Nye indlæg

 

Selvom vi bliver ældre, kan vi godt bibeholde eller genetablere vores hukommelse.

24-03-2017

Hvordan kan vi så øge vores hukommelse, fokus og indlæring?
Det er ikke overraskende, at det har stor betydning for vores tankeproces, hvad vi spiser og hvor stor kvaliteten af vores søvn er.

Neurotransmittere er vigtige for at kunne tænke og for hukommelsen. Hvis vi har mange, er vores kapacitet til at huske og indlæring jo større. Men hvordan kan vi så bibeholde eller skabe flere neurotransmittere?

Søvn
Des mere søvn vi får, des klarere tænker vi og vi føler os også friskere næste dag. Men hvorfor har mængden og kvaliteten af vores søvn så stor betydning for hukommelsen? Når vi sover, reparerer kroppen sig selv og den producerer mange forskellige hormoner, som har stor betydning for kroppen. Et af vores masterhormoner, er vores væksthormon. Det har vist sig at mennesker over 60 år, som får indsprøjtninger med væksthormon, har bedre kognitive funktioner.
En naturlig måde, hvorpå vi kan øge vores væksthormon på, er ved at bruge vores Winfit system. (Theta One)
Søvn danner også vigtige hormoner som serotinin og dopamin, så en god søvn er super vigtig. Hvis du ikke får nok søvn, kan du ikke forvente, at have en optimal hjernefunktion og et sundt helbred. Der skal syv otte timers søvn til et godt helbred samt evnen til at tænke klart. Silent Night hjælper med at få en god søvn.

Kost
Vores valg af kost har også stor betydning på vores kognitive funktioner. F.eks. siger man at fisk er hjernemad og det er der en grund til. Vores hjerne producerer neurotransmittere til at skabe hukommelse og fokus. En simpel måde at tænke på det er, at jo større koncentration af neurotransmittere vi har, des flere funktioner har vi i hjernen. Choline (som bl.a. er i fisk, kartofler og champignon) hjælper med øge mængden af neurotransmittere. Naturligvis skal vi holde os fra kunstige ting, som kan ødelægge vores hjerne. Èn af de værste ting, som kan ødelægge vores hjerne er MSG, som bruges i rigtig meget mad, det er en smagsforstærker, og det ødelægger altså vores hjerneceller.

hjernefunktion, hukommelse, alfa


Plastre, som kan hjælpe til en sund hjerne.

Her kan vi få hjælp af Alavida plastret.
Alavida hjælper til med at genskabe de optimale funktioner i hjernen, det er faktisk designet til at reducere oxidativ stress altså de frie radikaler og til at stimulere pinealkirtlen. Alavida plastret hjælper også med at frigive et peptid/protein, som hjælper med at genvinde pinealkirtlens funktion og forynge skjoldbruskkirtlen plus hypotalamus.
Det tredje øje påvirker pinealkirtlen, som kontrollerer og styrer andre kirtler i hjernen. Det er bevist, at hvis man holder sin pinealkirtel sund, bliver andre ting hjernen også sunde.

Bliv ikke overrasket hvis du øger hukommelsen med Alavida.
Studier viser også at Alavida plastret øger hypofysen og frontallappernes funktion. Frontallapperne er vigtige på motorikken samt de kognitive funktioner som hukommelse.
Udover ovenævnte super virkninger, der udvider vores livslængde, hjælper Alavida plastret også på at få en sund og flot hud.

Punkterne man bruger til Alavida plastret, er det 3. øje og nakkepunktet.

Antioxidanten Carnosine påvirker vores hukommelse og indlæring.
Lifewave har sammen med læger lavet et studier med Carnosine plastret hos folk over 60 år. Folk over 60 år har normalt nedsat kognitivt funktion, som naturligt bliver mindre med alderen. Lægen, som lavede studiet, fandt en signifikant øget hukommelse og indlæring efter 30 dage med Carnosine plastret på. Carnosine plastret hjælper med at skabe nye nervebaner i hjernen, så hukommelse og indlæring øges. Det er en super god måde at skabe ny og bedre hukommelse på. Carnosine plastret beskytter desuden også væv, organer, hjerte og muskler.

Det tredie øje, højre tinding og bagpå nakken er gode steder for at få øge hjernefunktionen.

hjernefunktion, hukommelse, alfastadie


Energy Enhancer kan også hjælpe til øget hukommelse og fokus.
Man kan yderligere hjælpe på hjernefunktionen ved brug af Energy Enhancer. Lifewave har lavet studier med en neurolog og Energy Enhancer for hukommelse, hvilket viser at Energy Enhancer plastrene sætter kroppen i en afslappet tilstand, fordi hjernesvingningerne sættes ned, de bliver langsommere, de går i Alfa mode, hvilket øger indlæring og hukommelsen.

Der findes mange protokoller til at øge hukommelsen på, men den mest simple er, at sætte Energy Enhancer i tindingen. Et hvidt på højre tinding og et brunt på venstre tinding. Hvis man ikke vil "flashe" plastrene, kan man sætte dem på indersiden af en hat.
Et andet sted til at stimulere hjernen på, er Energy Enhancer på øreflipperne, hvor alle nerveenderne er og øreflipperne er forbundet til hjernen. Prøv at sætte dig et stille sted eller meditér og mærk det rolige alfastadie du kommer i.

Prøv også med 2 sæt Energy Enhancer. Et sæt foran ørerne og et sæt den anden vej, hvor brun sættes bag på hovedet og hvid foran. Lægerne som var med til at lave dette studie sagde, at det normalt vil tage 20 års meditation at komme i dette stadie, men med Energy Enhancer sker det indenfor minutter.
Kilde: CEO og founder David Schmidt

At holde sin hjerne sund og bevare en god hukommelse betyder alt, når vi bliver ældre!
Vil du også beskytte din hjerne mod plaque og få en bedre hukommelse, fokus og indlæringsevne? så gå igang med ovenstående anbefalede produkter.
Vil du købe en startpakke, så du kan komme i gang hurtigst muligt?

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at ringe på tlf 5176 3270 eller skrive til mig.

Kategori: Teknologien

Kommentarer

  • #1
  • Lillian From
    02-04-2017 16:31
    Undrer mig lidt at det her står man skal bruge Alavida-plasteret på 3dje øje eller nakken. I Alavida-folderen står der nakken og under navlen.


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270