Nye indlæg

 

Hvorfor er plastrene så populære?

25-04-2016

Plastrene er vildt populære i Danmark, fordi de kan noget andre behandlinger ikke kan.

Og ikke et ondt ord om andre alternative behandlinger. Der findes masser af virkelig gode og effektive alternative behandlingsformer som f.eks. zoneterapi, akupunktur, massage, healing, kranio sakral terapi, meditation….. Det så vi bla. I DR2 udsendelserne ”Alternativ Behandling – Virker Det? med Lasse Spang Olsen, som guidede os igennem en række behandlinger med forskellige forsøgspersoner og med et par læger på sidelinien, som kommenterede de forskellige forsøg, som de var vidne til.
Og er du i gang med en alternativ behandling, som du har god effekt af, så skal du endelig fortsætte. Har du aldrig prøvet det, så vil jeg kraftigt anbefale dig at prøve det. Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken slags behandling, du skal vælge, hvis du ikke har prøvet det før. Til det vil jeg sige, tal med venner og kolleger, som har prøvet det og hør deres erfaringer. Søg på nettet, læs om det eller kig på youtube, og find den behandling, som du føler mest for. Og glem ikke at kigge på plastrene her, for de er altså unikke, som jeg har erfaret efter at have brugt dem i 4 år nu.

plastrene balance i kroppen


Hvorfor er plastrene blevet så populære?

1. Du kan selv sætte plastre på din krop om morgenen og ”behandle” den i 24 timer med plastre.

2. Du sparer penge, da du kan få en hel pakke med 30 plastre for den samme pris som EN times alternativ behandling koster.

3. Du sparer transport og tid, da du ikke behøver at bruge penge og tid på at køre hen til behandleren.

4. Du får gratis vejledning og støtte af den, du har købt plastrene af, så du har alligevel menneskelig kontakt, selvom du kan sidde hjemme i din stue og selv sætte dem på.

5. Plastrene er IKKE kun symptombehandlende. De genopretter faktisk din krop igen, så du over tid, skal bruge færre og færre plastre for dine specifikke udfordringer.

6. Et slags plaster, kan have flere positive funktioner på din krop. Icewave lindrer både smerter og fjerner inflammation. Glutathion udrenser og booster dit immunforsvar, optimerer flere af dine vigtige organer og kan tillige fjerne smerter i mange tilfælde. Energy Enhancer giver både mere energi og udholdenhed, gør din krop stærkere og øger blodomløbet. Og sådan kunne jeg blive ved.plastre giver en stærkere krop

7. Plastrene supplerer hinanden og hjælper på HELE din krop til at blive SUNDERE, STÆRKERE og holde den ”yngre” dvs. udskyde alderstegnene både udvendigt og indvendigt.

8. Du slipper for at få medicin og anden skadelig kemi ind i kroppen med diverse bivirkninger som følge deraf.

Plastrene er blevet det nye husapotek for mange, da det er en blanding imellem førstehjælpskassen og vitaminer og kosttilskud, som man kan bruge dagligt til at forebygge og holde sig selv sund.

Har du en passion for at holde dig sund og vil du lære mere om, hvordan plastrene kan hjælpe dig, så læs mere her eller skriv en besked til mig.


Kategori: Sundhed

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270