroppens hovedfunktioner fra simple basiske behov som f.eks. sult til komplekse systemer som reproduktion, selv følelser og humør kontrollerer de.

De forskellige hormoner med forskellige funktioner.

• Hypothalamus er ansvarlig for kropstemperaturen, sult, humør,og udløsning af hormoner fra andre kirtler og den kontrollerer også tørst, søvn og sextyst.

• Thymus. Denne kirtel spiller en rolle i funktionen af det specifikke immunsystem.

• Bugspytkirtlen. Denne kirtel producerer insulin som hjælper med at kontrollere blodsukker niveauet.

• Skjoldbruskkirtlen producerer hormoner som hænger sammen med kalorieforbrænding og hjerterytmen.

• Binyrerne producerer hormoner som kontrollerer sexlyst og stresshormonet kortisol.

• Hypofysen ses som en master kontrollerende kirtel, som kontrollere andre kirtler og skaber hormoner, som trigger vækst.

• Pinealkirtlen producerer serotinin som er afhængig af Melatonin, som påvirker søvnen.

• Ovarierne udskiller østrogen, testosteron og progesterone

• Testiklerne udskiller den mandlige kønshormon testosteron.

 

Hvilke hormoner støtter så til at tabe fedt?

Der er hormoner som feks insulUblance i hormoner øger fedt i kroppenin, der er direkte forbundet med at vi lagrer fedt i kroppen. Men det er ikke kun et enkelt hormon, der kontrollerer vores helbred, vores krop er holistisk, så alle hormonerne samarbejder.

Et eksempel.
Hvis du sover dårligt om natten, producerer du mindre Melatonin og du vil opleve en vægtforøgelse. Hvis du har et lavt testosteronniveau, kan du ikke restituerer efter træning og hvis du har en langsom skjoldbruskkirtel vil du mangle T3 og T4, som skal bruges til at forbrænde fedt.

WinFit hjælper med at øge insulinfølsomheden samt væksthormonerne, som er nødvendige for at få succes til at ændre din kropsform. Så vi skal støtte hele vores krop til et komplet hormonelt helbred.

Ublance i hormonerne kan føre til sygdomme.

En anden årsag til at vi skal støtte vores hormonelle helbred er, at der er en stor mængde helbredsproblemer, som er relateret til dysfunktion i hormonerne. Så vi skal sørge for at balancere alle vores hormoner, for at hindre disse sygdomme.

Østrogen dominans
Ændrer søvnmønstret, ændrer vægt og appetit, mere stress og langsom metabolisme.

Lav østrogen
Lav sexlyst, reproduktive problemer, uregelmæssig menstration, ændringer i humør.

Hypothyroidism
Langsom metabolism, vægtøgning, træthed, angst, irritabilitet, fordøjelsesproblemer, uregelmæssig menstruation.

Lav testosteron
Erektions dysfunktion, muskeltab, vægtøgning,. træthed, humør relaterede problemer.

Hyperthyroidism
Angst, tyndere hår, vægttab, IBS, besvær med at sove, uregelmæssig hjertebanken.

Diabetes
Vægtøgning, nerveskader (neuropathy) højere risiko for synstab, træthed, besvær med at trække vejret, tør mund, hudproblemer.

Binyretræthed
træthed, muskelsmeter, angst og depression, omtågethed, reproduktive problemer.

Her er nogle få ting, som du kan føre til din kost, det vil hjælpe dig med at supportere dine hormoner

1. Sunde olier. Ubalance i hormoner øger fedt i kroppen
Hormoner bliver var lavet fra fedt. Folk der ikke får fedt nok, skader deres helbred, fordi de ikke får hvad kroppen har brug for til at danne hormoner. Sunde olie er for eksempel økologisk smør oliven olie nødder æg og fisk.


2. Vitamin A,D og K .

Disse vitaminer spiller en stor rolle til at danne hormoner. Jeg har læst om kliniske studie, som viser hvor powerfulde disse tre vitaminer er til sammen, det er mere powerfuldt end farmaceutiske produkter er. Vi kan godt få disse vitaminer i gennem føden, men vi får ikke nok, så jeg vil anbefale supplerende vitaminer. Det vigtigste er, at du får nok D-vitamin hver dag og selvfølgelig helst også de andre vitaminer.

3. Sov i mindst 7 timer.

En god søvn på min 7 timer vil hjælpe med at balancere og støtte hormonproduktionen. Vi har brug for en god søvn for at reparere det, som er ødelagt og vi har brug for søvn for at kunne opbygge nye muskler. En god søvn er også linket til produktionen af hormoner som østrogen, testosteron og HGH. Hvis vi ikke får nok hormoner, vil vores krop lide. (Læs om Silent Night soveplaster)

4. Overgangsalder.

Efterhånden som vi ældes bliver det sværere at balancere vores hormoner. Så kvinder og mænd over 50 år skal virkelig tænke over biodenticals, som er en relativ sikker metode til at balancere hormoner eller urter. Kvinder kan bruge f.eks. vitex, og mænd kan bruge Maveric. Efterhånden som vi ældes bliver det sværere at danne hormoner eller at balancere hormonerne, men der heldigvis løsninger til.

5. Iodine og tyrosine.

Størstedelen af befolkningen mangler iodine og tyrosine. Thyrosin er aminosyrer som er meget almindelig. Iodine er ikke kun linket til T3 og te fire, men også til produktionen af andre hormoner. Selv folk der er sunde og raske kan have problemer med T3 og T4, da de mangler iodine. Du kan tage et ekstra tilskud iodine og tyrosine, så har din krop alt det, som den skal bruge for at danne T3 og T4 - de fedtforbrændende hormoner.

6. Reducer stress.

Noget andet vi kan gøre er at reducere stress, så vi kan reducere stresshormonet kortisol. Stress kan øge uønsket hormoner som kortisol og reducere niveauerne af såkaldte gode hormoner. Du kan reducere stress med f.eks. meditation, træning, Aeon, drikkevand, som er gode måder at reducere stress på.
 
Kilde: fra træningswebinar om WinFit og hormoner med CEO David Schmidt

http://www.hormone.org/hormones-and-health/what-do-hormones-do/hormones-and-what-do-they-do
 
 
Vil du også have styr på din hormonblance og komme af med det farlige fedt i kroppen SAMTIDIGT med at du opbygger musker, øger forbrændingen og bliver mere slank?
Så ring til mig på tlf 5176 3270 eller skriv en sms eller email. Jeg vil med glæde servicere dig.:)
 

Kategori: Sundhed, WinFit

Kommentarer

 • #1
 • Jette Kruse
  01-12-2016 09:19
  Hej
  Jeg er overvægtig - og vil selvfølgelig gerne tabe mig, men ikke for enhver pris.
  Jeg har et gen, som gør, at jeg har meget stor risiko for at udvikle brystkræft. For at mindske produktionen af østrogen har jeg fået fjernet æggestokkene.
  Men hvad gør winfit i forhold til hormonerne. Øger det produktionen af østrogen eller hvad?


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270