Nye indlæg

 

Er Lifewave lysterapi plastrene for dyre?

24-05-2016

Hvis du synes, at Lifewaves sundhedsteknologi - lysterapi plastrene er for dyre uden at sætte dig ind i, hvad det egentlig er for nogle unikke produkter, så skal du bare fortsætte med de helseprodukter eller behandlinger, som du plejer. Meen måske skulle du lige kigge en ekstra gang....

Pris og kvalitet
Vi ved at kvalitet og pris hænger sammen, og alligevel hører jeg ofte at nogle mennesker synes at plastrene er for dyre. De samme personer sætter sig ikke ind i eller spørger om, hvad plastrene egentlig kan og prøver dem selv i en periode og dermed finde ud af at de faktisk kan spare penge samtidigt med at de får en bedre livskvalitet. Og by the way, kan et bedre helbred, der fører til bedre livskvalitet gøres op i penge?

Lifewave plastre dyre

Pris på andre behandlinger
Mange får dyre behandlinger af forskellig art, feks. massage, fysioterapi, akupunktur, zoneterapi o.lign.
Det er helt normalt at det koster mellem ca. 300 – 900 kr for 60 minutters behandling. For ÉN time!
Man kan få en hel pakke plastre med 30 stks i for ca. 400,-, dvs. det er til 30 behandlinger i 24 timer = 720 timers behandling for de samme penge, som du kan få en times behandling for. Nogle gange skal man bruge flere plastre af gangen, men det kan stadig ikke sammenlignes.

Virkningen af plastrene
Og så er der selv virkningen…..plastrene er ikke bare symptombehandlende, men går faktisk ind og gernopretter kroppens balancer ( ligesom akupunktur og zoneterapi også gør). Det vil sige, at kroppen balanceres mere og mere for hver gang, du sætter plastre på, og du vil opleve, at når kroppen først er i balance igen, så har du ikke brug for så mange plastre mere, hvis du overhovedet har brug for dem til de specifikke symptomer, som var grunden til, at du startede med plastrene.

Jeg har flere glade brugere, som efter en periode på 3-6 mdr. med plastrene er symptomfri og samtidigt har en del af dem smidt deres smertestillende medicin. Og da plastrene virker med det samme, er de smertefri fra dag ét.
De er af høj kvalitet, det tør jeg godt stå inde for. Du kan simpelthen ikke få noget, der er lige så effektivt andre steder og så kommer der heller ikke nogen skadelige stoffer ind i kroppen.

Spar tid og penge på transport Lifewave plastre dyre
Når du bruger plastre, kan du spare både tid og penge på at køre hen til behandleren, du kan nemlig sidde hjemme i din stue og selv sætte plastre på. Så du sparer både tid på transport og på selve behandlingen og du sparer penge på transporten samt på behandlingerne. Du kan blot sætte plastre på, og lade dem behandle din krop i 24 timer.Lifewave plastre dyre
Personlig service

Endnu en fordel er den personlige service du får. Du får fuld støtte og vejledning til at komme i gang. Selvom det er let at bruge plastrene, så er min erfaring at det er godt at vi har en dialog i starten, for de fleste har spørgsmål til brugen af dem, og vi skal være sikre på at du følger vejledningerne rigtigt for at få størst glæde af plastrene.
Og så har vi desuden nogle små workshops, hvor du kan få yderligere hjælp og lære mere om plastrene, hvis du har lyst og behov for det.

Mange folk køber plastrene, fordi det giver dem bedre livskvalitet, større bekvemmelighed, behagelighed, kvalitet og komfort.

Vil du også hjælpe dit helbred, så du kan få en sundere krop, der kan yde mere, så du kan få en bedre hverdag? Skriv straks til mig.

Kategori: Sundhed

Kommentarer

 • #1
 • Liselotte
  12-04-2018 12:44
  Hej

  Jeg har glemt nogle lifewave plaster ”Glutathione” , og er i tvivl om de kan blive for gamle.

  Der står EXP. 2017-10 på pakken.

  Vh Liselotte


 • #2
 • Liselotte
  12-04-2018 12:45
  Hej

  Jeg har glemt nogle lifewave plaster ”Glutathione” , og er i tvivl om de kan blive for gamle.

  Der står EXP. 2017-10 på pakken.

  Vh Liselotte


1 

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270